A FEZbet fogadóiroda minden igényt kielégít. Elérhető a FEZbet mobil és persze rengeteg FEZbet bónusz vár rád.

FEZbet regisztráció után nem kell azzal törődnöd, hogy valamilyen alternatív linken keresztül kell megközelítened az oldalt. Szerencsére nem kell más linket vagy VPN-es belépést használnod. A magyar hatóságok által is megengedett az oldal használata. Ez valószínüleg a jövőben is így marad, hiszen ez a tendencia van kibontakozóban. Így tehát az oldal hivatalos URL címét kell beírnod valamelyik általad használt böngészőbe és már mehet is a fogadás. FEZbet mobil is elérhető a kényelmesek számára természetesen. Az oldalt egy olyan vállalat müködteti aki több fogadóirodánál is jelen van, így a biztonság garantált. Az oldal minden biztonsági intézkedésből a legmagasabb szinten áll.

fezbet-bonusz-fooldal

Letisztult, könnyen kezelhető. Egyszerű színeket használ, így egyszerűen átlátható.

fezbet-bonuszok

Üdvözlő bónusz vár rád. Emellett számos egyéb bónusz is elérhető.

fezbet-bonusz-elo-fogadas

Minden igényt kielégít. Szinte minden téren találhatsz választékot.

FEZbet bónusz

Mint minden fogadóirodánál itt elérhető számos bónusz. Ez egy játékos csalogató módszer, de, ha jól használja az ember, akkor akár komoly segítség is lehet. Az első befizetés után már rögtön vár is rád egy üdvözlő bónusz. Kapsz 35 000 HUF-ot, ha legalább ugyanennyi összegben be is fizetsz. Ez 100%-os bónusz tehát amennyit befizetsz ugyanannyit fogsz mellé kapni. Ennek a minimuma 6000 HUF. Tehát a bónuszt csak úgy tudod igényelni, ha legalább ennyit befizetsz. Ezenkívül a megfogadott eseményeknek legalább 1.5-ös szorzóval kell bírnia. De mindenek előtt olvasd el a feltételeket, hogy biztosan képbe lehess. Heti feltöltéses bónusz is igényelhető. Ezt akár 150 000 HUF-ig tudsz igényelni. Ez a bónusz azt jelenti, hogy, ha feltöltesz mondjuk 300 000 HUF értékben, akkor annak a felét fogják jóváírni. Ennek a bónusznak ez a maximuma tehát, ha 400 000 HUF-ot fizetsz, akkor is csak 150 000 HUF-ot fogsz kapni. Az oldalon elérhető cashback bónusz is, ezzel akár 150 000 HUF készpénzhez is juthatsz. Ezt a bónusz lehetőséget is tüzetesen nézd át, mert itt már az ügyfélszolgálatot is be kell majd vonnod. Az oldalon tehát számos mód van a bónuszok felhasználására, már csak a te stílusod múlik, hogy melyiket szeretnéd alkalmazni.

fezbet-bonusz-fooldal

FEZbet regisztráció nem csak profiknak

A FEZbet regisztráció sok kis lépcsőből tevődik össze. Nagyon egyszerű az oldalra a regisztrálás még, ha több lépcsőből is áll. A legelső lépés az email cím megadása és, hogy szeretnél e értesülni az ingyenes promóciókról. A második lépcső a felhasználóneved és a jelszavad megadásából áll. Ha biztosra akarsz menni, akkor ezt a két információt leírod valami biztonságos helyre. A következő lépés a telefonszámod és a pénznemed megadásával folytatódik. MInden adatot pontosan adj meg hiszen, ha az oldal később kéri ezeket, akkor stimmelni kell a korábbiakkal. Az email címedre jönni fog egy visszaigazoló e-mail, amint ezzel megvagy már készen is állsz az első befizetésre, ahol ne feledd igényelheted már az első bónuszodat.

fezbet-bonuszok

FEZbet mobil nézet

FEZbet mobil is elérhető. A kényelmesebbek számára elérhető mobilon is az oldal. A mai világban már mindent el tudunk intézni mobilon, nem lehet ez másképp a sportfogadással sem. Az oldalon teljes az összhang, ami azt jelenti, hogy, ha megteszel egy fogadást az asztali gépeden, akkor ezt már a mobilodon is látni fogod és ugyanez fordítva. Minden funkció elérhető a mobilodon is, nincs hátrányod akkor, ha ezt a módot választod. Egyértelműen kisebb kijelzőt kapsz, de az oldalon tökéletesen működik a mobil nézet. Már a kezdeti lépéseket is elintézheted a mobilodon keresztül, már a FEZbet regisztrációt is.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki szeretne megismerkedni az online sportfogadás adta lehetőségekkel. Az oldal egy rendkívül friss oldal ezen a piacon, így a legmodernebb módszerek érvényesülnek rajta. Az oldalon elérhető mobil nézet is tökéletesen használható, így akik ezt a módot szokták választani is élvezhetik az oldal kínálta lehetőségeket. Próbál az oldal széles repertoárral működni, amit nagyjából meg is valósult. Nem sok olyan sportág van amire nem lehet fogadni.

FEZbet be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard, Revolut

Fizetési rendszerek

Neteller, EcoPayz, Payeer

E-pénztárca

Skrill

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill

Ügyfélszolgálat

Többféleképpen el tudod érni az ügyfélszolgálatot. Mindig segítőkészek és kedvesek az ügyfélszolgálat munkatársai. El tudod őket érni telefonon, ami magyar nyelven is elérhető. Ha e-mailen keresztül szeretnél velük kommunikálni, akkor azt is megteheted. A FEZbet-nél is elérhető az élő chat funkció. Ez azok számára jó hír akik nem szeretnek várni míg kapnak választ a kérdésükre, hiszen itt szinte egyből érkezik is a válasz. Ez a nap folyamán végig elérhető, így bármikor zavarhatod őket. Egyébként e-mailen keresztül is egész gyorsan reagálnak kb. 45 percen belül. Ami egész gyorsnak számít. FEZbet belépéssel egy gyors ügyfélszolgálati csatornát is kapsz.

Összegzés a FEZbetről

Egy rendkívül új belépővel találkozhatsz az online sportfogadási piacon. Minden igényt próbál az oldal kielégíteni és ez meg is valósul. Az oldal, ha ezen az úton halad fényes jövő elé néz. A FEZbet bónuszok csábítók, emelett az ügyfélszolgálat gyors és segítőkész, ha valamilyen problémába ütköznél. Az oldal tökéletesen van mobilra optimalizálva, így ez a fajta sportfogadási is lehetőség. Ha ki szeretnéd magad próbálni sportfogadás terén, akkor ne sokat hezitálj, már kezd is el a FEZbet regisztrációt.