Az újonnan érkező játékost rengeteg Buran bónusz várja. Buran regisztráció után már bent is vagy egy csodás online kaszinóban.

Több ezer játékot próbálhatsz ki. Mindenki megtalálhatja a neki legkedvezőbb játékot. Akár az élő kaszinózás is szóba jöhet. Az oldalon könnyen eligazodhatsz hiszen magyar nyelven is elérhető. Egy megbízható cégcsoport kezében van az oldal, így a biztonság, és a minőség garantált. Ez a cégcsoport több kaszinóért is felelős, így biztos, hogy a legjobb játékélményt fogod kapni. Nem kell valami alternatív útvonalat használni, hogy elérd az oldalt. Hiszen a saját URL címén fel tudod őket keresni, mindenféle gond nélkül. Jelenleg ez a helyzet, és remélhetőleg ez így is marad.

buran-fooldal

Egyszerű, színes, letisztult felület fogad. Magyar nyelven is elérhető minden.

buran-bonuszok

Rengeteg bónusz fogad akár kezdő játékosként vagy már regisztrált felhasználóként.

buran-jatekok

Több millió játék fogad, minden igényt kielégítve. Ha az élő kaszinózás érdekel, az is elérhető.

Buran bónusz

Hét olyan ajánlat fogad, amivel plusz pénzre tehetsz szert. Mint mindenhol itt is a friss felhasználók elég kedvező bónusz lehetőségeket kapnak, de persze ez csak Buran regisztráció után történhet meg. Vannak hétközi, és hétvégi ajánlatok is. Meg nem feledkezve a hűségpont rendszerről sem. Az első befizetésed után legfeljebb 150 000 HUF-ig terjedő bónusz lehetőséget kapsz. Jár egy kétszáz darabos ingyen pörgetés is. Ezt az ügyfélszolgálat valamelyik csatornáján igényelheted. Minden bónusz igénylés előtt olvasd el a feltételek hiszen ezen nagyon sok múlhat.

Ez a meglepetések elkerülése végett fontos, és a megforgatási feltételek is elég fontosak. A hétköznapi bónuszok közül kapsz ötven ingyen pörgetést, ha minimum 6 000 HUF összeget befizetsz. A hétvégi Buran bónusz, komolyabb lehetőségeket rejt magába, akár 220 000 HUF-ig terjedhet. Ennek a jóváírása 50%-os, és pluszba jár még ötven ingyen pörgetés. Vár mág rád cashback bónusz is, ami nap 15%-os lehetőseget rejt. De itt sem feledkeztek meg az élő kaszinós játékosokról sem, ők egy 10%-os cashback bónuszt kapnak.

buran-fooldal

Egyszerű és gyors Buran regisztráció

Két egyszerű lépcsős megoldással lehet Buran belépést elérni. Első lépésként meg kell adnod az e-mail címed, a felhasználóneved, és a jelszavad. Ezután nyilatkozatot kell tenned, hogy elmúltál-e már 18 éves. Másrészt el kell fogadnod az ÁSZF, és a adatvédelmi irányelvet. Promóciókat is igényelhetsz, ha minden friss bónusz érdekel, de, ha ez téged hidegen hagy, akkor ezt a mozzanatot hagyd is ki a regisztrációból. A második lépcsőben már több adatot kell megadnod. Ezek az adatok név, cím, telefonszám, születési dátum. Mindenhol kerüld az ékezeteket, hiszen, ha van valahol ékezet nem fog tovább engedni az oldal. Az első felugró ablak természetesen a befizetési ablak lesz, de ezt nem kötelező rögtön az elején kitölteni. Előbb nézz szét nyugodtan, és majd azután utalj.

buran-jatekok

Buran mobil nézet 

Mindenhol elvégezhető már a napi teendő mobilról. Ez alól a Buran mobil sem kivétel. Az online kaszinózást elvégezheted okostelefonodról is. Szinte mindenhova magunkkal visszük a telefonunkat, így az a legegyszerűbb megoldás, hogy mindig nálad legyen az online kaszinód. Jelenleg nincsen applikáció mobilra, de egyszerűen elérheted bármely böngészőben az oldal URL címének beírásával. Ugyan azt az élményt kapod mintha számítógépről jelentkeznél be, semmivel nem lesz kevesebb az oldal. Ugyanolyan letisztul, és színes lesz. Egyedül a kijelző mérete a különböző, de hát valami valamiért. Már a kezdeti lépéseket is meg tudod tenni mobilodról. Akár már Buran regisztráció is elvégezhető ezen keresztül. Akár a kanapéból tévénézés közben vagy a kertből is el tudod végezni napi teendőidet az online térben.

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan felhasználó remekül fogja érezni magát, aki szereti az online kaszinózás világát. Mindenki meg fogja találni a neki legjobban tetsző játékot. A rengeteg játék lehetőség ezt biztosítja, és az élő kaszinózás is opció. Aki szeret biztonságosan játszani, és nem kell attól tartani, hogy személyes adatai kiszivárognak. Az oldal a legnagyobb titokban tartja a személyes adatokat. Nem fogja harmadik fél megszerezni az adataidat. Aki szeret kényelmesen az otthonából, sok pénzt nyerni Buran mobilal.

Buran be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Ügyfélszolgálat

Mindig minden kérdéseddel megkeresheted az ügyfélszolgálatot, készségesen segíteni fognak. Ha égető a kérdésed, akkor az élő chatet használd, itt rögtön válaszolni fognak neked. Itt élőben fogsz beszélni egy ügyfélszolgálati munkatárssal. Ha nem olyan sürgős a problémád, akkor keresheted őket e-mailen keresztül is, itt nem fogsz rögtön választ kapni, de egy két napon belül biztosan. Minden vonal elérhető magyar nyelven, illetve magyar telefonszám is elérhető, ahol magyar munkatárssal tudsz beszélni. Buran regisztráció után már rögtön fel kell venned a kapcsolatot, ha érdekelnek a kezdő bónuszok.

Összegzés az Buran regisztráció kapcsán

A Buran kaszinó minden igényt kielégít. Nagy hiányosságai nincsenek, minden platformról könnyen elérhető az oldal. Számos nyerőgép, kártyjáték, és az élő kaszinózás élménye vár rád. Az élő kaszinózás a Buran kaszinónál kifejezetten nagy választékban van jelen. Emelett nem elhanyagolható, hogy egy olyan cégcsoport kezében van, aki már bizonyított online kaszinók terén. A megbízhatóság, és a biztonság megkérdőjelezhetetlen. Minden játék harmadik fél által tesztelve vannak, így nem igazán lehet kifogást találni a játékokban sem. Ha szeretnéd magad kipróbálni az online kaszinók világában, akkor kezdj a Buran regisztrációval, és már mehet is a Buran belépés.