Rabona regisztráció

A Rabona regisztrációt elvégezve egy olyan felülethez tudsz csatlakozni, amely magyar nyelven várja a magyar játékosokat. Ha szükséged van egy kis változásra, vagy egy új élményre, akkor próbáld ki a Rabona felületét, amely 2019-ben indult és egy új szint hozott a magyar palettára. 

Jó hír, hogy jelenleg nem kell Rabona alternatív linket használnod a felület eléréséhez, így elég a sima domain címet beírni a böngésződbe, amit akár a mobilod böngészőjéből. Cikkünkben gyorsan bemutatjuk, hogyan tudsz regelni a honlapra.

rabona-regisztracio

Rabona regisztráció

Kétlépcsős regisztrációs módot találsz az oldalon, melynek első részén meg kell adnod az e-mail címed, felhasználóneved és jelszavad. Válassz olyan felhasználónevet és jelszó párost, amelyet könnyen megjegyzel és bármikor könnyen be tudsz jelentkezni a felületre. A beviteli mezők alatt be kell jelölnöd, hogy elfogadod az ÁSZF-et és az Adatkezelésit, valamint jelölheted azt is, hogy szeretnél értesülni promóciókról e-mailen keresztül. Ez nagyon hasznos funkciót, amit mindenképp ajánlott ennek pipálása, mert tök jó promóciókkal fognak megkeresni a regisztrációd után.

A következő lépésben kicsit részletesebben kell magadról néhány infót megadni. Neved, vezetékneved, címed, telefonszámod, ami ebben a lépésben szükséges, és az is, hogy ezeket helyesen add meg, mert a későbbiekben valószínűsíthetően meg kell erősítened az adataidat. Ez ahhoz fog kelleni, hogy flottul menjenek a ki-és befizetéseid, amit a jogi előírások miatt kérnek az iroda részéről, hogy ők is meg tudják védeni a fiókodat illetéktelen használat ellen.

MELbet regisztráció

Rabona regisztráció összegzés

A regisztrációs folyamat lényegi része tulajdonképpen ennyi lépésből áll, amit te is megtapasztalhatsz másodpercek alatt. Ha nem győzött meg nagyon a leírásunk, akkor tekintsd át az oldalon található leírásokat és böngész át a sportágakat, illetve a fogadási piacokat, melyek egész széles kínálatot nyújtanak. A promóciós lehetőségek is tetszetősek, amik közül a későbbiekben is biztosan találsz magadnak szimpatikusat, illetve az oldal is szokott aktuális ajánlatokkal bombázni, amit érdemes kihasználni, mert kedvező plusz tőkéhez juthatsz.

Ha úgy érzed, hogy megérhet egy próbát a felület és annak üdvözlő bónusz opciója, akkor az alábbi gombra kattintva navigálj át az oldalra, és regisztráld be magad az oldalon. Nem muszáj rögtön befizetned, arra ráérsz pár nap múlva is.