Viszonylag egy új belépőről beszélhetünk az online kaszinók világában. Hogy ne maradj ki ebből, csak végezd el a regisztrációt, hogy Malina belépésed legyen.

Több fajta bónusz és rengeteg játék vár rád ezen az oldalon. Egyszerű regisztrációs folyamat vár rád utazásod elején. Ha ezt az utazást nem a géped előtt ülve szeretnéd végig csinálni, akkor ott a Malina mobil opció is. Egy ismert cégcsoport kezében van az oldal, akik több oldalon is ott vannak, így a biztonság garantált. A kaszinót eléred az eredeti URL címén, ezáltal nem kell aggódnod, hogy milyen módon közelítsd meg az oldalt. Remélhetőleg ez most így lesz egy darabig. Ugyanez igaz, ha okos eszközödről próbálod elérni, ott is csak beírod az URL címet a böngészőbe, és már mehet is a játék.

malina-fooldal

Színes felület fogad, amely nincsen túlbonyolítva. Magyar nyelven is elérhető az oldal.

malina-bonuszok

Rengeteg kezdő és egyéb bónusz vár rád. Meg fogod találni a neked legkézenfekvőbb Malina bónuszt.

malina-jatekok

Rengeteg játék vár rád ezen az oldalon, amely minden igényt kielégít. De az élő kaszinózás lehetősége is nyitott.

Malina bónusz

Egyértelműen próbálja a kaszinó bevonzani a friss Malina regisztráltakat. Akik elég csábító ajánlatokat kapnak. Hét különböző bónusz fogad kezdésként, de ez a későbbiekben is elérhető. Hűségpont rendszer is működik az oldalon, ami a megforgatott pénzed alapján rangsorol. Minél fentebb vagy a ranglétrán annál kedvezőbb bónuszokat kaphatsz. Kezdő bónuszt max 150 000 HUF-ig kaphatsz, amint megvan az első befizetésed. A bónusz mellé kapsz még kétszáz ingyen pörgetést is, ezzel kicsit be tudod olajozni a gépezetet. Ennek a kritériumra az, hogy harmincszoros forgatási rendszerben kell játszanod.

Ez nem kevés, de valamit valamiért. Ezt a bónuszt az ügyfélszolgálaton keresztül igényelheted. Mindig olvasd el a feltételeket, mert nem tudod minden gépen használni a pörgetéseket. Ha Skrill vagy Neteller számláról utalsz az oldalra, akkor ezt a bónuszt nem fogják neked jóváírni. Mielőtt bármibe is belekezdenél olvass el minden tudnivalót az oldalon, nehogy valamiről lemaradj vagy esetleg figyelmetlenség miatt elbukd a remek bónuszokat. A már regisztrált felhasználóknak, és kiegészítés ként a következő bónuszok várnak.

Hétközi Reload bónusz, ami ötven ingyen bónusz pörgetést jelent, de csak a hét elején, és, ha megfelelő összeget fizetsz be a számládra. Ennek van egy hétvégi változata is, ami már kicsit extrémebb, itt 220 000 HUF-ig lehet a bónuszt jóváíratni 50%-os támogatással, és a mellé dobott ötven ingyenes pörgetéssel. Cashback bónusz is szerezhető, ez 15%-os ajánlatot biztosít, amit minden nap igénybe vehetsz. Nem feledkeztek meg az élő kaszinózókrol sem, akiknek egy 10%-os cashback bónusz jár.

malina-bonuszok

Egyszerű és gyors Malina regisztráció

Malina regisztráció, egy egyszerű kétlépcsős folyamat fogad. Első nekifutásnak meg kell adnod a felhasználóneved, jelszavad, és az e-mail címed. Ezeken felül kérni fogja az országod, pénzemed, amivel játszol. Az általános szerződési feltételek, mint mindenhol itt is el kell fogadnod, és, hogy elmúltál 18 éves. Tudsz igényelni promóciós ajánlatokat ezt mindenki maga dönti el, hogy szeretne e ezzel élni vagy sem. De ne aggódj a rendszer kérdezni fogja még egyszer, ha nem pipáltad ki ezt a lehetőséget. Ékezeteket ne használj sehol, mert addig nem fog tovább engedni a rendszer. Meg kell adnod a neved, lakcímed, születési dátumod, telefonszámod, és a nemed. Ezek után készen is vagy és mehet a Malina belépés. Amint beléptél az első felugró ablak kérni fogja, hogy fizess be a számládra, ez opcionális, bármikor megteheted. Ajánlatos előbb szétnézni, és csak aztán befizetni. Az e-mail címedre kapni fogsz egy visszaigazoló levelet, ezzel különösebb dolog nincs, csak egy amolyan megerősítés, hogy sikeresen regisztráltál.

malina-jatekok

Malina mobil nézet

Számodra való a Malina mobil, ha nem igazán tudsz sok időt egy helyen tölteni. A mobilod mindig veled van, és ugyanolyan élmény fogad mintha számítógépről játszanál. Persze a méretek másak, de remekül van optimalizálva mobilra is. Sajnos egyelőre applikáció nincsen, de a későbbiekben még érkezhet. Egyszerűen írd be a böngésződbe az oldal URL címét, és már bent is vagy. Nagyon színes oldal fogad, amit mobilról is egyszerű irányítani. Minden el tudsz intézni mobilon keresztül már akár a regisztrációs folyamatot. Természetesen a be- és kifizetések is ugyanúgy működnek. Minden egyéb játék, és az elő kaszinózás is elérhető mobilról. Ha kényelmesen akarsz nagyobb összeget nyerni, akkor ez a te legmegfelelőbb választásod.

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretnének egy megbízható kaszinóban játszani. Malina belépéssel ez garantált, hiszen egy megbízható cégcsoport kezében van az oldal, akik több kaszinót is üzemeltetnek. A személyes adataid a legnagyobb biztonságban, és titkosításban vannak, nem fog harmadik fél számára eljutni egy adatod sem. Továbbá azoknak, akik szeretnek kényelmesen az otthon melegéből játszani. Aki mer az nyer alapon, nem szabad kihagyni az online kaszinó rejtett lehetőségeket, ehhez a renget bónusz is hozzásegít.

Malina be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Ügyfélszolgálat 

Minden esetben elérhető az ügyfélszolgálat. Mindenre készségesen reagálnak és válaszolnak. Ha nagyon sürgős az ügyed, mindenképp az élő chat opciót válaszd, itt rögtön kapsz választ a kérdésedre. Ha nem megy az angol sincs semmi baj, mert kérheted magyar operátorral. Az e-mailre is viszonylag gyorsan válaszolnak, általában még aznap kapsz választ. Ha telefonon szeretnéd elérni őket, akkor GMT +3 időzóna alapján 10:00 és 20:00 között fogadják hívásod. Ez alól kivétel a hétvége.

Összegzés az Malina regisztráció kapcsán

Malina belépéssel egy széles palettájú kaszinóba lépsz be. Az oldal komolyan veszi, hogy minden ügyfele ki legyen elégítve. Rengeteg nyerőgép a rendelkezésedre áll, szinte biztos, hogy meg fogod találni a neked megfelelőt. De az élő kaszinózás lehetősége is ott van azoknak, akik ezt az utat kedvelik jobban. Összességében az oldal hiánytalan, lehet még játékokkal bővíteni, de ez a végtelenségig is eltarthat. Már ezzel a repertoárral is teljesen megállja a helyét. Ne habozz túl sokat, csöppenj bele az online kaszinózás világába.