Napi tuti tipp rovatunkban az általunk összeállított, legalacsonyabb kockázattal rendelkező szelvény ötletet hozzuk el nektek az adott napra. A szélvények összeállításánál a lehető legkevesebb esemény és legjobb szorzó-kockázati arány megtalálása a célunk. Tippjeinket a legtöbb fogadóirodánál és papír alapú Tippmixen is megjátszhatod! Mára ANGLIA Championship 37. fordulóból hoztunk egy mérkőzést, a Rotherham – Watford összecsapását. Nézd meg mire fogadunk! 

Watford

ANGLIA Championship 37. forduló:

Rotherham - WatfordRotherham - Watford Rotherham – Watford
 2021.03.16. 20:00

Rotherham (Forma: GY, V, V, V, V) jelenleg 22. helyen áll a tabellán, kieső helyen. Legutóbbi 5 mérkőzéséből 4-et elvesztettek, utolsó mérkőzésükön tudtak győzedelmeskedni a szintén kieső Sheffield Wed ellen. Hazaiak keretéből Lindsay J.(Sérült), Mattock J.(Sérült), Ogbene C.(Sérült) és Robertson C.(Sérült) fog hiányozni.

A Watford (Forma: GY, GY, GY, V, GY) a bajnokságban 2.helyen áll a tabellán, jelenleg feljutát jelentő pozícióban. Nincs könnyű helyzetben a Watford, az élmezőny nagyon kiélezett és ahhoz, hogy megőrizzék a 2. azaz a feljutást jelentő pozíciót, hozniuk kell a kötelező győzelmeket, amilyen a mai mérkőzés is. Vendégek keretéből Cleverley T.(Sérült), Deeney T.(Vádlisérülés), Dele-Bashiru T.(Sérült) és Kabasele C.(Sérült) fog hiányozni.

Forrás: eredmenyek.com

Unibet Európa Liga Bónusz

A két csapat között hatalmas játékbeli különbség van. Úgy gondoljuk, a vendégeknek kötelező a győzelem és nagy fölénnyel megnyeri majd a mérkőzést.

Fogadási határidő:
2021.03.16. 20:00

Rotherham – WatfordWatford -1 (Ázsiai Hendikep 1)

Össz. odds: 2,14