Sportfogadás kézilabda, bő és izgalmas piaccal rendelkezik

Néhány kézilabda fogadással is foglalkozó oldal

Kézilabda fogadások egyik fő fogadó oldala az Unibet. Ez az egyik legjobb iroda kézimeccs tekintetében. Több olyan ligával és mérkőzéssel is rendelkezik amely más irodáknál nem szokott előfordulni. Itt át láthatod az egész piacot és nem leszel meccsek hiányában. Természetesen élőben és a meccs előtt is tudsz fogadni. A meccseket gyakran élő streamen keresztül is követheted. Az oddsok nincsenek az egekben, de sok más dologgal kompenzálja az oldal. Az alapvető piacok megtalálhatók, mint a mérkőzés végeredménye, hendikep fogadások, gólszám fölött/alatt, dupla esély vagy a páros páratlan gólszám. A frissen regisztráltakat várja egy kezdő bónusz. Ezt egy 20 000 HUF-os befizetési bónuszban állapította meg az oldal, ez azt jelenti, hogy, ha elbuknád az első fogadásod az oldal legfeljebb ekkora összegig téríti vissza.

A Rabona a következő a sorban, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Itt megtalálod a hazai bajnokikat, ami lássuk be, előnyös egy magyar embernek. De ennek ellenére a topligák is megtalálhatók az oldalon, ezzel együtt a női és férfi kézilabda bajnokok ligája is elérhető. A nagyobb világesemények, úgy, mint az Olimpia, Világbajnokság és az Európa bajnokság. Ha új felhasználó vagy az oldalon, kaphatsz egy 35 000 HUF-os bónuszt. Természetesen ennek vannak feltételei, ezeket olvasd majd el az oldalon.

A Betclic szintén jó választás, ha kézilabda fogadásról van szó. Megtalálhatók a topligák és az alsóbb osztályok mérkőzései is.Akár 25-30 piacot is találsz fogadásra, ami nem kicsi szám, és igen ritkán fordul elő. A gólok száma fölött / alatt, mérkőzés végeredmény, kézilabda döntetlen fogadás esetén a tét visszajár és hendikep opciók is megtalálhatók. Ezek fogadhatók élő fogadásnál is. 20 000 HUF-os ingyenes fogadás járhat, ha teljesíted a megforgatási feltételeket.

A William Hill mint az UK fő fogadó portálja is felkerült a palettára. Megtalálhatók a legjobb európai ligák mérkőzései, valamint a nemzetközi kupasorozatok zöme. Lehet élőben is fogadni az oldalon, így, ha inkább szeretsz reagálni az eseményekre mint, vakon lövöldözgetni, akkor ezt is megteheted. A szorzók nem a legmagasabbak, de annál több eseményt találsz. Itt nem kaphatsz új regisztrált bónuszt, de van lehetőség első fogadásos lehetőséget igénybe venni, amit megkaphatsz, ha betartod a felhasználási feltételeket. amit megtalálsz az oldalon.

22bet 35000 Ft Bónusz

Kézilabda fogadás szabályok és piacai

Ha pluszban szeretnél lenni a fogadásaid végére, akkor naprakészen kell állnod minden szabállyal és eseménnyel. A szabályok nem túl vészesek, könnyen elsajátíthatók. Nem érhet semmi váratlan, ha naprakész vagy. Ezért minden meccs előtt olvasd a híreket és figyeld a történéseket. Az átigazolások nagyon fontosak lehetnek, de akár az aktuális forma, sérülések és az, hogy melyik csapatnak bír nagyobb téttel az adott meccs. Mindenképpen jó döntés, ha megnézel egy-két kézimeccset mielőtt belevágsz. Mint kezdő ezért kezd az élő fogadásokkal, ahol láthatod a pillanatnyi formájukat és jobban tudsz reagálni a történésekre. Kezdőként érdemes a döntetlennél a tét visszajár vagy a dupla esély piacokat erőltetned.

Az alapvető piacok mint más sportoknál itt is megtalálható, úgy mint a mérkőzés végkimenetele, a dupla esély, a döntetlen tét visszajár, vagy a gólok száma fölött / alatt. Általában 10-15 fogadási piacról lehet beszélni, a mérkőzés előtti kínálatból. A legkiemelkedőbb, ha döntetlenre akarsz fogadni, ami elindul egészen a 9-es odds-tól felfelé. Ezek az értékek fel tudnak szökni 20-30- szorosra is,ami igazán kedvező lehet, ha elcsíped. Online fogadás kézilabda esetén a gólszámra próbálnak nagyobb hangsúlyt fektetni. Ezt ki lehet következteni a csapatok előző meccseiből vagy akár az egymás ellen játszott meccsekből is. A dupla esély piac is populáris, ami teljesen ugyanúgy működik mint a foci esetén. A hazai csapat nyer vagy döntetlen lesz és ezen variációk. Itt ne számíts nagy oddsokra, mert igen kicsi rizikót vállalsz be.

Online fogadás kézilabda

A kézimeccsek elég gólzáporosak. Akár egy percen belül 4 gól is születhet. Maga a sport nagyon dimakus és ezzel együtt másodpercől-másodpercre változik. Itt néhány gólos különbség nem jelent semmit, bármikor megváltozhat. Ezért érdemes olyan meccsekre fogadni, amit online tudsz streamen keresztül követni. Akármilyen meccsről legyen szó, ha élőben követed még meglepetésekre is lecsaphatsz. Ezt az opciót számos iroda nyújtja, legyen szó akár egy egyszerű bajnoki meccsről. Amelyik iroda ezt nem tudja biztosítani, legalább élő online fogadással teszi fel a kínálatait. Ez azt jelenti, hogy akár élőben a helyszínről is tudsz téteket rakni.

unibet-bonusz-fooldal

A legkiemelkedőbb események

Az európai ligák az egész világon a legerősebbnek számítanak, nem ejtve szót a férfi és a női BL-ről. Az EHF kupa is igen rangos, de a Világbajnokság vagy az Európa bajnokság sem hátul kullog a sorban. A hazai bajnokság hasonlít a többi európai bajnokságra, hiszen itt is egy két csapat verseng az első helyért a többiek meg osztozzanak a maradékon. Ebből következik az is, hogy a magyarok a BL-ben is el tudnak érni szép eredményeket. A férfiaknál a Szeged és a Veszprém, míg a nőknél a Ferencváros és Győr képes a szép szereplésre. Népszerű fogadási események közé tartoznak olyan piacok, mint a férfi kézilabda bajnokok ligája sportfogadás, vagy a női kézilabda bajnokok ligája végső győztesre való fogadás. Minden ilyen eseményt érdemes figyelemmel követni, hiszen itt a legegyszerűbb a sportfogadás, mert ez az, ami akár a napjaid részévé is válhat. Ha felkeltette az érdeklődésed a kézilabda mint sport, akkor nézz ki egy szimpatikus irodát és regisztrálj. Mindig olvasd el a feltételeket mielőtt belevágnál bármibe is és mindig legyél naprakész hiszen ez a legfontosabb, a többi majd jön magától egy idő után.