Ismerd meg a MELbet regisztráció folyamatát és a bónuszok lehetőségeit. Tudd meg, hogyan kell be- és kifizetni!

A fogadóiroda 2012 óta üzemel, székhelye Cipruson van és a Tutkia Ltd. tulajdonában végzi tevékenységét. Elképesztően széles sportfogadási kínálattal rendelkezik online játékosai számára. Működésének kezdete óta folyamatosan fejleszti szolgáltatásainak színvonalát és 2019-re egy igen komoly szintet sikerült elérnie. A hatalmas kínálat lehetővé teszi, hogy napi szinten több, mint 200 sporteseményre fogadj. A továbbiakban megmutatjuk, hogyan tudsz regisztrálni, pénzt feltölteni, választani az adott kínálatból és téteket megtenni. Egyelőre nem szükséges használnunk MELbet alternatív linket az oldalra történő navigációhoz. Ha Magyarországról kapcsolódunk az internetre, akkor a hivatalos URL-t begépelve automatikusan a magyar nyelvű oldalra fogunk érkezni. Természetesen azt nem várhatjuk el, hogy ez örökké így is fog működni. Cikkünkben megismerheted a MELbet regisztráció folyamatát, a bónuszok lehetőségeit és a belépés utáni be- és kifizetés működését.

Melbet főoldal

Általánosságban elmondható, hogy Az ötletgazdák valószínűleg a funkcionalitást előbbre helyezték a megjelenésnél. Kissé szokatlan, szögletes dizájnt kapunk, de ezen kívül egy barátságos és átlátható megjelenést kapunk.

Melbet búnuszok

Melbet Általános bónusz szinte minden fogadóirodánál a befizetési bónusz. Nincs ez másképp a MELbet esetében sem, azonban itt több variációból is magunk választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

Melbet fogadási paletta

Széles a fogadási paletta, és szinte mindent megtalálunk, amire szükségünk van. A sokrétű a kínálat mellett olyan dolgokra is lehet fogadni, amit nem igazán találunk más irodáknál.

MELbet bónuszok

Melbet főoldal

Természetesen a MELbet nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal.

Befizetési bónusz

100%-os befizetési bónusz legfeljebb 30 000 HUF értékben. Kedvező ajánlatnak tűnik, hogy a befizetett 30 000 forintunk mellé kapunk még ugyanannyit, de a felhasználási feltételek könnyen eltántoríthatnak bennünket. Az összeget ötször kell megforgatni gyűjtőfogadásokkal, ahol legalább három eseményt választunk és egyik szorzója sem lehet kisebb, mint 1.40. Tehát legalább 2,744-es szorzóval kell gyűjtőfogadásokat készítenünk.

Hűségprogram

Csatlakozhatunk a MELbet lojalitási programjához a felhasználói fiókunkon belül. Ha csatlakoztunk számos további jováírásra és bónuszra számíthatunk fogadásaink során. A tétek nagyságától és az események számától függően hűségpontokat gyűjthetünk, melyek később jóváírásra kerülnek. Tehát a folyamatos többeseményes fogadási stratégiát további bónuszlehetőséggel díjazza az iroda, ezzel is motiválva a játékosokat minél több mérkőzés megjátszására.

melbet 100% búnusz első befizetés

MELbet regisztráció

Négy féle regisztrációs mód közül választhatunk. Az egy-kattintásos opciót, a telefonos opciót, az e-mailes vagy a közösségi hálózatos opciót. Ha kiválasztottuk a nekünk megfelelőt, utánna az ahhoz kapcsolódó releváns adatokat kell megadnod, mint például országnév, régió, város, pénznem, keresztnév, vezetéknév, jelszó, e-mail cím. Egy gyors telefonos vagy emailes megerősítés után elérhető minden piac az oldalon, nem szükséges fizetési vagy bankkártya adatainkat megadnunk.

Sajnos, egyenlőre a közösségi hálózaton keresztül történő MELbet regisztráció nem erélhető.

A teljes MELbet regisztráció hitelesítéséhez szükséges, hogy megadjuk a személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél azonosítónk egyikét. Ha ezt sikerül véglegesíteni, akkor teljes mértékben használható az oldal minden funkciója a kifizetési tranzakcióval együtt.

Ezt követően egyszerűen beléphetünk az oldalra. Az oldal tetején található zöld Belépés gombra kattintva érhető el a belépési űrlap, ahol felhasználói azonosítódat vagy e-mail címedet, illetve korábban megadott jelszavadat kell begépelni és máris elérhető a teljes kezelőfelület.

MELbet mobil nézet

Használhatjuk az oldal mobilverzióját bármilyen telefonos böngészőben, vagy letölthetjük Androidra vagy iOS-re a MELbet mobilalkalmazást is. A mobil verzióban minden funkciót megkapunk amit asztali nézetben is. Talán egy kicsit átláthatóbb is az asztali nézethez képest. Gyorsabban megtalálhatók a piacok, könnyebb eligazodni és a teljes funkcionalitást képes hozni ez a felület is.

Kiknek ajánljuk?

Kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt számunkra az iroda, ami talán egyedülálló a piacon. Az oldal funkcionalitásában és kínálatában is kimagasló, azonban a megjelenésben és az ügyfélszolgálati ügymenetben is van hova fejlődni. Remélhetőleg a közeljövőben látni is fogjuk az előrelépést ezeken a területeken és akkor felzárkózhat az oldal a világszínvonalú online bukmékerek táborába.

MELbet be- és kifizetés lehetőségei

MELbet befizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, Mastercard
E-pénztárca
Jeton Wallet, Perfect Money, Yandex.Money, QIWI, Epay, B-pay, Pay4Fun, Sticpay
Fizetési rendszerek
Neteller, ecoPayz, Payeer
Pre-paid kártyák
AstroPay Card, Paykasa Voucher
Banki átutalás
Kriptovaluták
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, NEM, Bytecoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, USD Coin, TrueUSD, Paxos Standard Token, Tether, Chainlink, OmiseGO, Basic Attention Token, TRON, BitShares

MELbet kifizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, Mastercard
E-pénztárca
Jeton Wallet, Perfect Money, Yandex.Money, QIWI, Epay, B-pay, Pay4Fun, Sticpay
Fizetési rendszerek
Neteller, ecoPayz, Payeer
Pre-paid kártyák
AstroPay Card, Paykasa Voucher
Banki átutalás
Kriptovaluták
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, NEM, Bytecoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, USD Coin, TrueUSD, Paxos Standard Token, Tether, Basic Attention Token, TRON, BitShares

Ügyfélszolgálat

Sajnos az ügyfélszolgálatról nem sok jót tudunk mondani. A  tesztelés ideje alatt teljes mértékben használhatatlan volt. Hiába van élő chat és kapcsolati űrlap az elérhetőségek aloldalon, mégis elérhetetlenek voltak többszöri próbálkozás ellenére is. Azt írják magukról, hogy 24/7-ben elérhetők, nos ez a gyakorlatban nem teljesen igaz, főleg ha az online chat-et vesszük alapul. Automatikus válasz funkciójuk sincs, így ha elküldünk egy üzenetet, semmilyen visszajelzést nem kapunk és még a küldött üzenetet sem tudjuk visszakeresni a megnyitott chat ablakban. Ugyanez igaz a kapcsolati űrlapon elküldött e-mailre is.

Összegzés

A MELbet viszonylag régóta jelen van és elég stabil a piacon. Funkcióiban messze a profi irodák képességeit hozza. A széles választék és a biztonságos rendszer rendkívüli előnyt jelentenek ezen a piacon, melyet ügyesen ki is használ az online felület. Vannak viszont még negatívumai az irodának, a megjelenésben és az ügyfélszolgálatot illetően. Reméljük ezeket a hiányosságokat hamarosan sikerül orvosolniuk.