Sportfogadás darts, ami nagy adrenalin löketet biztosít

Néhány oldal, ahol a darts fogadás egy élmény lehet

BetWinner, ahol az oddsok az egekben. Ez az iroda, ahol a legmagasabbak az oddsok darts fogadásokkal kapcsolatban. Az alapvető meccs előtti fogadások mellett, tudsz fogadni élőben is az eseményekre. A repertoár elég nagy, mind élő mind meccs előtti fogadásoknál. A bónusz itt sem maradhat el, 100%-os bónuszt vehetsz igénybe, aminek a maximuma 100 Eurónyi magyar forintnak felel meg. Itt is olvasd el azért a feltételeket mielőtt belevágsz.

Az Unibet talán az egyik legismertebb fogadóiroda. Itt a kínálat nem olyan bő mint az előbb említett oldalaknál, de az Unibet szponzora a darts meccseknek, így ezért minden komolyabb esemény elérhető az oldalon. Természetesen az élő stream ezen az oldalon is adott. Egy maximum 20 000 HUF-os, 100%-os kezdő bónusz vár rád. Ezt gyűjtő fogadásokkal lehet kiváltani, amire a darts meccsek tökéletesnek bizonyulnak. Mivel, ha szettekre fogadsz egy egy meccsen, akkor ezek perceken belül eldőlnek.

A sor a Betclic sportfogadó oldallal zárul. Az összes komolyabb esemény megtalálható az oldalon a World Grand Prix, világbajnokság, Premier League és így tovább. 5-10 fogadási piacra lehet számolni, ami nem túl sok, de elfogadható. Az új játékosoknak 100%-os bónusz áll a rendelkezésükre max. 20 000 HUF-ig. Mérkőzés előtti és élő fogadásokra is lehet feltenni a téteket. Az alap mérkőzés győztese és a szett/leg fogadáson túl hendikepet is tehetsz. De a híres 180-as fogadás is lehetőség, hogy az adott meccsen hányszor ordítja el magát a bíró.

betwinner-regisztracio-es-bonusz

Darts fogadási szabályok és tippek

Nagyjából ugyan úgy történik minden mint egyéb fogadásoknál. Regisztrálsz, pénzt teszel a számládra és már mehet is. Kiválasztod a neked tetsző meccset és szorzót és arra teszed fel azt a pénz mennyiséget amennyit szeretnél. De akár több darts meccs is szerepelhet egy szelvényen, nem kell külön külön megjátszani őket. Nagyon fontos a darts meccseknél a játékos ismeret és az, hogy naprakész legyél. A szabályok rendkívül egyszerűek, ha láttál már darts meccset és végig is nézted nagyjából már tudod is miről van szó. De egy átolvasás után már biztos lehetsz benne, hogy elsajátítod. Nem mindig a favorit a nyerő, de ez is függ nagyban attól, hogy milyen tornáról van szó. A legjobb az, ha minden játékos ismersz, de mivel kb. a top 20 van állandóan képernyőn ezért ez elég nehéz, de nem megoldhatatlan. A hírek mint már említettük igen fontosak, hiszen itt nagy koncentrációra van szükség, ezért a játékos magánéletét is fontos nyomon követni, már amennyire ez lehetséges. Szóval az aktuális forma igen meghatározó egy ilyen meccsen. A darts vb a legnagyobb esemény a dartsban, itt kisebb játékosok is megfordulnak, ami néha igencsak jó pénzkereseti lehetőség, ha egy top játékossal sorsolják össze. Mivel itt a kisebben rangsorolt játékosnak lesz nagyobb az oddsa, ezért jó azt megérezni, hogy ki tudja e ejteni a nagyobb halat. Volt már erre példa nem is egyszer. Az aktuális forma is elengedhetetlen ezért jó, ha megnézed kikkel játszott a játékos és milyen eredményeket ért el.

A Darts fogadási tippek nagyjából ezek, de most láthatod milyen piacai vannak. Egyértelműen a legnépszerűbb a “mérkőzés nyertese” fogadás. Ez nagy magyarázatra nem szorul. Mivel a dartsba nincs döntetlen, kivéve a Premier League-ben, ezért elég értelemszerű. A darts felépítése két nagy részre oszlik, ami a szettek és ezeken belül a legek. Ezért tudsz legekre is fogadni nem csak szettekre. A pontos végeredmény fogadás is igen népszerű, de ehhez már kell játékos ismeret. Ha nem vagy még túl ismert a darts világában, de már láttál ilyen mérkőzést, akkor biztos vagyok benne, hogy, ha valaki 180-ast dobott az felkeltette a figyelmed. Természetesen ezt nem is hagyhatták ki a fogadóirodák a repertoárból. Ezért fogadhatsz arra, hogy az adott meccsen alatt/felett lesz e 180-as, vagy, hogy melyik játékos fog több 180-ast dobni. A hendikep sem maradhat el a kínálatból, itt minél több játszma van annál nagyobb az esélyed, hiszen egy három szettes meccsen valakit hendikeppel fogadni, igen rizikós.

MELbet regisztráció

Élő darts meccsekre fogadás

Az élőben való fogadás, előny lehet egy darts meccsen, hiszen, ha vársz egy leg-et, igaz, hogy lentebb esik az oddsa egy játékosnak vagy akár fentebb is mehet. Ez függ attól, hogy kik játszanak. De legalább látod a napi formát, ami ennél a sportnál a legmeghatározóbb. Egy top játékos is ki tud kapni egy igen szerényebb osztályzatot kapott játékostól. Manapság már elég sok darts eseményt közvetítenek mind a televíziók mind a stremes felületek. Ezért mindent nyomon tudsz követni. Az adott sportfogadó oldalnál is igen nagy a valószínűsége, hogy lehet élőben követni a sportot. Ez azért is lehet fontos mert, így nem kell leragadnond a tv elé, hanem nézheted akár a buszon ülve is. Ha megfogott a sport és érdekel a sportfogadás ezzel kapcsolatban, akkor regisztrálj egy irodához és kezdheted is a pénztárcád gyarapítását.