Ismerd meg a Zulabet regisztráció folyamatát és a bónuszok lehetőségeit. Tudd meg, hogyan kell a Zulabet belépés után be- és kifizetni!

A ZulaBet esetében egy teljesen új szereplőről beszélhetünk a sportfogadás piacán. Az iroda 2019-ben indult meghódítani az e-szerencsejáték szektort, a Tranello Group of Companies üzemeltetőjeként. Így jelenleg az egyik legújabb és legmodernebb fogadóirodáról beszélünk. Megbízható és igazán változatos webhely, tele elektronikus és élő játékok sokaságával. A cikkből megtudhatod, hogy milyen fogadási piacokkal, sportkínálattal rukkol elő jelenleg az online portál, illetve, hogy hogyan tudsz regisztrálni és befizetni az online létrehozott számládra. Igyekeztünk egy részletes és minden igényt kielégítő leírást adni, melynek révén sok nyitott kérdésre választ kaphatsz és tisztább lesz a kép az oldal működésével kapcsolatban. Cikkünkben megismerheted a Zulabet regisztráció folyamatát, a bónuszok lehetőségeit és a belépés utáni be- és kifizetés működését.

Jelenleg nincs rá szükség Zulabet alternatív linket használnod, hiszen az oldal elérhető a hivatalos URL beírásával.

Zulabet főoldal

Az online felület megjelenésében teljesen a modern, innovatív megjelenésre törekedtek. Az oldal navigációjára sem lehet panasz. A fogadóiroda igazán jó munkát végzett ezzel kapcsolatban, hiszen a játékok számos csoportra lettek osztva a könnyebb átláthatóság és kezelhetőség miatt.

Zulabet promóciók

Általános bónusz szinte minden fogadóirodánál a befizetési bónusz. Nincs ez másképp a Zulabet esetében sem. Emellett vár minket egy kaszinó bónusz is.

Zulabet bónuszok

A ZulaBet fogadási piacai igen széles skálán mozognak. Több mérkőzésnél is könnyen előfordul a több száz választási lehetőség, legyen szó mérkőzés előtti vagy élő fogadásokról.

Zulabet bónusz

Zulabet bónuszok

Az iroda kétféle bónuszlehetőséget nyújt új játékosai számára. Ha szeretsz élni a bónuszokkal és vállalod a megforgatási és jóváírási feltételeket, akkor jó helyen jársz. Ezek a bónuszok folyamatosan változhatnak, ezért tekintsd át, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha csatlakozol az oldal felhasználóihoz. Ezáltal elkerülhető bármilyen tévedés vagy félreértés.

A ZulaBet amellett, hogy bukméker online kaszinó is egyben. Ezért csatlakozáskor kétféle lehetőség közül választhatunk, az egyik a sportfogadás, ingyenes pénz formájában, a másik az online kaszinó részlegre vonatkozik, ingyenes pörgetések formájában.

 

Sportfogadó Zulabet bónusz

A ZulaBet is tartogat egy 100%-os befizetési bónuszt, mint sok más bukméker is, minden új ügyfelének, így regisztrációd után te is igénybe veheted a következő feltételekkel. Az első befizetésed után fogják jóváírni a bónuszt legfeljebb 35 000 Ft értékben. Ebben az esetben sem igényelhető a bónusz Neteller vagy Skrill befizetés esetén. További feltétel, hogy legalább egyszer kell megforgatnod a teljes befizetett összeget, minimum 1.5-ös szorzóval, ami egészen jól hangzik, de van még itt más is. Ezen túl legalább 8 egyszeri fogadást kell, hogy megtegyél egyenként legalább 2.00-ás szorzóval, a maximális tét pedig nem haladhatja meg a 16.000 HUF-ot.

Vedd még figyelembe, hogy amíg nem teljesítesz minden feltételt, addig ne kezdeményezz kifizetést számládról, mert ugrik a bónusz. Ezt a bónuszt 30 nappal a lejárat előtt meg kell forgatni.

Azt javasoljuk, hogy olvasd el a ZulaBeten közzétett bónuszok teljes felhasználási feltételeit. Emellett, ha komolyan gondolod a bónusz megszerzését, akkor érdemes egy tervet készítened, hogy milyen jellegű fogadásokat fogsz megtenni a befizetést követő 30 napban.

 

Zulabet Kaszinó kezdőbónusz

 

Ebben az esetben egy általános bónuszról beszélhetünk. Maximum 150.000 Ft-ot igényelhetünk az első befizetésünk után és 200 db ingyenes pörgetést. Neteller és Skrill befizetések esetén ez a bónusz nem igényelhető. A 200 ingyenes pörgetést 10 napon belül kapjuk meg, tehát naponta 20-at kapunk. A befizetést követően, azonnal megkapjuk, és használhatjuk az első 20 pörgetést.

Zulabet első befizetés bónusz

Zulabet regisztráció

A regisztrációs folyamat rendkívül egyszerű. Egyféle módon tudunk regisztrálni, melynek során a személyes alapadatainkat szükséges megadnunk kétlépcsős formában. A kétrészes megoldás első lépcsőjén az e-mail címünk, felhasználónevünk és jelszavunkat kell megadnunk. Ehhez segítséget nyújtanak a dinamikus beviteli mezők, melyek például jeleznek, ha ékezetes betűket szeretnénk használni. Erre majd figyelj adataid megadásánál, mert könnyen megakadhatsz, ha magyar ékezeteket szeretnél használni például neved beírásánál.

Az első lépcső végén a szokásos rublikákat kell bejelölnünk, hogy tovább léphessünk, tehát el kell fogadnunk az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési irányelveket, valamint nyilatkoznunk kell arról, hogy elmúltunk 18 évesek. A ZulaBet regisztráció második lépcsőjében kicsit több részletet kell még megadnunk magunkról, melyek például a lakcím, keresztnév, vezetéknév. Itt választhatod ki, az állampolgárságot és milyen pénznemben szeretnénk majd használni számlánkat.

Ha sikerül minden adatmezőt helyesen kitöltenünk, akkor kapni fogunk egy visszaigazoló levelet az e-mail fiókunkba, melyben melyben kapunk egy aktiváló linket is. Erre kattintva válik teljesen véglegessé regisztráció és csak ezután fogjuk tudni 100%-ban használni a fiókot és válik minden elérhetővé a ZulaBet belépés után.

Zulabet mobil nézet

Mobilos megjelenés is biztosított az oldal felhasználói számára. Mindent megtalálsz, amire szükséged van. Ebben a nézetben is minden funkció elérhető ahogy asztalinál: játszhatsz a játékokkal, élő kaszinóban, és könnyedén helyezhetsz el téteket a sportfogadásnál. Mi jobban preferáljuk a mobilos nézetet a szerencsejáték weboldalak tekintetében, nincs ez másképp a ZulaBet esetében sem. Összességében a ZulaBet nagyszerű játék élményt nyújt mobilos nézetben is.

Kiknek ajánljuk?

A kaszinó minden játékos típusnak változatos kínálatot nyújt, kezdve a nyerőgépektől és a video pókerektől, az élő osztós asztalokig. Emellett kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt az iroda.

Zulabet be- és kifizetés lehetőségei

ZulaBet befizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER, Rapid, Neosurf
Pre-paid kártyák
paysafecard

ZulaBet kifizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skrill 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER
Zulabet bajnokok ligája bónusz

Ügyfélszolgálat

A ZulaBet számos kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosít. Az ügyfélszolgálati csapat elérhető telefonon, e-mailen és élő chaten keresztül, ahol még időbeli tájékoztatást is kaphatunk, hogy mennyi ideig tart a válaszadás. Telefonon 10 órától este 8 óráig érjük el őket, a hétvégék kivételével, de az élő chat 24/7, vagyis éjjel-nappal számíthatunk segítségre. Továbbá, ha működik, a leírtak szerint a telefonhívásokra 10 másodpercen belül válaszolnak. Az e-mail válaszok pedig 45 percen belül várhatók, szintén a leírtak szerint.

Összegzés

Az iroda magyar nyelvű oldala kellemes csalódás volt számunkra. Elmondhatjuk, hogy az iroda még a felzárkózási szakaszban van jelenleg a piacvezető irodákat tekintve. De hiányosságai ellenére is meglepően jó benyomást keltett. Óriási kínálata van szinte minden játékos típusnak megfelelve. Különösen tetszett nekünk, hogy rendszerezett és könnyen átlátható. Kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkol elő még a ZulaBet és milyen hosszú ideig tud fent maradni.