Ismerd meg a librabet regisztrációt és a librabet bónuszokat. Tudd meg, hogyan kell belépés után be- és kifizetni!

A LibraBet, mint sportfogadás szolgáltató néhány éve van jelen az online sportfogadás és különféle szerencsejátékok lehetőségével melyekről később részletesen is beszélünk. Emiatt Magyarországon még kevesek számára ismert. Leírásunkkal azt segítjük, hogy minél szélesebb körben ismertté és elérhetővé váljanak – a Tranello Group of Companies cégcsoport tulajdonában álló – szolgálatatások, amelyeket a LibraBet nyújt. A LibraBet magyar nyelven természetesen elérhető. A webhelyen a sportfogadás mellett megtalálható normál és live kaszinó, valamint elérhetőek mind a magyar, mind a külföldi kliensek számára izgalmas versenysorozatok, remek akciók, színvonalas szolgáltatások is. Cikkünkből megismerheted a fogadóiroda által kínált lehetőségeket, megtudhatod a LibraBet regisztráció folyamatát, hogy kell online számlát nyitni, arról befizetéseket teljesíteni az így létrehozott számládra, valamint azt, hogy milyen bónusz lehetőségeket kínál a weboldal.

Jelenleg nincs rá szükség LibraBet alternatív linket használnod, hiszen az oldal elérhető a hivatalos URL beírásával.

Librabet felület

Az online felület megjelenésében viszonlyag sötétre sikerült, de ez egyáltalán nem volt zavaró használat közben nekünk. Az oldal teljesen átlátható és a navigációra sem lehet panasz.

Librabet bónuszok

Általános bónusz szinte minden fogadóirodánál a befizetési bónusz. Nincs ez másképp a LibraBet esetében sem. Nagy mennyiségben találsz a LibraBet weboldalán további promóciókat, akciókat. Ehhez az „Akciók” menüpontra kell kattintanod.

Librabet kínálat

A LibraBet fogadási kínálata igen  bő a többi versenytársához képest. Több mérkőzésnél is könnyen előfordul a több száz választási lehetőség, legyen szó mérkőzés előtti vagy élő fogadásokról.

LibraBet bónuszok

librabet bonusz ajánlat

A LibraBet weboldala új kliensek és régebben regisztrált kliensek számára is sok lehetőséget kínál. Ha szeretsz élni a bónuszokkal és vállalod a megforgatási és jóváírási feltételeket, akkor jó helyen jársz. Ezek a bónuszok folyamatosan változhatnak, ezért tekintsd át, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha csatlakozol az oldal felhasználóihoz. Ezáltal elkerülhető bármilyen tévedés vagy félreértés.

A LibraBet amellett, hogy bukméker online kaszinó is egyben. Ezért csatlakozáskor a szokásos üdvözlő bónusz mellett ingyenes pörgetéseket is kínál az iroda.

 

Sportfogadó LibraBet bónusz

Üdvözlő ajánlat – első befizetési bónusz:

A LibraBet sportfogadás esetében nyújtott üdvözlő bónusza 100%-os, és 35 ezer HUF a maximális összege (már 6 ezer HUF befizetésével is igényelhető). A játékosnak a bónusz megszerzéséhez az első befizetése teljes összegében kell legalább egy alkalommal fogadást kötnie az oldalon, melynél a nyereményszorzó nem lehet alacsony 1.50x-esnél.

Vedd még figyelembe, hogy amíg nem teljesítesz minden feltételt, addig ne kezdeményezz kifizetést számládról, mert ugrik a bónusz. Ezt a bónuszt 30 nappal a lejárat előtt meg kell forgatni.

Azt javasoljuk, hogy olvasd el a LibraBeten közzétett bónuszok teljes felhasználási feltételeit. Emellett, ha komolyan gondolod a bónusz megszerzését, akkor érdemes egy tervet készítened, hogy milyen jellegű fogadásokat fogsz megtenni a befizetést követő 30 napban.

 

LibraBet Kaszinó kezdőbónusz 

100%-os online LibraBet kaszinó bónuszt igényelhetsz 150 000 Ft értékben, ha számlafeltöltéskor legalább 6000 Ft-ot befizetsz. 30x-os megforgatási követelmény vonatkozik rá, a kijátszásakor pedig maximum 2000 Ft-os tétekben játszhatsz. A bónuszhoz 200 ingyenes pörgetést is ad a szolgáltató, amit tíz napon keresztül 20-asával használhatsz fel (20 ingyenes pörgetés per nap). Ahhoz, hogy élj ezzel a lehetőséggel, előtte kérvényezned kell a bónusz aktiválását.

LibraBet Free Bet 30 000 Ft értékben

LibraBet regisztráció

A LibraBet regisztráció gyors és egyszerű, a kezdő felhasználók is könnyen elboldogulnak vele. Egyféle módon tudunk regisztrálni, melynek során a személyes alapadatainkat szükséges megadnunk kétlépcsős formában. A kétrészes megoldás első lépcsőjén az e-mail címünk, felhasználónevünk és jelszavunkat kell megadnunk. Ehhez segítséget nyújtanak a dinamikus beviteli mezők, melyek például jeleznek, ha ékezetes betűket szeretnénk használni. Erre majd figyelj adataid megadásánál, mert könnyen megakadhatsz, ha magyar ékezeteket szeretnél használni például neved beírásánál.

Az első lépcső végén a szokásos rublikákat kell bejelölnünk, hogy tovább léphessünk, tehát el kell fogadnunk az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési irányelveket, valamint nyilatkoznunk kell arról, hogy elmúltunk 18 évesek. A LibraBet regisztráció második lépcsőjében kicsit több részletet kell még megadnunk magunkról, melyek például a lakcím, keresztnév, vezetéknév. Itt választhatod ki, az állampolgárságot és milyen pénznemben szeretnénk majd használni számlánkat.

Ha sikerül minden adatmezőt helyesen kitöltenünk, akkor kapni fogunk egy visszaigazoló levelet az e-mail fiókunkba, melyben melyben kapunk egy aktiváló linket is. Erre kattintva válik teljesen véglegessé regisztráció és csak ezután fogjuk tudni 100%-ban használni a fiókot és válik minden elérhetővé a LibraBet belépés után.

LibraBet mobil nézet

Mobilos megjelenés is biztosított az oldal felhasználói számára. Mindent megtalálsz, amire szükséged van. Nem szükséges letölteni vagy telepíteni semmit, egyszerűen használhatod az oldal hivatalos elérhetőségét és egy kifogástalan, reszponzív felületet fogsz kapni. Ebben a nézetben is minden funkció elérhető ahogy asztalinál: játszhatsz a játékokkal, élő kaszinóban, és könnyedén helyezhetsz el téteket a sportfogadásnál. Összességében meg voltunk elégedve LiBrabet mobil nézetével.

Kiknek ajánljuk?

A LibraBet minden játékos típusnak változatos kínálatot nyújt, kezdve a nyerőgépektől és a video pókerektől, az élő osztós asztalokig. Emellett kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt az iroda. Folyamatosan frissülő akciók, promóciók lehetőségét kínálja meglévő és új felhasználói számára.

LibraBet be- és kifizetés lehetőségei

LibraBet befizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER
Pre-paid kártyák
paysafecard

LibraBet kifizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skrill 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER
Librabet Bónusz

Ügyfélszolgálat

A LibraBet számos kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosít. Az oldal széles körűen nyújt információkat, amennyiben olyan kérdésed van, amelyre ott nem találtál választ, érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot. Élő chat esetén lehetőséged van magyar nyelven kommunikáló kollégával beszélni. Ha nem sürgős, s az e-mailt választod, jellemzően egy nap alatt választ kapsz. Telefonon 10 órától este 8 óráig érjük el őket, a hétvégék kivételével, de az élő chat 24/7, vagyis éjjel-nappal számíthatunk segítségre.

LibraBet összegzés

Az iroda magyar nyelvű oldala nagyon meggyőzött minket. Részletes elemzést követően elmondhatjuk, hogy az iroda számos előnnyel rendelkezik és nálunk bőven helyet kap a piacvezető irodák közé. Óriási kínálata van szinte minden játékos típusnak megfelelve. Ha kedvet kaptál hozzá próbáld ki te is, kattints az alábbi gombra!