Unibet mobil felület és számos bónusz elérhető az oldalon.

Az Unibet régóta jelen van az online sportfogadási piacon. 2017 óta nem kell használni semmilyen alternatív útvonalat, ahhoz, hogy elérd az oldalt. Egyszerűen csak be kell írnod az oldal URL címét valamelyik általad használt böngészőbe és már az oldalon is találod magad. A biztonság az oldalon garantált. Már sok éve megbízható és elfogadott oldal ez. Unibet belépéssel egy nagy múltú oldalon találod magad.

unibet-bonusz-fooldal

Minimalista stílusú. Minden egyszerűen és ésszerűen megtalálható.

unibet-bonusz

Minden bónusz megtalálható az oldalon mint, ahogy máshol is. Van üdvözlő bónusz.

unibet-bonusz-elo-fogadas

Minden igényt kielégít. Nem sok olyan opció van amire nem lehet fogadni.

Unibet bónusz

Az Unibeten számos bónusz vár rád, mind akkor, ha új vagy már régi felhasználó vagy. A cég folyamatosan bővíti a kínálatot. Az üdvözlő bónusz 20 000 HUF összegű. Emelett folyamatosan kapod az értesítéseket az ingyenes fogadásokról vagy az élő ingyenes fogadásokról vagy akár kaphatsz nyeremény növelőket. A promóciók menüpont alatt megtalálhatsz minden információt, ami fontos a bónuszokkal kapcsolatban. Jackpot játékok is megtalálhatók az oldalon, ez akár hetente többször is előfordulhat. Ezek általánosságban 2-3 játékra érhetők el, és mint olyan, ezek a lehetőségek általában a legfelkapottabb sportokból elérhető. Előfordult már, hogy egy ilyen jackpot lehetőséggel 5-10 millió forint is gazdára talált már. Szinte minden bónuszak van egy megforgatási követelménye. A legalacsonyabb követelmény háromszoros, de, ami nagyobb fogadás az általában hatszoros. Ezeket a követelményeket változtathatod az oldalon végzett aktivitásoddal. A bónusz követő felületen láthatod aktuális bónuszod követelménye hol áll. Mindig érdemes elolvasni minden szabályt, illetve feltételt mielőtt az Unibet bónuszt használod.

unibet-bonusz-elo-fogadas

Végezd el percek alatt az Unibet regisztrációt

Unibet regisztráció az egyik legegyszerűbb. A regisztráció kezdetekor meg kell adnod a vezeték illetve a keresztneved és egy általad használt e-mail címet, születési dátumodat és a nemedet. Ezután választhatod ki az üdvözlő bónuszodat ami 20 000 HUF hatszoros megforgatási követelménnyel, jelen állás szerint, ez a későbbiekben változhat. Ha ezzel megvagy, akkor meg kell adnod a lakcímedet, irányítószámodat, városodat, mobilszámod és azt a pénznemet amiben játszani szeretnél. Egy biztonsági kérdés fog következni, amit érdemes észben tartani, mert a későbbiekben még előfordulhat. Akár az ügyfélszolgálatnál is. A legvégén el kell fogadnod az oldal feltételeit, a választott regisztrációs bónuszt és el kell ismerni azt, hogy elmúltál már 18 éves. Az oldal a kifizetésnél kérheti bármely dokumentum eljuttatását. Ez lehet személyi vagy jogosítvány vagy útlevél, ha van. Egy a lényeg legyen egy érvényes személyigazolásra alkalmas dokumentum. Ezt eljuttathatod akár scannelve vagy csak simán feltöltve az oldalra. Valószínüleg ez az első kifizetésnél már elő is fog fordulni, de, ha felöltöd ezt a dokumentumot, akkor néhány óra múlva el is fogják ezt fogadni.

unibet-bonusz

Unibet mobil nézet

Unibet mobil is elérhető természetesen. Az oldal rendelkezik natív mobil applikációval, de csak android felhasználók számára érhető el. Az applikációt közvetlenül az oldalról tölthetjük le. Az alkalmazás felülete gyors és egyszerűen kezelhető. Az oldal semmiben nem különbözik attól mintha asztali számítógépről használnánk. A képernyő mérete változik meg, de nincs ebből eredő hátrány hiszen az oldal rendkívül jól optimalizált telefonra. A fogadásokat ugyan olyan egyszerűen el lehet érni. Mobilon keresztül külön bónuszra is lehet számítani, ami egy ingyenes fogadás. A promóciók menü alatt minden mobillal kapcsolatos bónuszt megtalálsz.

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretnének egy nagy múltú irodánál fogadni. Ezáltal a minőség és a biztonság garantált. Az oldalon szinte mindenre lehet fogadni. Nagyon kevés dolog hiányzik az oldalról. Minden igénynek megfelelő. Az oldal a legnagyobb biztonsági intézkedéseket használja, így biztos, hogy nem fog kiszivárogni egyetlen adatod sem, harmadik fél részére. Unibet belépéssel rengeteg bónusz vár rád, ami már rögtön a regisztráció után el is érhető. Unibet mobil megfelelően van optimalizálva minden felhasználó számára. Az oldal applikációval is rendelkezik, ami nem túl gyakori, nem beszélve a rendkívül gyors és magyar nyelvű ügyfélszolgálatról.

Unibet be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Banki átutalás
Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Banki átutalás

Ügyfélszolgálat

Az oldal magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik, de a székhelye máltán van. Két csatorna adott az oldalon, tehát eléred őket élő chaten vagy e-mailen. Az élő ügyfélszolgálat 11.00-19.00-ig áll a rendelkezésedre. Angol nyelven egy egész nap elérhető. Telefonos ügyfélszolgálat jelenleg nem elérhető. De mind cahten mind e-mailen nagyon gyorsak és segítőkészek a kollégák. Bármilyen kérdésekkel is fordulsz hozzájuk, biztos lehetsz benne, hogy legjobb tudásuk alapján fognak neked segíteni. Az egyik legjobb ügyfélszolgálattal rendelkezik az oldal.

unibet-bonusz-fooldal

Összegzés az Unibet regisztráció kapcsán

Unibet regisztrációval az egyik legkiválóbb sportfogadói irodába jelentkezel. A választék nagyon széles és minden igénynek megfelelő. Mobil applikációval is rendelkezik az oldal, emelett live streamek és széles élő választékkal vár rád. Akár még kaparós sorsjegyekkel is játszhatsz, ami lássuk be, nem túl gyakori. A fogadásokat gyorsan jóváírja az oldal, de nincs ez másképp a ki és befizetésnél sem. Az oddsok az átlagnak megfelelő. Az Unibet irodára nem igazán lehet panasza senkinek aki már rendelkezik Unibet belépéssel, de a friss felhasználók sem fognak csalódni. Ha ki szeretnéd próbálni az online sportfogadást, akkor ne sokat gondolkozz ezen a lehetőségen.