ISMERD MEG A CAMPoBET REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATáT ÉS A BÓNUSZOK LEHETŐSÉGEIT. TUDD MEG, HOGYAN KELL A CAMPOBET BELÉPÉS UTÁN BE- ÉS KIFIZETNI!

A ciprusi székhelyű Tranello Group of Companies cégcsoport tulajdonában álló CampoBet fogadóiroda bár még csak néhány éve jelent meg az interneten honlapjával, mégis jelentős felhasználói bázisra tett szert mind a sportfogadás, mind a kaszinós játékok terén. Cikkünkből megismerheted a fogadóiroda által kínált lehetőségeket, megtudhatod a CampoBet regisztráció folyamatát, hogy kell online számlát nyitni, arról befizetéseket teljesíteni az így létrehozott számládra, valamint azt, hogy milyen bónusz lehetőségeket kínál a weboldal. Ezáltal tisztább képet kaphatsz az oldal működéséről, s reméljük, ez a cikk szolgál annyi információval, ami segít annak eldöntésében, érdemes-e regisztrálni az oldalon, igénybe venni a kínált szolgáltatásokat.

A CampoBet sportfogadási és online kaszinó részlege is nagyon könnyen elérhető a hivatalos URL beírásával, ehhez nincs szükség CampoBet alternatív link használatára.

Campobet felület

A weboldal jól átlátható, könnyen kezelhető, egyszerű a navigáció. Az online kaszinó és a sportfogadási oldal külön részekre van osztva.

Campobet bónuszok

A Campobet bónusz- és promóciós szolgáltatások széles választékát kínálja. Ha szeretsz élni a bónuszokkal és vállalod a megforgatási és jóváírási feltételeket, sok izgalmas játékban lehet részed.

CampoBet fogadási piac

A CampoBet fogadási piacai igen széles skálán mozognak. Több mérkőzésnél is könnyen előfordul a több száz választási lehetőség, legyen szó mérkőzés előtti vagy élő fogadásokról.

CampoBet bónusz

Campobet bónuszok

Az iroda kétféle bónuszlehetőséget nyújt új játékosai számára. Ha szeretsz élni a bónuszokkal és vállalod a megforgatási és jóváírási feltételeket, akkor jó helyen jársz. Ezek a bónuszok folyamatosan változhatnak, ezért tekintsd át, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha csatlakozol az oldal felhasználóihoz. Ezáltal elkerülhető bármilyen tévedés vagy félreértés.

A CampoBet amellett, hogy bukméker online kaszinó is egyben. Ezért csatlakozáskor kétféle lehetőség közül választhatunk, az egyik a sportfogadás, ingyenes pénz formájában, a másik az online kaszinó részlegre vonatkozik, ingyenes pörgetések formájában.

 

Sportfogadó CampoBet bónuszok

Üdvözlő ajánlat – első befizetési bónusz:

 

A CampoBet sportfogadás esetében nyújtott üdvözlő bónusza 100%-os, és 35 ezer HUF a maximális összege (már 6 ezer HUF befizetésével is igényelhető). A játékosnak a bónusz megszerzéséhez az első befizetése teljes összegében kell legalább egy alkalommal fogadást kötnie az oldalon, melynél a nyereményszorzó nem lehet alacsony 1.50x-esnél.

 

10%-os Cash Back bónusz akár 150 000 Ft értékig:

A CampoBet az elmúlt egy hét (hétfőtől vasárnapig tartó időszak) során sportfogadáson elvesztett összeg 10%-át készpénzben visszatéríti. A Cash Back bónusz minimális értéke 6 000 Ft, vagyis ha a veszteség nem haladta meg a 60 000 Ft-ot, akkor nincs bónuszra jogosultság. A búónuszigényt jelezni kell az ügyfélszolgálat felé, amennyiben a Cash Back veszteségkompenzációt igénybe kívánod venni.

Helyes pontszám bónusz:

Ha minimum 6 000 Ft téttel sikeresen megtippeled, mi lesz egy adott esemény pontos végeredménye, a CampoBet  50% (azaz minimum 3 000 Ft) értékben Free Bet kreditekkel jutalmaz. A Free Bet egy olyan virtuális pénzösszeg, amellyel a CampoBet költségén, kockázat nélkül további fogadásokat köthetsz. A Free Bet kreditek felhasználásával megszerzett nyeremény valódi pénzösszeg, amit a jóváírást követően bármikor kiutalhatsz saját számlaszámádra, azonban magát a Free Bet kreditet nem válthatod pénzzé.

 

CampoBet Kaszinó bónuszok

 

Üdvözlő bónusz – akár 150 ezer HUF összértékben:

Új ügyfeleknek 100 %-os üdvözlő bónuszt ajánl 150 000 Ft értékig, amihez jár 200 ingyen pörgetés is. Ehhez minimum 6000 Ft értékben szükséges befizetni, s a befizetett összeget minimum 30-szor kell megjátszani, a tét 2000 HUF-ban van maximalizálva. Sikeres teljesítés esetén a bónuszigényt a CampoBet felé jelezni kell. Amennyiben nem sikerül 10 napon belül kijátszani/megforgatni, a bónuszösszeg elvész. Fontos információ a 200 ingyenes pörgetésre vonatkozóan, hogy azt nem egyszerre adja a szolgáltató, hanem 10 egymást követő napon, 20-at naponta.

Hétköznapi bónusz:

Azon játékosok számára jó lehetőség, akik jellemzően hétköznapokon aktívak. Azokat a játékosokat jutalmazza 50 ingyen pörgetéssel, akik legalább 6000 Ft értékben fizetnek be és legalább 30-szor visszaforgatják az összeget.

Hétvégi bónusz:

Ideális azok számára, akiknek idejük, kedvük, lehetőségük játékra hétvégén van. Ez 50 %-os jóváírást jelent 220 000 Ft értékben 20 ingyenes pörgetéssel minimum 3000 Ft-os tét esetén. Mivel itt is 30-szor kell visszaforgatni az összeget, nem tűnik egyszerűnek, de sokakat épp ez motivál, ez jelenti a kihívást.

Cash back – készpénzvisszafizetési bónusz:

Az élő kaszinók kedvelői számára kedvező lehetőség a Cash Back, azaz a készpénzvisszafizetési bónusz. Ennek az a lényege, hogy a kaszinó asztali játékain megjátszott pénzedet legfeljebb 10% erejéig visszafizetik az egyenlegedre, amit maximum 50 000 HUF értékig igényelhetsz.

Hűségpont rendszer:

Felhasználóként hűségpontokat gyűjthetsz, azokat pénzre válthatod át, s felhasználhatod például nyerőgépes játékokkal való játékhoz.

VIP tagság:

 A fogadóiroda VIP tagsággal jutalmazza hűséges ügyfeleit. A lényege az, hogy a megjátszott pénzed után automatikusan kapsz hűségpontokat, amiket folyamatosan gyűjtögethetsz. Ez még több játékra sarkall, mivel minél többet játszol, annál több hűségpontot fogsz kapni. Miután elérted a minősített számú pontot, csatlakozhatsz a VIP programhoz, amihez személyes menedzser, cashbackek, személyre szabott bónuszok és sok más előny társul. Tulajdonképpen az lehet VIP tag, aki nem csak sokat játszik, hanem sokat is költ és/vagy nyer, hisz ez a játék velejárója, de hosszú távon megtérül. A VIP tagság öt szinten működik. Olyan, mint egy ranglétra. Egyre magasabb szintre lehet jutni, s minél magasabb szintet ér el egy játékos, annál jobb, kedvezőbb lehetőségekhez juthat, előnyösebb feltételekkel vehet részt a promóciókban, akciókban, a fogadóiroda által tartott versenyekben, mint azok, akik nem lehetnek tagok, ’normál’ felhasználók.

campobet bónusz ajánlat banner

CampoBet regisztráció

Az online sportfogadás és szerencsejáték esetében is elengedhetetlen, hogy felhasználói fiókot létesíts (számlát nyiss), ha fogadni/játszani szeretnél. A CampoBet regisztráció menete egyszerű, gyors, a felület letisztult és felhasználóbarát.  A kezdő felhasználók is könnyen elboldogulnak vele.

A CampoBet regisztráció két lépésben történik. Első lépésként a főoldal jobb felső sarkában zöld színnel kiemelt „Regisztráció” gombra kell kattintani. A megjelenő űrlapon meg kell adni az e-mail címet, a felhasználónevet és a jelszót (ezt megerősíteni). Ezt követően a jelölőnégyzetbe tett pipával kell nyilatkozni arról, hogy betöltötted a 18. életévedet, valamint elolvastad és elfogadod a felhasználási feltételeket, egy másik jelölőnégyzetbe arról, hogy elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi irányelveket. A harmadik jelölőnégyzetet nem kötelező bepipálnod, ez csak lehetőség, ami arra vonatkozik, hogy a bónusz és promóciós ajánlatokról szeretnél-e értesítést kapni e-mailben vagy más kapcsolattartási módon. A következő lépésben meg kell adnod a kereszt- és vezetéknevedet, az országodat, a pénznemet, amit használni szeretnél (van lehetőség forintot – HUF – is megadni), a születési dátumodat, lakhelyedet, telefonszámodat, nemedet.  Ellenőrizd le, hogy pontosan, helyesen adtad-e meg az adataidat. Végezetül a „Regisztráció” gombra klikkelve véget is ért a CampoBet regisztráció. A regisztrálást követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a fiókodba, melyben találsz egy aktiváló linket. Erre kattintva válik véglegessé a regisztrációd, ezt követően tudod teljeskörűen használni a fiókodat, s minden elérhetővé válik a CampoBet oldalán.

CampoBet mobil nézet

A mobil verzió felülete ugyanolyan leegyszerűsített, mint az asztali gép esetében. Jól áttekinthető. Mobilnézetben is használható az oldal minden funkciója. Itt is lehet felhasználói fiókot nyitni, élő fogadásokat kötni, pénz be- és kifizetéseket bonyolítani stb. Sőt, az ügyfélszolgálat is elérhető vele.

Kiknek ajánljuk?

A fogadóiroda a kaszinójátékot és a sporteseményeket kedvelőknek is kedvez. Akaszinójátékok kedvelőinek változatos, széles kínálatot nyújt, kezdve a nyerőgépektől és a video pókerektől, az élő osztós asztalokig. Azok számára, akik a sportesemények iránt érdeklődnek, kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt az iroda.

CampoBet be- és kifizetés lehetőségei

CampoBet befizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER, Rapid
Pre-paid kártyák
paysafecard

CampoBet kifizetés

Bankkártya
Visa,Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skrill 1-Tap
Fizetési rendszerek
NETELLER
campobet bonusz

Ügyfélszolgálat

A fogadóiroda ügyfélszolgálatával nagyon könnyen fel lehet venni a kapcsolatot telefonon, e-mailben, élő chat formájában. Az oldal széles körűen nyújt információkat. Amennyiben olyan kérdésed van, amelyre ott nem találtál választ, érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot. Élő chat esetén lehetőséged van magyar nyelven kommunikáló kollégával beszélni. Ha nem sürgős, s az e-mailt választod, jellemzően egy nap alatt választ kapsz.

Összegzés

Az iroda magyar nyelvű oldala kellemes csalódás volt számunkra. Elmondhatjuk, hogy az iroda még a felzárkózási szakaszban van jelenleg a tekintve. Mondhatjuk, hogy az iroda gyerekcipőben jár, de igyekszik felvenni a versenyt a hasonló szolgáltatókkal. Az online kaszinó és sportfogadási lehetőségei egyre népszerűbbek, folyamatosan bővülő kínálattal rukkol elő. Az oldal megismeréséhez, elérhetőségéhez nem szükséges idegen nyelvtudás, mert magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Felhasználóként egyszerre fogadhatsz mérkőzésekre a sportfogadási részlegen és játszhatsz játékgépekkel, pókerrel, rulettel stb. az online kaszinó részlegen. Annak ellenére, hogy egyesíti a sportfogadási oldalt és az online kaszinót, azaz egy közös fiókod van a két terület igénybevételéhez, ez nem válik a minőség rovására.