Unibet belépéssel több ezer játék vár rád és kipróbálhatod az élő kaszinó világát is.

Az Unibet kaszinó egy viszonylag régi online kaszinó. Rengeteg játék és élmény vár rád. Néhány évvel ezelőtt még tiltott volt az online kaszinó eredeti URL címe, ezért különféle alternatív megoldásokat kellett keresni. Mára ez szerencsére már megváltozott és nem kell mást tenned mint az oldal eredeti címét beírni egy böngészőbe és már bent is vagy. Persze mindezek előtt Unibet regisztráció szükséges. Minden platformon elérhető a kaszinó és még csak nem is kell feláldozni érte semmit, mert a megjelenés mindenhol ugyanolyan lesz.

unibet-fooldal

Letisztul, egyszerűen értelmezhető. Az oldalon a zöld szín dominál.

unibet-jatekok

Rengeteg kezdő és egyéb bónusz vár rád. Minden igényt és játékstílust kielégít.

unibet-bonuszok

Több száz játék vár rád legyen szó bármilyen stílusról is. Az élő kaszinó lehetősége is adott.

Unibet bónusz

Unibet regisztráció és egy 60 000 HUF-os bónuszt kapsz és e mellé 60 ingyen pörgetést.

Az Unibet kaszinónál 100%-os kezdő bónusz vár rád.  Az első befizetésed után kapod meg ezt a bónuszt a befizetett összeggel egyenlő. Tehát amennyit befizetsz annyi bónusz pénzt kapsz. A 60 000 HUF a max tehát ettől kevesebbet is feltölthetsz, nincsen minimum megadva. Minden teljesítési feltételnek eleget kell tenned és csak azután fogod megkapni a bónuszt. A megforgatási kritérium az az hogy legalább 20-szor kell megforgatnod, kivéve az élő kaszinónál ott ez a szám 25. Itt csak 10%-ban kerül jóváírásra tehát ez egy 250-szeres megforgatást jelent. Rengeteg promócióval találkozhatsz. Van 480 milliós nyeremény alapú játék, itt hetente 9,6 millió HUF össznyereménye vár, szerencsés pörgetés kaszinó verseny zajlik. Ennek a keretén belül 350 féle készpénz nyeremény vár rád. Ezenfelül 1,6 milliós fődíjat vihetsz el, egyetlen pörgetéssel. Mindig érdemes naponta figyelni az újabb híreket, hiszen mindig van új promóció. Pár napos kampányok is vannak, ahol több milliót lehet nyerni. A hűségpont rendszer még egyelőre nem elérhető az oldalon.

unibet-fooldal

Egyszerű és gyors Unibet regisztráció

Az oldalon könnyen észrevehető, hogy hol kell elkezdeni az Unibet regisztrációt. Ha ezt elkezded, egy űrlap fog megjelenni. Itt meg kell adnod néhány adatot, mint a keresztneved, vezetékneved, e-mail címed, születési dátumod, nemed és a jelszavad. Azoknál a mezőknél, ahol van egy csillag, ott kötelező kitölteni. Egyébként mindegyik mezőnél van egy kis csillag. Mindenképpen körültekintően tölts ki mindent hisz már itt ki kell választanod a kezdő bónuszod. Alapjáraton a sportfogadási bónusz van megadva, ezt tudod változtatni a kaszinó adta bónuszra. Második lépésben meg kell adnod a lakcímed, telefonszámod. Minden adatod úgy adj meg, ahogy azok valóban szerepelnek az okmányaidon, hiszen a későbbiekben ezeket elkérhetik azonosítás végett. Ezek után el kell fogadnod az oldal szabályzatait és feltételeit. Ha ezekkel megvagy kapsz egy megerősítő kódot a telefonodra, amit be kell majd írnod az oldal által megadott mezőbe. Ha mindennel meg vagy már mehet is az Unibet belépés.

unibet-jatekok

Unibet mobil nézet

Unibet mobil, ami értelemszerűen a mai világban nem maradhat el. Természetesen mobillal is el tudod érni a kaszinót. A mai világban már minden a mobilunkról intézünk. A legkényelmesebb mód tehát megvan a kaszinó használatára. Minden helyiségből a legkényelmesebb pozíciókban tudsz akár milliókat nyerni. A kezdeti lépésektől akár a ki- és befizetés is lebonyolítható mobil eszközödről. Nyílván a méretek másak lesznek, hiszen egy jóval kisebb készülékről fogod nézni a kaszinós játékokat, de valamit valamiért. Egyébként az élményből ez semmit nem vesz el. Unibet belépéssel elérhető mobil applikáció is. Ezt csak androidos telefonon tudod elérni. Nem a store-ban hanem az Unibet honlapján. Minden szóról szóra le van írva, így simán menni fognak a lépések.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki szereti az egyszerű, letisztult online kaszinót. Felhasználóbarát az oldal. Minden könnyen és értelemszerűen elérhető. A ki- és befizetések gyorsan, szinte egyből végbe mennek. Ha szeretnél egy nagy multú kaszinónál játszani a biztonság minden feltétele mellett, akkor itt a helyed. Az oldal Unibet mobillal is fel van szerelve, így minden eszközödről kényelmesen el tudod érni. Az élő kaszinók magas színvonalat képviselnek és minden játékos megtalálja a neki legkézenfekvőbbet. Nagy kezdő bónuszokkal vár az oldal, emellett számos további promóció vár rád. Mindenképp érdemes élni ezekkel hiszen komoly segítséget adhatnak.

Unibet be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard, Revolut

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Banki átutalás

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat munkatársait alapvetően elég nehéz elérni, hiszen az elérhetőség eléggé el van rejtve. Egy kis kutakodás és már meg is találod a csatornákat. El tudod őket érni e-mailen, élő chaten. Az élő chat 11:00 – 19:00-ig érhető el magyar nyelven, azonban, ha nem okoz gondot angolul kommunikálni, akkor a nap 24 órájában elérheted őket. Más egyéb mód a kapcsolat felvételre egyelőre nincs, így be kell érned ezekkel az opciókkal. Minden ügyfélszolgálattal kapcsolatos ügyet Unibet mobillal is elt tudsz intézni.

Összegzés az Unibet regisztráció kapcsán

Viszonylag nagy múltú kaszinóról beszélhetünk. Szépen, igényesen fel van építve az online tér. A mobil applikáció viszonylag egyedi, hiszen más online kaszinóknál nem elérhető még ez az opció. Mindegyik felületről elérhető ugyanolyan minőségben a honlap. Számos nyerőgépet találsz az oldalon, de az élő kaszinózás repertoárja viszonylag kicsi. Rengeteg promós bónusz vár, amivel el tud csábítani az oldal. Maga az oldal használata biztonságos, így nem kell félned, hogy harmadik fél számára kikerül bármiféle információ is. Ha megtetszett az oldal felépítése ne habozz és már mehet is Unibet regisztráció.