ZulaBet bónuszok

A ZulaBet esetében egy teljesen új szereplőről beszélhetünk a sportfogadás piacán. Ennek ellenére egy nagyon kevelt fogadóirodáról beszélhetünk a Zulabet esetén mert minden játékos típusnak változatos kínálatot nyújt, kezdve a nyerőgépektől és a video pókerektől, az élő osztós asztalokig. Emellett kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt az iroda, ami talán egyedülálló a piacon.  A Zulabet bónusz lehetőségeiről lesz szó ebben a cikkünkben, lássuk tehát mit kínál nekünk ez a fogadóiroda.

Zulabet bonuszok

Az Zulabet nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal. 

Zulabet bónuszok

Az Általános bónusz szinte minden fogadóirodánálbefizetési bónusz. Nincs ez másképp a Zulabet esetében sem, azonban itt több variációból is magunk választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

Sportfogadó Zulabet bónusz

A ZulaBet is tartogat egy 100%-os befizetési bónuszt, mint sok más bukméker is, minden új ügyfelének, így regisztrációd után te is igénybe veheted a következő feltételekkel. Az első befizetésed után fogják jóváírni a bónuszt legfeljebb 35 000 Ft értékben. Ebben az esetben sem igényelhető a bónusz Neteller vagy Skrill befizetés esetén. További feltétel, hogy legalább egyszer kell megforgatnod a teljes befizetett összeget, minimum 1.5-ös szorzóval, ami egészen jól hangzik, de van még itt más is. Ezen túl legalább 8 egyszeri fogadást kell, hogy megtegyél egyenként legalább 2.00-ás szorzóval, a maximális tét pedig nem haladhatja meg a 16.000 HUF-ot.

Vedd még figyelembe, hogy amíg nem teljesítesz minden feltételt, addig ne kezdeményezz kifizetést számládról, mert ugrik a bónusz. Ezt a bónuszt 30 nappal a lejárat előtt meg kell forgatni.

Azt javasoljuk, hogy olvasd el a ZulaBeten közzétett bónuszok teljes felhasználási feltételeit. Emellett, ha komolyan gondolod a bónusz megszerzését, akkor érdemes egy tervet készítened, hogy milyen jellegű fogadásokat fogsz megtenni a befizetést követő 30 napban.

Zulabet Kaszinó kezdőbónusz

Ebben az esetben egy általános bónuszról beszélhetünk. Maximum 150.000 Ft-ot igényelhetünk az első befizetésünk után és 200 db ingyenes pörgetést. Neteller és Skrill befizetések esetén ez a bónusz nem igényelhető. A 200 ingyenes pörgetést 10 napon belül kapjuk meg, tehát naponta 20-at kapunk. A befizetést követően, azonnal megkapjuk, és használhatjuk az első 20 pörgetést.

Zulabet bónusz

Zulabet regisztráció összegzés

A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például az Zulabet bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az Zulabet belépés gombját használva.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a Zulabet sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.