Ismerd meg a Wazamba regisztráció folyamatát és a bónuszok lehetőségeit. Tudd meg, hogyan kell a wazamba belépés után be- és kifizetni!

Wazamba számlanyitási ajánlat új ügyfeleknek

A Wazamba online kaszinó 2019-ben indult hódító útjára az Araxio Development NV, a Curaçao-ban működő vállalat vezetésével. Curaçao e-szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik. A honlap üzemeltetője a ciprusi székhelyű Tranello Kft. A kaszinó játékai és a felhasználók személyes adatai is biztonságosak, erről a TST (Technical Systems Testing) gondoskodik. Cikkünkből megismerheted a Wazamba online kaszinó nyújtotta lehetőségeket, így a bónuszokat, promóciókat, információkat tudhatsz meg a kínált játékokról, a Wazamba regisztráció folyamatáról, valamint arról, hogy kell online számlát nyitni, arról befizetéseket teljesíteni az így létrehozott számládra. Remélhetőleg a cikket elolvasva kellő segítséget kapsz ahhoz, hogy el tudd dönteni, érdemes-e regisztrálnod az oldalon, s igénybe venni a kínált szolgáltatásokat.

A Wazamba magyar online kaszinó elérhető hivatalos URL beírásával, ehhez nincs szükség Wazamba alternatív link használatára.

wazamba felület

A honlap felülete felhasználóbarát, könnyen navigálható, jól megtervezett. Több nyelven is elérhető, többek között angol, német, norvég, finn, orosz, magyar és lengyel nyelven.

wazamba bónuszok

Az iroda remek bónuszlehetőségeket nyújt játékosai számára. Ha szeretsz élni a bónuszokkal és vállalod a megforgatási és jóváírási feltételeket, akkor jó helyen jársz.

Wazamba kínálat

A Wazamba kaszinó szórakoztató játékok széles választékát kínálja. Játékkínálatában megtalálhatók nyerőgépek, asztali játékok, jackpot játékok, élő kaszinó játékok. Az izgalmas, színes játékok gyakorló módban vagy valódi pénzes módban is játszhatók. Ha csak gyakorolni szeretnél, ingyen játszhatsz demo módban regisztráció nélkül is.

Wazamba bónusz

wazamba bónuszok

A Wazamba remek bónuszlehetőségeket nyújt játékosai számára. Ha szeretsz élni a bónuszokkal és vállalod a megforgatási és jóváírási feltételeket, akkor jó helyen jársz. Ezek a bónuszajánlatok, valamint a vonatkozó szabályok folyamatosan változhatnak, ezért ajánlatos a promóciókat gyakran megnézni, a felhasználási feltételeket figyelmesen végigolvasni, s ennek alapján dönteni arról, érdemes-e az oldal felhasználójává válni vagy sem.

 

Wazamba kaszinópromóciók:

Üdvözlő bónusz:

100 % első befizetés bónusz + 20 ingyenes pörgetés az első befizetést követő 10 nap folyamán. A bónusz minimális összege 6 000 HUF, maximális összege 150 000 HUF. Az első befizetésért járó 200 ingyen pörgetést nem egyszerre nyújtja a szolgáltató, hanem azok 20-asával kerülnek jóvárírásra 10 napon keresztül.

Hétköznapi bónusz:

A bónusz 50 ingyen pörgetést jelent, s ehhez minimum 6 000 HUF befizetésre van szükség. A bónusz minden héten elérhető, s hetente egy alkalommal szerezhető meg.

Hétvégi bónusz:

A bónusz minimális összege 3 000 HUF, maximális összege 300 000 HUF. Az 50 %-os bónusz megszerzéséhez legalább 6 000 HUF befizetés szükséges. Az 50 ingyen pörgetéssel járó 50 %-os bónusz megszerzéséhez minimum 15 000 HUF befizetés kell. Az
adott bónuszt pénteken, szombaton vagy vasárnap kaphatod meg az első befizetésedre.

Heti 15 % bónusz Cash Back:

Minimális összege 2 000 HUF, maximális összege 1 000 000 HUF. A bónusz értéke a státuszodtól függ: 300 000 HUF esetén: 5 %, 600 000 HUF esetén 10 % és 1 000 000 HUF esetén a maximum, azaz 15 %. A bónusz hétfőn kerül jóváírásra, kiszámítása az előző heti befizetések összegétől függ.

Hűségprogram – Coins:

A videó nyerőgépen pörgetett valódi pénzes tétért (300 000 HUF) coin-t (érmét) kapsz. Az érmék csak valódi pénzre kaphatók, s beválthatók bónuszokra. Ellátogathatsz a Wazamba Boltba, ahol ingyen pörgetésekre, jutalmakra, és akár igazi pénzre válthatod be az érméidet.

Live Casino 10 % Cash Back:

A bónusz minimális összege 2 000 HUF, maximális összege 50 000 HUF. A bónusz mértéke az élő kaszinó játékokban hétfőtől szombatig szerzett veszteségek 10%-át teszi ki.

VIP program:

A Wazamba az elit játékosok számára exkluzív tagság hozzáférést biztosít különféle jogosultságokhoz. Ezek a következők: magasabb pénzvisszatérítés, jobb árfolyamok és személyes kaszinófiókkezelő/asszisztens. A VIP tagságot a 30 napon belüli be- és kifizetések, valamint a megkapott bónuszok aránya határozza meg. Csak aktív, hűséges játékosok válhatnak VIP taggá.

wazamba bónusz

Wazamba regisztráció

Az online szerencsejáték esetében elengedhetetlen, hogy felhasználói fiókot létesíts(számlát nyiss), ha játszani szeretnél. A Wazamba regisztráció nincs túlbonyolítva, menete egyszerű, gyors. A kezdő felhasználók is könnyen elboldogulnak vele. A regisztráció során első lépésként a Wazamba főoldalán kiemelt zöld mezőben „Regisztrálj most!” szövegre kell klikkelni, itt lehetőség van hőst választani, arra klikkelni, amelyik szimpatikusabb (Advar, Chimola…), a zöld mezőben megjelenő „kiválasztani” feliratra kattintani.

Wazamba regisztrációs folyamat-1

A következő felugró ablakban adatokat kell megadni: e-mail cím, felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítése. Ezt követően a jelölőnégyzetbe tett pipával kell nyilatkoznod arról, hogy betöltötted a 18. életévedet, valamint elolvastad és elfogadod a felhasználási feltételeket, egy másik jelölőnégyzetbe arról, hogy elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi irányelveket. A harmadik jelölőnégyzetet nem kötelező bepipálnod, ez csak lehetőség, ami arra vonatkozik, hogy a bónusz és promóciós ajánlatokról zeretnél-e értesítést kapni e-mailben vagy más kapcsolattartási módon. A zöld mezőben megjelenő „következő lépés” utal a folytatásra. Rákattintva egy figyelmeztető üzenetet közöl a rendszer arra vonatkozóan, hogy biztos vagy- e abban, hogy nem akarsz értesítéseket kapni az exkluzív bónuszokról és promóciókról. Korábbi döntésedet megerősítheted vagy megváltoztathatod. 

Wazamba reegisztráció - 2

A következő felugró ablak: „Csatlakozz hozzánk” címszóval jelenik meg. Itt meg kell adni a vezeték- és keresztnevet, a születési időt, a címet, az országot, a használni kívánt pénznemet, a nemet, s végül a zöld mezőben megjelenő „Regisztráció” feliratra kell kattintani. A regisztrálást követően érkezik egy visszaigazoló e-mail, benne egy aktiváló link. Erre kattintva válik véglegessé a regisztráció, ezt követően használható a Wazamba kaszinó oldala teljeskörűen.

Wazamba regisztráció - 3

Wazamba mobil nézet

A mobilon tökéletesen elérhető minden funkció, akár regisztrációról, egyenlegfeltöltésről, vagy játékról van szó. Éppúgy biztosított az optimális megjelenítés, a könnyű olvashatóság, az egyszerű navigáció a legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel, mint bármilyen más eszközön, például asztali számítógépen.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak kedvez a Wazamba online kaszinó, akik az izgalmas szórakozás, a kellemes időtöltés, a nagy nyereményszerzés lehetőségeit keresik. Számos lehetőség közül lehet választani élő kaszinójátékok formájában (nyerőgépek, élő rulett, póker, blackjack). Az interaktív kaszinójátékok a fantázia világába vezetik a játékosokat, a trópusi dzsungel hangulatát idézve színes amazóniai madár karakterek – Advar, a harcos a nyilaival és íjával, Bomani a komédiás, aki a nyelvével harcol, s Chimola, az álmos harcos varázsló – főszereplésével játszhatók.

Wazamba be- és kifizetés lehetőségei

Wazamba befizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER, Rapid, Neosurf
Pre-paid kártyák
paysafecard

Wazamba kifizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skrill 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER
wazamba bonusz ajanlat

Ügyfélszolgálat

A fogadóiroda ügyfélszolgálatával nagyon könnyen fel lehet venni a kapcsolatot telefonon, e- mailben, élő chat formájában. Az oldal széles körűen nyújt információkat. Amennyiben olyan kérdésed van, amelyre ott nem találtál választ, érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot. Élő chat esetén lehetőséged van magyar nyelven kommunikáló kollégával beszélni. Ha nem sürgős, s az e-mailt választod, jellemzően egy nap alatt választ kapsz.

Összegzés

A Wazamba kaszinó izgalmas, szórakoztató játékokat nyújt a szerencsejáték rajongóinak. Az online felületen megtalálhatók nyerőgépek, asztali játékok, jackpot játékok és élő kaszinó attrakciók. Biztonságos, hisz biztosított a titkosított kommunikáció a felhasználók és a szerver között. Az ügyfélszolgálat jól működik, hozzáértő kollégák igyekeznek gyors és releváns választ adni a felmerülő kérdésekre. Felhasználóbarát mobil oldallal rendelkezik, mobilról is elérhető minden funkció. Az oldal Wazamba alternatív link nélkül is elérhető, s magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Bónusz ajánlataival kedvez mind az új, mind a régebben regisztrált felhasználóknak. Kedvezményekkel járó VIP tagsággal jutalmazza a hűséges felhasználókat. Folyamatosan frissülő akciók, promóciók lehetőségét kínálja. A Wazamba kaszinó egy olyan online kaszinó, amely több nyelven megtekinthető és több valutát is elfogad. Ha mindez felkeltette érdeklődésed, számodra kedvező, regisztrálj a Wazamba felületére.