MELBet regisztráció

Az MELbet-et a kiemelkedően magas sportfogadási eseményei, ami talán egyedülálló a piacon és a megdöbbentően magas üdvözlő bónuszok miatt választják manapság igen sokan online szerencsejáték céljára. Lássuk tehát a regisztráció folyamatát az egyik legkedveltebb sportfogadó irodához.

A 22bet magyar nyelvű főoldalát (22bet sportfogadás platform) jelenleg a hivatalos URL-ről is el lehet érni. Viszont ez semmiféle garanciát nem jelent arra nézve, hogy ez a jövőben is így lesz, mivel amint a magyar hatóságok kipécézik, seperc alatt elérhetetlenné teszik a szolgáltató webszájtját. Amennyiben ez változna, természetesen frissíteni fogjuk cikkünket.

MELbet regisztráció

MELbet regisztráció

Négy féle regisztrációs mód közül választhatunk. Az egy-kattintásos opciót, a telefonos opciót, az e-mailes vagy a közösségi hálózatos opciót. Ha kiválasztottuk a nekünk megfelelőt, utánna az ahhoz kapcsolódó releváns adatokat kell megadnod, mint például országnév, régió, város, pénznem, keresztnév, vezetéknév, jelszó, e-mail cím. Egy gyors telefonos vagy emailes megerősítés után elérhető minden piac az oldalon, nem szükséges fizetési vagy bankkártya adatainkat megadnunk. A következőkben leírtak abban az esetben is relevánsak, hogyha MELbet alternatív link révén, vagy nem a hivatalos URL-t használva nyitsz felhasználói fiókot a platformon.

Teljes-regisztrációs mód

A teljes MELbet regisztráció hitelesítéséhez szükséges, hogy megadjuk a személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél azonosítónk egyikét. Ha ezt sikerül véglegesíteni, akkor teljes mértékben használható az oldal minden funkciója a kifizetési tranzakcióval együtt.

Ezt követően egyszerűen beléphetünk az oldalra. Az oldal tetején található zöld Belépés gombra kattintva érhető el a belépési űrlap, ahol felhasználói azonosítódat vagy e-mail címedet, illetve korábban megadott jelszavadat kell begépelni és máris elérhető a teljes kezelőfelület.

Közösségi hálózatok

Sajnos, egyenlőre a közösségi hálózaton keresztül történő MELbet regisztráció nem erélhető.

MELbet regisztráció

MELbet regisztráció összegzés

A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például az MELbet bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az MELbet belépés gombját használva.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a 22bet sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.