A hosszú várakozásnak végre vége és a Bundesliga 61 nap kényszerpihenő után újra folytatódik és remek párharcokat ígér a futballrajongók számára. Sajnos nem minden tér vissza a régi kerékvágásba a mindenki számára nyilvánvaló körülmények miatt, de a futball szerencsénkre nem marad el. Május 16-án fog elstartolni újra az idény, és remek párharcokat láthatunk a tévék képernyőin keresztül. Ez már csak azért is lesz felettébb szokatlan, mert a 2 hónapos szünet alatt semmilyen más nevesebb európai bajnokságnak a mérkőzéseit sem lehetett nyomon követni. Nagyot lélegezhetünk fel végre és ezzel együtt a szurkolók és a sportfogadók is. Újra olyan eseményekre és mérkőzésekre lehet fogadni, melyek valódi izgalommal töltik el a rajongók szívét.

Rögtön egy Dortmund-Schalke rangadóval indul a szombat délután, ami kiváló csemege lehet bármely rajongó számára, már csak azért is, mert az egyik nagy kérdés, hogy a csatárfenomén Haaland tudja-e folytatni korábbi ámokfutását a góllövés tekintetében. Az éllovas Bayern München vasárnap az Union Berlinhez látogat, ami közel sem biztos vendég siker hiszen a játékosokon és a szakmai stábokon kívül senki nem tudja, hogy milyen állapotban vannak a csapatok. Mindenesetre érdekes és különleges “hangulatra” lehet számítani, hiszen nézők nélkül kerülnek megrendezésre a mérkőzések, ami biztosan rányomja bélyegét az iramra, de legalább a 0% futballtól végre elrugaszkodhatunk.

Ehhez pedig a Rabona sportfogadó portál nyújt egy remek ajánlatot kimondottan a BundesLiga rajt apropóján. Mégpedig egy nagyon ütős feltöltési bónusz keretében, amit vétek lenne kihagyni.

Az akció 2020.05.15-05.22 éjfélig tart, tehát egy héten keresztül van esély kihasználni a szinte ajándék számba vehető promóciót. Ne habozza regisztrációval, mert lemaradsz a remek ajánlatról!

Szombat (Május 16.)

15:30 Augsburg – Wolfsburg
15:30 Borussia Dortmund – Schalke 04 TV: Sport1
15:30 Düsseldorf – Paderborn
15:30 Hoffenheim – Hertha BSC
15:30 RB Leipzig – Freiburg TV: Sport2
18:30 Frankfurt – Mönchengladbach TV: Sport1

Vasárnap (Május 17.)

15:30 Köln – Mainz TV: Sport1
18:00 Union Berlin – Bayern München TV: Sport1