Napi tuti tipp rovatunkban az általunk összeállított, legalacsonyabb kockázattal rendelkező szelvény ötletet hozzuk el nektek az adott napra. A szélvények összeállításánál a lehető legkevesebb esemény és legjobb szorzó-kockázati arány megtalálása a célunk. Tippjeinket a legtöbb fogadóirodánál és papír alapú Tippmixen is megjátszhatod! Mára egy Európa Liga mérkőzést, a Tottenham – Dinamo Zagreb összecsapását hoztuk. Nézd meg mire fogadunk! 

Tottenham - Dinamo Zagreb

Európa Liga:

Tottenham - Dinamo Zagreb Tottenham – Dinamo Zagreb
 2021.03.11. 21:00

Az Európa Liga nyolcaddöntőjében a továbbjutás kérdése, már két fordulóban dől el.

Tottenham (Forma: GY, GY, GY, GY, V) haza pályán nagyon erősnek mutatkozik. Jelenleg 7. helyen állnak a bajnokságban. Jó formában futballoznak a hazaiak, legutóbbi 5 mérkőzéséből 4-et megnyertek, hétvégén a Crystal Palace ellen győzedelmeskedtek 4-1-re. A Spurs keretéből csak Lo Celso G.(Izomsérülés) és Rodon J.(Sérült) fog hiányozni.

A Dinamo Zagreb (Forma: GY, GY, GY, GY, GY) a bajnokságban 1. helyen áll a tabellán és jó formában futballoznak, utolsó 5 bajnoki mérkőzésüket megnyerték. A Dinamo keretéből Gvardiol J.(Sérült), Milic S.(Sérült) és Moharrami S. fog hiányozni.

Forrás: eredmenyek.com

Unibet Európa Liga Bónusz

Ettől függetlenül úgy gondoljuk a két csapat között hatalmas játékbeli különbség van és már a nyolcaddöntőben vagyunk, amit komolyan fog venni a Spurs. Hazai pályán nagy fölénnyel megnyeri majd a mérkőzést.

Fogadási határidő: 2021.03.11. 21:00

Tottenham – Dinamo Zagreb (Labdarúgás)

Tottenham -1.0

Odds 1,82