Napi tuti tipp rovatunkban az általunk összeállított, legalacsonyabb kockázattal rendelkező szelvény ötletet hozzuk el nektek az adott napra. A szélvények összeállításánál a lehető legkevesebb esemény és legjobb szorzó-kockázati arány megtalálása a célunk. Tippjeinket a legtöbb fogadóirodánál és papír alapú Tippmixen is megjátszhatod! Mára Serie A 27. fordulóból hoztunk egy mérkőzést, a Lazio – Crotone összecsapását. Nézd meg mire fogadunk! 

Lazio - Crotone

Serie A 27. forduló:

LazioCrotone Lazio – Crotone
 2021.03.12. 15:00

Lazio (Forma: V, V, GY, V, GY) jelenleg 7. helyen áll a tabellán, amellyel már le is csúsztak az európai kupa indulást jelentő helyezésekről. Legutóbbi 5 mérkőzéséből 3-et elvesztettek, hétvégén a Juventus ellen kaptak ki 3-1-re. A hazaiaknak van még esélyük odaérni a feljutást jelentő pozíciókra de ehhez bizonyítaniuk kell.  A Lazio keretéből csak Lazzari M.(Vádlisérülés), Luiz Felipe(Bokasérülés) és Radu S.(Sérv) fog hiányozni.

A Crotone (Forma: GY, V, V, V, V) a bajnokságban legutolsó helyen áll a tabellán és elég valószínű, hogy ki fognak esni az első osztályból. A Crotonet több góllal szokták legyőzni a Lazio szintű csapatok, mi is ezt várjuk. A vendégek keretéből Benali A.(Combsérülés) és Cigarini L.(Izomsérülés) fog hiányozni.

Forrás: eredmenyek.com

Unibet Európa Liga Bónusz

A két csapat között hatalmas játékbeli különbség van. A hazaiaknak bizonyítaniuk kell, azt gondoljuk nagy fölénnyel megnyeri majd a mérkőzést.

Mellé szintén az olasz bajnokságból hoztuk az Atalanta – Spezia mérkőzést, ahol szintén több gólos hazai győzelmet várunk. A 2 mérkőzés tökéletes lehet egy duplázó szelvényre. Sok sikert mindenkinek aki velünk játszik!

Fogadási határidő:
2021.03.12. 15:00

Atalanta – Spezia
Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
Odds 1,43

Lazio – Crotone
Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
Odds 1,42

Össz. odds: 2,02