EnergyBet bónusz vár rád belépés után. Az oldalon EnergyBet mobil is elérhető.

Az oldal nagyon biztonságos, minden biztonságtechnikai kritériumnak megfelel. Számos funkció elérhető az oldalon, amit az EnergyBet regisztráció után a saját szemeddel is meg tapasztalhatsz. Az oldal a hivatalos URL címét használja. Nem kell semmiféle alternatív útvonalakat vagy egyéb módszereket használod arra, hogy elérd az oldalt. Ez jelenleg így van és reméljük a jövőben sem fog változni. Az EnergyBet-en ellenörzött körülmények között zajlanak a körülmények. Egy olyan ellenőrző testület felügyelete alatt áll az oldal aki számos más sportfogadó portált is ellenőriz, így teljesen biztonságban érezheted magad.

energybet-sportfogadas-fooldal

Egyszerű színeket használ az oldal, letisztult. Könnyen el lehet igazodni az oldalon.

energybet-sportfogadas-bonuszok

Számos bónusz vár az oldalon. Mindenkinek meglesz a legmegfelelőbb.

energybet-elo-sportfogadas

A legnépszerűbb sportok közül lehet főleg választani. Van néhány E-sport és extrémsport a kínálatban.

EnergyBet bónusz

Mindenki számára elérhetőek a bónuszok. Ha friss regisztrált vagy lehetőséged lesz üdvözlő bónuszok igénybevételére. Mindenképp olvasd el az oldal által leírt feltételek a bónuszokkal kapcsolatban, nehogy valami e miatt csússzon el. EnergyBet belépéssel, 10 Eurós összeget tölts fel az oldalra, miután ezt megtetted igényelned kell a bónuszt a befizetési felületen, amit max 50 Euro-ig írnak jóvá. Ezt a bónuszt csak egyetlen egy fogadáson tudod használni. Legalább három eseménynek kell lennie a szelvényeden, mindegyik eseménynek legalább 1,25-ös oddsal kell bírnia. Az összesített szorzónak 2.0-nak kell lenni és virtuális sportokra nem szól az ajánlat. A turbó bónuszt, akkor élesítsd amikor biztos vagy abban, hogy a legtutibb szelvényt hoztad össze mivel ez egy 100%-os bónusz. Sok egyéb más bónusz lehetőség is vár rád az oldalon. Kombinált szelvényekek által is bónuszokhoz juthatsz. Minél több eseménnyel játszol, annál nagyobb extra százalékos jóváírást kaphatsz. Ezt a táblázatot megtalálod az oldalon. A minimum tét az 10 Euro a minimum szorzónak pedig 3.00-nak kell lenni. Minden héten újraindul ez az opció. Ezeken a szelvényeken szerepelhetnek a mérkőzés előtti és az élő események is.

energybet-sportfogadas-fooldal

Gyors angol EnergyBet regisztráció

EnergyBet regisztráció, mindenki számára menni fog. Egy háromlépcsős folyamaton kell végig menni. Itt meg kell adnod minden fontosabb személyes adatot. Az első lépcsőnél meg kell adnod a profil adataidat, úgy mint a felhasználóneved, jelszavad és e-mail címed. A második fázisnál a személyes adataidat kell megadni, mint a keresztneved, vezetékneved, lakcímed, nemed, telefonszámod, nyelved, pénznemet és azt, hogy mikor születtél Ezek után az oldal jóváhagyja a regisztrációdat és kapsz egy üzenetet telefonon egy ellenőrző kóddal. Mindenképp figyelj arra, amikor a telefonszámodat adod meg, hogy pontosan írd le, mert csak ezzel tudod véglegesíteni a regisztrációdat. Miután bepötyögted a kódot végeztél is a folyamattal és már kezdheted is a befizetést. Egy példa, ha feltöltesz 10 000 HUF-ot, ami kevesebb mint 50 Euró, akkor felteheted egy szelvényre. A szelvényed totál szorzója 3,5, akkor az aktiválással ez 7.00 lesz. Ami azt jelenti,hogy a várható nyereményed nem 35 000 HUF lesz hanem 70 000 HUF. Jó, ha banki átutalással vagy bankkártyával fizetsz hiszen így a legbiztosabb, hogy igényelheted a bónuszt.

energybet-sportfogadas-bonuszok

EnergyBet mobil nézet

Az oldalt jelenleg csak a böngésződből érheted el. Nincsen még mobil applikáció. Egyszerűen csak beírod az oldal URL címét, valamelyik általad használt böngészőbe és már az oldalon is vagy. Mindent ugyanúgy elérsz mobil eszközödröl is, mintha számítógépről játszanál. Nyilván kisebb méretben fogod megkapni ugyanazt, de ez még az oldal előnyére is válik mivel az oldalon kevés a tartalom, így EnergyBet mobilnál kitölti a helyet. A felületet egyébként könnyen lehet kezelni, egyszerű a navigáció is. Nem mellesleg kényelmi szempontból sem utolsó mobilon játszani. Akár utazás közben vagy akár a fotelből tudsz fogadni kedvenc sportágadra vagy sportolódra.

EnergyBet - Bet10Get10 - EUR - 400x300

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretik a nézett sportokat hiszen itt főként azokra lehet fogadni. De van pár extrém sport és E-sport lehetőség is. Az oldal biztonságos, erről minden tanúsítványa és felügyeleti szerve is megvan az oldalnak. Az EnergyBet mobil sem egy elhanyagolható opció, mivel ez nagyban hozzájárul a kényelmi szempontokhoz. A kiváló bónuszok segítik a játékosokat, abban, hogy még több pénzhez jussanak. Ha felkeltette az oldal az érdeklődésedet, ne habozz és regisztrálj gyorsan és egyszerűen az oldalra, nem fogod megbánni.

300x250 - EUR - Welcome Bonus

EnergyBet be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap, Jeton, MuchBetter

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap, Jeton, MuchBetter

Banki átutalás

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat hétfőtől-péntekig elérhető reggel 9 és éjfél között. A hétvégén 13.00-21.00-ig keresheted őket. Mindenképpen ezekben az időszakokban keresd őket, ha fontos ügyed van. Az élő chat lehetősége által nagyon gyorsan választ kaphatsz a problémádra. Kapcsolati űrlap kitöltésére is van lehetőség, az az, lenne, de valamiért nem működik az oldal ezen funkciója. Meg tudod őket még keresni telefonon is, az oldalon meg fogod találni a megfelelő telefonszámot. Egyébként segítőkészek a munkatársak és a lehető legjobb tudásuk szerint segíteni is fognak neked. EnergyBet regisztráció problémák esetén is keresheted már őket vagy akár a bónusz lehetőségek miatt is.

970x250- HU - Welcome Bonus

Összegzés az EnergyBet regisztráció kapcsán

Az oldal SSL tanúsítvánnyal operál, így a biztonság adott. Az adataid nem fognak ki szivárogni és a pénzed is biztonságban tudhatod. Az ügyfélszolgálatnál valóban segítőkészek és az élő chat funkció miatt pillanatok alatt meg tudod oldani a problémád, vagy legalább is kapni fogsz a kérdésedre választ. A sportkínálat inkább a valóban népszerű sportok felé irányul, de találhatsz extrém sportot és E-sportot is a kínálatban. Ez a fogadó irod még a története elején jár, de szép jövő elé néz, ha kijavítja az apró hibáit. EnergyBet belépéssel részes lehetsz a sporfogadás adta élményeknek.