Napi tuti tipp rovatunkban az általunk összeállított, legalacsonyabb kockázattal rendelkező szelvény ötletet hozzuk el nektek az adott napra. A szélvények összeállításánál a lehető legkevesebb esemény és legjobb szorzó-kockázati arány megtalálása a célunk. Tippjeinket a legtöbb fogadóirodánál és papír alapú Tippmixen is megjátszhatod!

Reading

Reading - Blackburn  Reading – Blacburn
 2021.03.02. 21:00

  • A Reading (Forma: GY,V,V,GY,V) az 5. helyen áll. A hazaiakra elvileg megoldható feladat vár, főleg ha a vendégek rossz formáját nézzük. Ami aggodalomra adhat okot, hogy a Reading több mint 20 meccse játszott utoljára döntetlent. A fogadóirodák szorzóin is jól látszik, hogy bizony várják azt a bizonyos döntetlent. Mi viszont mégis azt gondoljuk, hogy nincs rossz formában a hazai gárda jelenleg és csak 2 hiányzó játékosuk van, név szerint: Araruna F.(Sérült) és Swift J.(Sérült)
  • Blackburn (Forma: D,V,V,V,V) a 15. helyen áll jelenleg a tabellán. Finoman szólva is rossz formában várja a mai találkozót a vendég együttes, utóbbi 5 mérkézésükön nem sikerült nyerniük. Ráadásul a rengetek hiányzó tovább nehezíti a vendégek esélyeit: Ayala D.(Sérült), Davenport J.(Sérült), Gallagher S.(Sérült), Holtby L.(Sérült), Johnson B.(Sérült), Wharton S.(Sérült), Williams D.(Sérült)

Forrás: eredmenyek.com

 

Így a napi tuti tipp sima haza (Reading) győzelem nálunk! Sok sikert mindenkinek aki velünk játszik!

Fogadási határidő: 2021.03.02. 21:00

Reading – Blackburn (Labdarúgás)

Reading (1X2)

Odds 2,21