ZULABet regisztráció

A ZulaBet esetében egy teljesen új szereplőről beszélhetünk a sportfogadás piacán. Ennek ellenére egy nagyon kevelt fogadóirodáról beszélhetünk a Zulabet esetén mert minden játékos típusnak változatos kínálatot nyújt, kezdve a nyerőgépektől és a video pókerektől, az élő osztós asztalokig. Emellett kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt az iroda, ami talán egyedülálló a piacon. Lássuk tehát a regisztráció folyamatát az egyik legújabb sportfogadó irodához.

A Zulabet magyar nyelvű főoldalát (Zulabet sportfogadás platform) jelenleg a hivatalos URL-ről is el lehet érni. Viszont ez semmiféle garanciát nem jelent arra nézve, hogy ez a jövőben is így lesz, mivel amint a magyar hatóságok kipécézik, seperc alatt elérhetetlenné teszik a szolgáltató webszájtját. Amennyiben ez változna, természetesen frissíteni fogjuk cikkünket.

Zulabet regisztráció

Regisztráció pár perc alatt

A regisztrációs folyamat rendkívül egyszerű. Egyféle módon tudunk regisztrálni, melynek során a személyes alapadatainkat szükséges megadnunk kétlépcsős formában. A kétrészes megoldás első lépcsőjén az e-mail címünk, felhasználónevünk és jelszavunkat kell megadnunk. Ehhez segítséget nyújtanak a dinamikus beviteli mezők, melyek például jeleznek, ha ékezetes betűket szeretnénk használni. Erre majd figyelj adataid megadásánál, mert könnyen megakadhatsz, ha magyar ékezeteket szeretnél használni például neved beírásánál.

Az első lépcső végén a szokásos rublikákat kell bejelölnünk, hogy tovább léphessünk, tehát el kell fogadnunk az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési irányelveket, valamint nyilatkoznunk kell arról, hogy elmúltunk 18 évesek. A ZulaBet regisztráció második lépcsőjében kicsit több részletet kell még megadnunk magunkról, melyek például a lakcím, keresztnév, vezetéknév. Itt választhatod ki, az állampolgárságot és milyen pénznemben szeretnénk majd használni számlánkat.

Ha sikerül minden adatmezőt helyesen kitöltenünk, akkor kapni fogunk egy visszaigazoló levelet az e-mail fiókunkba, melyben melyben kapunk egy aktiváló linket is. Erre kattintva válik teljesen véglegessé regisztráció és csak ezután fogjuk tudni 100%-ban használni a fiókot és válik minden elérhetővé a ZulaBet belépés után.

Zulabet regisztráció

Zulabet regisztráció összegzés

A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például az Zulabet bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az Zulabet belépés gombját használva.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a Zulabet sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.