Közeleg a hétvége és a bajnoki hajrák alatt folyamatos futballdömpinggel kell számolni. Ennek köszönhetően a sportfogadási kínálat is kezd duzzadni és talán a régi fényében ragyogni. A hét eddig is hozott sok-sok európai topligás és hazai bajnoki mérkőzést, aminek a hétvégével sincs vége, így állandó figyelmet igényel, hogy ki tudd választani a nyerő fogadások halmazát.

Összegyűjtöttünk néhány mérkőzést, melyek talán felkeltik az érdeklődésed és kipróbálod az online fogadást, amit a 22bet egy remek kezdő bónusszal tud megtámogatni. Amennyiben most 35 000 Ft-ot fizetsz be új játékosként, akkor ezt az összeget ugyanennyivel megtoldják, így kerek 70 000 Ft-al kezdhetsz neki a hétvégi izgalmaknak. Nem is hangzik rosszul ugye?

Mindössze csak annyit kell tenned, hogy gyorsan regisztrálsz és feltöltöd az egyenleged, akár a bankkártyádról szinte pillanatok alatt. Utána már csemegézhetsz is, az alábbi mérkőzésekből, vagy amelyek számodra szimpatikusak. Hajrá!

22bet regisztráció és bónusz

Válassz az alábbi mérkőzésekből a nyerő fogadások kialakításához.

A pénteki felhozatalból két kiváló rangadót ajánlunk, Angliából és Spanyolországból. A vörös ördögök az otthon erős Tottenham-hez látogatnak, ahol nem lesz egyszerű dolguk, főleg, ha jövőre szeretnének európai kupában indulni. A Sevilla – Barca mindig látványos futballt hoz, általában gólokkal párosítva. Egy 2,5 fölé jó tipp lehet.

Tottenham – Machester United Péntek 21:15 FOGADJ MOST
Sevilla – Barcelona Péntek 22:00
FOGADJ MOST

Szombaton a hazai élvonal szuperrangadója és a német bajnokság bajnoki véghajrájából szemezgethetsz. A Paks az életéért küzdött az elmúlt hetekben és még mindig nem dőlhetnek hátra, így fontos , hogy legalább 1 pontot szerezzenek a rendkívül stabil Akadémia otthonában.

Puskás Akadémia – Paks Szombat 19:00 FOGADJ MOST
Ferencváros – Újpest Szombat 21:05
FOGADJ MOST

Bayern München – Freiburg Szombat 15:30 FOGADJ MOST
RB Leipzig – Borussia Dortmund Szombat 15:30
FOGADJ MOST

Vasárnapra egy a kiesést vészesen elkerülni igyekvő Debrecen mérkőzését ajánljuk, ahol mindent bele kell adni a hazaiaknak, ha jövőre is az NB1-ben szeretnének szerepelni. Az olasz élvonal

Debreceni VSC – Diósgyőri VTK Vasárnap 21:05 FOGADJ MOST
Inter – Sampdoria Vasárnap 21:45 FOGADJ MOST