melBet bónuszok

A MELbet-et a széleskörű sportág választék, a meglepően magas odds-ok, és végül de nem utolsósorban, a megdöbbentően magas üdvözlő bónuszok miatt választják manapság igen sokan online szerencsejáték céljára. A MELbet bónusz lehetőségeiről lesz szó ebben a cikkünkben, lássuk tehát mit kínál nekünk ez a fogadóiroda.

MELbet bonuszok

Az MELbet nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal. 

MELbet bónuszok

MELbet Általános bónusz szinte minden fogadóirodánálbefizetési bónusz. Nincs ez másképp a MELbet esetében sem, azonban itt több variációból is magunk választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

MELbet Befizetési bónusz

100%-os befizetési bónusz legfeljebb 30 000 HUF értékben. Kedvező ajánlatnak tűnik, hogy a befizetett 30 000 forintunk mellé kapunk még ugyanannyit, de a felhasználási feltételek könnyen eltántoríthatnak bennünket. Az összeget ötször kell megforgatni gyűjtőfogadásokkal, ahol legalább három eseményt választunk és egyik szorzója sem lehet kisebb, mint 1.40. Tehát legalább 2,744-es szorzóval kell gyűjtőfogadásokat készítenünk.

MELbet Hűségprogram

Csatlakozhatunk a MELbet lojalitási programjához a felhasználói fiókunkon belül. Ha csatlakoztunk számos további jováírásra és bónuszra számíthatunk fogadásaink során. A tétek nagyságától és az események számától függően hűségpontokat gyűjthetünk, melyek később jóváírásra kerülnek. Tehát a folyamatos többeseményes fogadási stratégiát további bónuszlehetőséggel díjazza az iroda, ezzel is motiválva a játékosokat minél több mérkőzés megjátszására.

MELbet bónusz

MELbet összegzés:

A MELbet viszonylag régóta jelen van és elég stabil a piacon. Funkcióiban messze a profi irodák képességeit hozza. A széles választék és a biztonságos rendszer rendkívüli előnyt jelentenek ezen a piacon, melyet ügyesen ki is használ az online felület. Vannak viszont még negatívumai az irodának, a megjelenésben és az ügyfélszolgálatot illetően. Reméljük ezeket a hiányosságokat hamarosan sikerül orvosolniuk.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a MELbet sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.