Ismerj meg egy új belépőt a kaszinók világába, ahol magyar nyelvű oldalt is találsz. YoYo mobil opció is elérhető azoknak, akik kényelmesen szeretnének kaszinózni.

Az online kaszinók egyre elterjedtebbek, és próbálnak teret nyerni az online világban mint, ahogy minden. Nem kivétel ez alól a YoYo kaszinó sem. YoYo regisztrációval, egy megbízható cégcsoport által vezérelt oldalnak lehetsz a tagja. A minőség, és a biztonság garantált. Ha friss online szerencsejátékosnak mondhatod magad, akkor mindenképp kezdj azzal, hogy figyelmesen elolvasod a bónuszok adta lehetőségeket, és ezeknek a feltételeit. Szerencsére az EU már nem üldözi az online kaszinós URL címeket, így nem kell különböző alternatív lehetőségeket keresned. Egyszerűen elérhető az oldal eredeti URL címén a kaszinó, YoYo mobil sem kivétel ez alól.

yoyo-fooldal

Színes, letisztult pont amilyennek lennie kell. Magyar nyelven is elérhető.

yoyo-bonuszok

Rengeteg kezdő, és egyéb bónusz vár rád. A frissen regisztrálókra külön figyelmet fordít az oldal.

yoyo-jatekok

Rengeteg játék, és nyerőgép vár rád. Ha az élő adrenalin szerelmese vagy, akkor számodra ott az élő kaszinózás lehetősége.

YoYo bónusz

YoYo regisztráció, és számos bónusz vár rád. Mindenki meg fogja találni a neki legkedvezőbb ajánlatokat. Kezdő bónuszként kapsz egy 150 000 HUF-ig terjedő lehetőséget. Ezt a legelső befizetésed után igényelheted valamelyik ügyfélszolgálati csatornán keresztül. A megforgatási kritériumok harmincszorosak, tehát, ha befizetsz 50 000 HUF-t, akkor 30×50 000 = 1 500 000 forintot kell megjátszanod, a kaszinó által kijelölt játékain. Csak így lesz jogos a bónusz kérelmed. További bónuszok várnak, a hétköznapi bónusz ötven ingyen pörgetést szerezhetsz a heti befizetéseiddel arányosan. A cashback bónusz ad 15%-os lehetőségek legfeljebb 1 000 000 HUF-ig jár a visszatérités.

Ha az élő kaszinóban szeretnél maradandót nyújtani, akkor a cashback bónusz 10%-os, és csak 50 000 HUF-ig igényelhető. A hétvégére szóló bónusz 50%-os feltöltési bónuszt rejt magában ötven ingyen pörgetéssel. Az oldalon hűségpont rendszer is működik, ezt az oldal a megforgatott tétjeid alapján nézi. Tehát minél többet játszol, annál magasabbra kerülsz a ranglétrán. Ez egyrészt arra is jó, hogy plusz pénzhez juss másrészt meg kedvezőbben kapod a bónuszokat. Mindenek előtt olvasd el az oldalta vonatkozó szabályokat, nehogy emiatt kimaradj valamiből vagy esetleg elveszítsd az értékes bónuszokat. A kezdő bónuszok miatt a YoYo belépés garantáltan jó döntés.

yoyo-fooldal

Egyszerű és gyors YoYo regisztráció

Ha már valaha is regisztráltál valahova, akkor nem fog gondot okozni a YoYo regisztráció sem. Egyszerű kétlépcsős regisztráció van. Az első kanyarban meg kell adnod felhasználóneved, jelszavad, és az e-mail címed. A szokásos ÁSZF, és az adatkezelési tájékoztató elfogadás után már jöhet is a második lépcső. Itt egyébként elismered azt is, hogy elmúltál már 18 éves. Ha nem szeretnél lemaradni a promóciókról, amik egyébként, akkor hasznosak, ha új bónuszokat keresel, akkor első kézből értesülni fogsz erről. Szóval elérkezik a második kanyar, ahol meg kell adnod a neved, telefonszámod, lakcímed, születési dátumod, és a nemed.

Ne használj ékezeteket, mert az oldal mindaddig nem fog tovább engedni. Nincsen megerősítő e-mail sem, csak egyet fogsz kapni amiben leírják, hogy sikeres volt-e a regisztráció. Amint megtörténik a YoYo belépés, egyből az arcodba ugrik a befizetés lehetősége, erről te döntesz, hogy akarod-e már most ezt a lehetőséget vagy a későbbiekre hagyod. Ha előbb körül szeretnél nézni, akkor egyszerűen csak lépj ki az ablakból. Egyébként ez a javasolt módszer,hogy előbb nézz körül, és csak aztán tölts fel pénzt, sose lehet tudni kinek mi a szimpatikus.

yoyo-jatekok

Yoyo mobil nézet

Mint a mai korban szinte már minden, az online kaszinózás is elérhető mobilon keresztül. A YoYo mobil nem okoz csalódást, ugyanaz a felület fogad mintha számítógépről lépnél be. Nyilván kisebb kijelzőn keresztül nézed a dolgokat, de sok előnye is van, hogy, ha mobilról játszol, ahogy az lenni szokott valamit valamiért. Jelenleg applikáció nem elérhető, de ki tudja, lehet a jövőben elérhető lesz ez az opció is. A kaszinóba egyszerűen valamelyik böngésződből tudsz belépni, be kell írnod az oldal URL címét, és már mehet is a játék. Ha szeretnél a fotelből vagy az ágyadból nyerni komolyabb összegeket akkor ez a lehetőség neked szól. Mindenhova magunkkal visszük a telefonunk, így a zsebünkben lehet az online kaszinónk is.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki szereti a szerencsejáték adta örömöt, és siker érzetet. Persze ennek van egy másik oldala is, de hátha az elkerül mindenkit. Az oldal által semmiféleképpen sem fog kiszivárogni harmadik félhez adatod. A legmodernebb titkosítási eljárásokat végzi az oldal, így a biztonság garantált. Rengeteg játék, és nyerőgép vár rád, ahol biztosan megtalálod a neked legszimpatikusabb. Az oldalon elérhető még az élő kaszinózás lehetősége is. Ezek mellett a YoYo mobil sem egy elhagyangolható szempont, ha YoYo belépést választasz, akkor biztos, hogy a legjobb helyen fogsz játszani.

YoYo be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálatos munkatársak mindig  segítőkészek, minden kérdésben. Nem kell attól tartanod, hogy senki sem fog válaszolni, hiszen az élő chat funkcióval, azonnal választ kapsz a kérdésedre. Ha az angolod nem lenne a legjobb, akkor sem kell aggódnod, mert magyar nyelvű munkatársat is kérhetsz. Ha nem annyira sürgős a kérdésed, akkor keresheted őket e-mailen keresztül, erre is egy vagy két napon belül választ kapsz. Értelemszerűen van telefonvonal is, magyar nyelven is, de ezt csak bizonyos napszakokban érhető el. Bármivel nyugodtan fordulj hozzájuk YoYo regisztráció után, már az első bónusznál ki sem tudod ezt kerülni.

Összegzés a YoYo regisztráció kapcsán

A YoYo kaszinó egy modern, új stílusú oldal. Itt mindenki megtalálja a neki kedvező ajánlatokat, és játék lehetőségeket. Felhasználóbarát szemlélet mondható el az oldalról, hisz a hűségrendszerük kimondottan kedvező. YoYo regisztráció, és már ki is nyílik egy új világ előtted, ahol kergetheted a szerencsédet. Mindenképp megéri kipróbálni, a számos bónusz hozzásegít, hogy némi plusz egyenleghez juthass.