Ismerd meg az energybet regisztráció folyamatát és a bónuszok lehetőségeit. Tudd meg, hogyan kell be- és kifizetni!

A máltai sportfogadó iroda a Probe Investment Limited irányítása alá tartozik. Annak tulajdonában végzi tevékenységét a C51749-es regisztrációs számon. Hivatalos szerencsejáték engedéllyel is rendelkeznek természetesen, mely szolgáltatást az Egyesült Királyság területén kívül az MGA/B2C/224/2012 B2C licensz-szám alapján nyújthat, ami 2018. augusztus 1-jén lett kiállítva a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) révén.

Ebben a leírásban megismerkedhetsz az oldal számos funkciójával, részletesen bemutatjuk a fogadási portál bejelentkezési folyamatát. Megtudhatod, hogy hogyan regisztrálj, fizess be számládra, illetve, hogy milyen sportfogadási kínálattal vár téged az online felület. Sajnos az Energybet magyar oldala jelenleg nem érhető, így cikkünk az angol nyelvű felület alapján vezet téged végig a teljes működés bemutatásán.

Ha most navigálunk az oldal hivatalos URL-jére, akkor simán betölt és elérhető a felület. Tehát nem szükséges alternatív linket használnunk a belépéshez.

Energybet főoldal

Az oldal megjelenése nagyon sötét, ami teljesen szokatlan lehet az új látogatók számára. A sötét háttéren megjelenő világos szövegek olvasása nagyon zavaró a szemnek. A felület gyors és könnyen kezelhető, a használhatósággal tulajdonképpen nincs gond.

Energybet bónuszok

Mint minden valamit magára adó irodánál, az Energybetnél is számolhatsz az új játékosoknak járó bónusszal. Emellett több bónusz közül is választhatunk.

Energybet fogadási paletta

Az Energybet sportfogadási piacai rendkívül széles skálán mozognak. Nem ritka a több száz fogadási opció egy mérkőzésre. Viszont az oldalon megtalálható sportágak listája nem túl hosszú. Tulajdonképpen csak a legnépszerűbbeket találjuk meg, kiegészítve néhány extrém elemmel.

Energybet bónuszok

Energybet főoldal

Természetesen az Energybet nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal.

Befizetési bónusz

Mint minden valamit magára adó irodánál, az Energybetnél is számolhatsz az új játékosoknak járó bónusszal. Egy kicsit eltér a szokásos 100%-os bónuszoktól az itteni bónusz.

Az első feltétel, hogy egy legalább 10 Euro-nak megfelelő összeget tölts fel a sportfogadó egyenlegedre. Ha ez megvan, akkor külön igényelned kell a bónuszt a befizetési felületen, amit legfeljebb 50 Euro-ig írnak jóvá. A bónuszt csak egyetlen egy fogadáson tudod alkalmazni, amit a fogadószelvénynél tudsz jelezni, hogy az adott kombinációdhoz szeretnéd érvényesíteni. További feltétel már a konkrét fogadásra érvényes, ami azt jelöli, hogy csak gyűjtőfogadások megjátszása számít bele a megforgatási feltételekbe. Legalább 3 eseményenek kell lenni a szelvényeden, mindegyik aleseménynek legalább 1,25-ös oddsal kell rendelkeznie, és az összesített szorzónak legalább 2.0-nak kell lenni. Ezen felül virtuális sportokat nem tehetsz rá a szelvényre.

Ha összeállt a szelvény, akkor 100%-os turbó bónusz úgy lép életbe, hogy az összesített szorzót megduplázza a rendszer, ha bejelölted, hogy most akarod a bónuszt érvényesíteni. Tehát egy egyszerű példával élve, ha 10 000 HUF-ot töltöttél fel számládra, akkor mivel ez még az 50 Euro alatt van, nyugodtan felteheted egy bónusz szelvényre tétként. Ha a szelvényed totál szorzója 3.5, akkor a bónusz aktiválásával ebből kereke 7.00 odds lesz és a várható nyereményed nem 35 000 HUF lesz, hanem 70 000. Természetesen a bónusz akkor lesz a zsebben, ha be is jön a tipp, úgyhogy jól gondold át a választott eseményeket.

Fontos még észben tartanod, hogy az e-pénztárca típusú befizetésekkel (Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller) nem veheted igénybe a bónuszt, ami elég komoly korlátozó tényező, így maradhat tulajdonképpen a banki átutalás, vagy a bankkártyás befizetés.

További lehetőség a kombinált szelvényekben van, ha még több bónuszra fáj a fogad. Minél több eseménnyel teszel gyűjtőfogadásokat, annál nagyobb extra százalékos jóváírást kaphatsz az irodától:

  • Nyerő 4-es gyűjtőfogadás = 5% extra
  • Nyerő 5-ös gyűjtőfogadás = 10% extra
  • Nyerő 6-os gyűjtőfogadás = 15% extra
  • Nyerő 7-es gyűjtőfogadás = 20% extra
  • Nyerő 8-as gyűjtőfogadás = 25% extra
Energybet bónusz

Energybet regisztráció

A regisztrációs folyamat nem igazán komplex. Egy 3 lépcsős procedúrán kell végigmenni, ahol tulajdonképpen minden fontosabb személyes adatodat meg kell adnod, hogy később másodpercek alatt elérhető legyen az Energybet belépés.

A folyamat első részében a felhasználói profilodat meghatározó adatokat kell beírnod. Ezek a felhasználónév, jelszó és e-mail cím. Ha ezekkel megvagy, akkor a következő lapon már a személyes adataidra kérdez rá a rendszer. Itt írd be a keresztneved, vezetékneved, lakcímed, nemed, telefonszámod, nyelved, a használni kívánt pénznemet és a születési dátumod. Ha sikerült itt is mindent megfelelően beírni, akkor a rendszer jóváhagyja a regisztrációt és elküld a megadott telefonszámra egy ellenőrző kódot. Ezért fontos, hogy jó telefonszámot írj be, mert különben nem fogod tudni véglegesíteni a regisztrációdat. Ha beírtad a kódot is, akkor teljes mértékben készen van a profilod és akár nekiláthatsz a befizetéshez is.

Energybet mobil nézet

Az Energybet mobil felülete jelenleg csak mobil böngészőből érhető el. Még nem sikerült lefejleszteniük sem Androidra, sem iPhonera az alkalmazást, így ezeket nem tudod használni. Viszont a böngészős megoldás hozza a szintet, és elérhető minden asztali gépes funkció is. A felület mobilon, talán kicsit jobb megjelenést nyújt, mint az asztali, de azért nem fogsz feltétlenül elájulni tőle. Mivel mobilon kevesebb a hely, ezért egészen jól kitölti a viszonylag kevés webes tartalom a képernyőt. A felület gyors és könnyen kezelhető, a használhatósággal tulajdonképpen nincs gond.

Kiknek ajánljuk?

A sportágkínálat közel sem nyújt kiemelkedőt. Néhány extrémsporton és E-Sporton kívül tényleg csak a legfontosabb és legnépszerűbb sportágak találhatók meg. Ha megelégszel a hagyományos sportágak választékával, akkor neked tökéletesen elég az iroda szolgáltatása. Ha viszont szereted a bő kínálatot és sportágak tucatjait, akkor nem biztos, hogy ez lesz a kedvenc irodád.

Energybet be- és kifizetés lehetőségei

Energybet befizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap, Jeton Pénztárca, MuchBetter
Fizetési rendszerek
Neteller
Pre-paid kártyák
PaySafeCard
Banki átutalás

Energybet kifizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap, Jeton Pénztárca, MuchBetter
Fizetési rendszerek
Neteller
Pre-paid kártyák
PaySafeCard
Banki átutalás

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálatról az egyik legfontosabb információ, hogy csak hétfőtől-péntekig elérhető 09:00 – 00:00 között. Ezen túl hétvégén csak 13:00 – 21:00-ig elérhetők.  Az Élő-chat funkció és kapcsolati űrlapot is elhelyeztek a felületen, ami a profi irodák szintjét hozná, ha működnének. A chat még használható is, és meglepően gyorsan és készségesen reagálnak a megkeresésre, azonban a kapcsolati űrlap valamiért nem működik. Lehetséges, hogy programozási hiba miatt nem küldhető el az üzenet, ezt nem tudtuk kideríteni. Telefonszámokat is találsz az oldalon, ha valamilyen égető problémád akadna, de a chat funkcióval is gyorsan segítséget tudnak nyújtani.

Összegzés

Összességében kijelenthetjük, hogy az iroda még nagyon az elején jár, annak a rögös útnak, amely a legjobb sportfogadó irodák táborához vezet. Több kihívást kell még leküzdeniük, hogy a szolgáltatásuk színvonalát magas szintre emeljék, de a helyzet nem lehetetlen. Ha a következő években folyamatosan implementálnak újabb fejlesztéseket és bővítik a sportkínálatot, akkor minden esély megvan rá, hogy a legjobbak között tudhassák magukat és olyan népszerűségre tegyenek szert, mint a legnagyobbak.