Ha részese szeretnél lenni az online szerencsejáték kibontakozásának, akkor tedd ezt a Casinia kaszinóban, ahol rengeteg érdekes bónusz vár.

Egy már több online kaszinóban is résztvevő cégcsoport kezében van az oldal. Casinia belépés, és egy viszonylag friss kaszinó részes lehetsz. A kaszinót működtető cégcsoport garantálja a biztonságot, és a minőséget. Ha okoseszközödről szeretnél bejelentkezni erre is van lehetőség, egyelőre még applikáció nem elérhető, de az élményből ez nem vesz el semmit. Az oldal az eredeti URL címén elérhető, nem kell semmiféle külön útvonalat keresned, hogy elérd az oldalt. Reméljük ez még sokáig így marad.

casinia-fooldal

Minden egyszerűen elérhető. Az oldal magyar nyelven is elérhető.

casinia-bonuszok

Rengeteg kezdő, és egyéb bónusz vár rád. A hűségrendszer segít a kedvezőbb bónuszokhoz jutáshoz.

casinia-jatekok

Számos játék, és nyerőgép vár az online térben. Az élő kaszinó szerelmesei is kiélhetik játék vágyukat.

Casinia bónusz

Vár egy 100%-os kezdő bónusz, ennek a maximálisan igényelhető összege 150 000 HUF. Ez függ az összegtől is, amit feltöltesz, ha kevesebb, akkor kevesebbet kapsz, de, ha mondjuk többet töltesz fel, akkor is csak a 150 000 HUF-t kapod. A megforgatási szabály harmincszoros. Emellé kapsz kétszáz ingyen pörgetést, ami minimum napi húsz pörgetést igényel. Ennek a megforgatási aránya negyvenszeres. Cashback bónusz is van az oldalon, ami 20%-os aminek az értelme az, hogy a befizetés után megkapod a 20%-os, legfeljebb 75 000 HUF-ig. Érdemes oda figyelni, hogy semelyik bónusz nem vonható össze másikkal.

A hétvégi bónusz tartalmaz egy Weekend Reload-ot, ahol a feltöltött összegnek megfelelően kapsz egy 50%-os bónuszt, és harminc ingyen pörgetést. A maximum ennél a bónusznál 220 000 HUF, a minimum 15000 HUF. Hétköznaponként, ha befizetsz a számládra legalább 2000 HUF összegben, akkor kapsz ötven ingyen pörgetést. A már régebben regisztráltaknak elérhető egy másik cashback bónusz is, ami 15%-ban legfeljebb 1 000 000 HUF-ig szerezhető. Az élő kaszinós rész is nyújt bónuszokat, ahol 10%-ra, és legfeljebb 50 000 HUF-ra él az ajánlat.

Az oldal különlegésségéhez tartozik a Napi Csepp játék, ami 4500 Euro-ból pályázható nyeremény. A kijelölt nyerőgépeken kell játszanod valódi téttel, és minimum 0,5 Euro-t kell nyerni a promó időszak alatt. 50 játékos lesz a szerencsés aki elnyeri a nyereményt, ami 1000 Euro maximum, ezt napi szinten! Mindenképp olvasd el a feltételeket, és a tájékoztatót, nehogy valami miatt kimaradj a Casinia bónusz lehetőségekből.

casinia-fooldal

Egyszerű és gyors Casinia regisztráció

Kétlépcsős módszerrel tudsz regisztrálni. A Casinia regisztráció esetén, nem kell bonyolult dolgokra gondolni az első lépcsőben meg kell adnod a felhasználóneved, jelszavad, és az e-mail címed. Ezek mind a bejelentkezésnél fontosak, ezután meg kell adnod a teljes neved, és a nemed. El kell fogadnod az ÁFSZ-t, és az adatvédelmi irányelveket. Promóciós levelekre is van lehetőség. Ezt mindenki saját maga dönti el, hogy szükséges-e a számára. Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb bónuszokról, akkor pipáld ki. Ha van promóciós kódod, azt is itt tudod megadni. A második lépcsőben meg kell adnod a születési dátumod, lakcímed, és a telefonszámod. Ki kell választani melyik országból, és milyen pénznemben játszol. Minden információ egyezzen meg az eredeti okmányokéval, később ezeket elkérhetik adategyeztetés céljából. Ha mindezzel megvagy, akkor már mehet is a Casinia belépés. Ahogy belépsz az oldalra fel fog ugrani egy ablak, ahol kérni fogják, hogy fizess be a számládra. Természetesen ez nem kötelező, ezt a későbbiekben is megteheted. Elsőnek nézz szét az oldalon majd csak az után fizess be.

casinia-jatekok

Casinia mobil nézet

Casinia mobil, ami nem maradhat ki a szolgáltatások közül. Természetesen elérhető mobil eszközödröl is az oldal. Jelenleg applikáció még nincs, de a későbbiekben még lehet. Egyszerűen el tudod érni mobilodon keresztül, csak beírod a böngésződ sorába az URL címet, és már bent is vagy. Mindent el tudsz intézni mobilról is, kezdve a regisztráción át a be- és kifizetésig. Ha szeretnél kényelmesen sok pénzt nyerni, akkor ez a te választásod. Mindenki arról álmodik, hogy a kanapéból ülve lesz gazdag, itt a lehetőség rá.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki szereti az online kaszinózás adta élményeket. Akik szeretnének sok pénzt nyerni. Rengeteg játék, és nyerőgép vár rád. Mindenki meg fogja találni az igényeinek valót. Ha esetleg az élő kaszinózás rejtelmei izgatnak, akkor ez sem maradhat ki számodra. Casinia mobil, ami megkönnyíti az életed, nem kell leülni a számítógép elé, bárhonnan elérheted  a kaszinót. A cégcsoport által garantált a biztonság, az oldal a legmodernebb titkosítást használja az adatok megvédésére, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságban vagy.

Casinia be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat három csatornán elérhető. Ha az ügyed nem tűr halasztás, akkor élő chaten vedd fel velük a kapcsolatot, erre rögtön reagálnak. Magyarul is tudsz beszélni az ügyfélszolgálatos munkatársakkal. Ha ráér a kérdésed, akkor e-mailen keresztül keresed őket, erre is egy két napon belül válaszolnak. Természetesen mobilon is elérhetőek, ahol szintén van magyar nyelvű munkatárs. Mindig készségesen segítenek, bármilyen problémád is legyen.

Összegzés a Casinia regisztráció kapcsán

A Casinia regisztráció, az, amit biztosan nem fogsz megbánni. Hisz egészen sok tartalom van benne, kezdve a rengeteg játékkal és nyerőgéppel. A bónuszok kiemelkedően jók, és a hűségpont rendszere sem rossz. Az élő kaszinó még egy kis fejlesztésre szorul, de ezt valószínűleg orvosolni fogják, de most is teljesen élvezhető a játék. Az oldal egyszerű, könnyen el lehet rajta igazodni. Mindenképp előny még, hogy mobilra jól van optimalizálva a rendszer, és így nem vesz el semmilyen élvezetet a játékokból. Ha ki szeretnéd magad próbálni, akkor ne habozz.