TippmixPro ismertető, bónuszok, regisztráció. A TippmixPro befizetési és kifizetési folyamata

A TippmixPro az elmúlt években folyamatos fejlődésen ment keresztül, ami egyértelműen javára vált a rendszernek. Mostanra kijelenthető, hogy felzárkózott a profi online sportfogadó irodák táborába. A cikkben megtudhatjuk, hogy milyen TippmixPro bónuszok állnak rendelkezésünkre, hogyan zajlik a TippmixPro regisztráció és melyek azok a legfőbb tudnivalók, melyekkel mindenképp tisztában kell lennünk mielőtt használni kezdenénk a rendszert.

A főoldal abszolút kellemes megjelenést nyújt. Egységes a színkompozíció, könnyen megtalálhatók a fontos funkciók és a menüelemek. A friss ajánlatok is gyorsan elérhetők.

A Promo szekció külön menüt kapott és gyorsan elérhetjük az aktuális akciókat és nyereményjátékokat. Nem maradunk le semmilyen újdonságról.

A mérkőzés piacok áttekinthetők és igen széles választék közül válogathatunk az élő fogadások esetén is. A TippmixPro sportfogadás valóban magas színvonalon működik.

TippmixPro bónuszok

A TippmixPro bónuszok kínálata nem túl nagy, mondhatni nem létezik ez a fogalom Zrt-nél. Az aktuális akciójuk is inkább nyereményjátéknak tekinthető, amely arról szól, hogy ha legalább hármas kötésben fogadsz, és egy pontosan 1 db vesztes kimenetelt tartalmazó fogadásoddal felkerülsz egy listára, ami a nyertes kimenetelek szórzóinak alapján számítódik.

A lista bizonyos időintervallumokban frissül, amire csak egyszer kerülhetsz fel a legmagasabb pontszámot elért fogadásoddal. Ezután következik a sorsolás és ha szerencséd van, akkor nyerhetsz. Szóval ez nem egy igazán kecsegtető ajánlat, de legalább próbálkozik a Zrt.

TippmixPro regisztráció

A legnagyobb előnyünk a TippmixPro regisztráció elvégzése után, hogy teljesen adómentesen és kötelezettségmentesen fogadhatunk sporteseményekre. Nem kell attól tartanunk, hogy egyszer majd lecsap ránk az adóhatóság vagy bármilyen egyéb hatóság. 

A regisztrációhoz egy többlépcsős folyamat elvégzése szükséges, amely során néhány személyes adatot kell megadnunk (név, szül. dátum, nem, állampolgárság…) és ami fontos, hogy nyilatkozzunk arról, hogy már betöltöttük a 18. életévünket. A regisztráció végén egy aktiváló linket kapunk a megadott e-mail címünkre, melyre kattintva aktiválhatjuk a fogadási profilunkat. Csak az aktiválás után tudunk be- és kifizetés végezni, valamint fogadásokat megtenni.

TippmixPro mobil nézet

Manapság már alap, hogy mobilon is használható legyen egy weboldal. Könnyen kézre essenek a funkciók, ne kelljen millió kattintást elvégezni, hogy elérjünk bizonyos funkciókat. Ezt jól felmérte a TippmixPro fejlesztői gárdája is, és azt mondhatjuk, hogy jó munkát végeztek. Az oldal könnyen kezelhető, a menük nem foglalnak sok helyet, de mégis minden funkció gyorsan elérhető. Az asztali nézethez képest a TippmixPro mobil verzió is kifogástalanul működik, minden funkció megtalálható, így ha úton vagyunk bárhova, akkor is gyorsan megtehetjük fogadásainkat.

Kiknek ajánljuk?

A TippmixPro regisztráció és sportfogadás azoknak ajánlott, akik egyrészt nem bíznak a külföldi irodákban, másrészt azoknak, akik teljesen legálisan és adómentesen szeretnének fogadni online. A TippmixPro a legoptimálisabb megoldás, ha tisztán és fejfájás mentesen szeretnénk űzni a sportfogadási ipart.

TippmixPro befizetés és kifizetés

A Tippmixpro befizetési folyamata rendkívül leegyszerűsített és közel sem olyan kiterjesztett, mint a külföldi online sportfogadó irodák kínálata. Tudsz bankkártyával, banki átutalással, mobilos feltöltéssel, elektronikus szerencsekártyával vagy akár PayPal-lal is befizetni. Nagyon sok lehetőség nincs, de ami van az valószínűleg elégséges ahhoz, hogy egy átlagember is be tudjon fizetni a számlájára viszonylag rövid időn belül.

A TippmixPro kifizetés vagy nyereményfelvétel sincs túlbonyolítva az irodánál. Jelenleg csak banki átutalással tudunk felvenni nyereményeket, melynél igen lassú is lehet az átfutási idő (akár 8 nap), de legalább tiszta pénzhez juthatunk Zrt-n keresztül folyósított kifizetésekkel.

Ügyfélszolgálat

A TippmixPro ügyfélszolgálat esetében több kapcsolatfelvételi opció is rendelkezésünkre áll. A Kapcsolat aloldalon levelezési és e-mail cím egyaránt megtalálható, valamint telefonon is kereshetjük őket. Nem 24 órás a szolgáltatás csak 07:00-23:00-ig kereshetők, de ez még nem a vérlázító kategória. Ha csak érdeklődni szeretnénk valamilyen szolgáltatás vagy funkció irán, akkor bátran használjuk a Kapcsolatfelvételi űrlapot vagy böngésszük át a Gyakori kérdések aloldalt.

Összegzés

A fenti leírásból megismerhettük a magyar online sportfogadás zászlóshajóját és tájékozódhattunk annak funkcionalitásáról. Fejet kell, hogy hajtsunk, mert egy üdítő platformot tudhat magáénak a Zrt. A folyamatos fejlesztési potenciál és a fogadási kínálat állandó bővülése majdnem hozza a nemzetközi irodák színvonalát, ami teljesen vállalható dolog. Ha valaki nem akar 0-24-ben az összes alsóbb ligás mérkőzésre fogadni, hanem inkább csak a főbb eseményeket jelöli ki magának, akkor nyugodtan választhatja a TippmixPro szolgáltatásait, mert jó minőségben hozza ezt a szintet.