Ismerd meg a BetWinner regisztráció folyamatát és a bónuszok lehetőségeit. Tudd meg, hogyan kell be- és kifizetni!

Az internetes szerencsejáték piacán csak nemrég jelent meg a BetWinner sportfogadó iroda, mely ciprusi székhellyel rendelkezik és a Marikit Holdings Ltd tulajdonában van jelenleg. A következő leírásunkban részletes betekintést nyerhetsz a fogadási portál bejelentkezési folyamatáról, illetve arról, hogy hogyan regisztrálj, hogyan fizess be számládra, vagy hogy milyen sportágkínálattal és fogadási piacokkal vár téged a felület. Sajnos a BetWinner magyar oldala jelenleg nem elérhető, ezért a cikkünkben az angol nyelvű felületet fogjuk górcső alá venni és tesztelni. Cikkünkben megismerheted a BetWinner regisztráció folyamatát, a bónuszok lehetőségeit és a belépés utáni be- és kifizetés működését.

Egyelőre nem szükséges használnunk BetWinner alternatív linket az oldalra történő navigációhoz.

Fontos! Az egy-kattintásos regisztrációval jelenleg is lehet regisztrálni Magyarországról! Teszteltük a befizetést és fogadtunk is!

BetWinner főoldal

Az online iroda megjelenése átlátható és funkcionálisan is kíváló. A hagyományos és gyakran használt funkciók kézre esnek és gyorsan elérhetők. A főoldalon minden ott van aminek szerepelnie kell.

BetWinner bónuszok

Általános bónusz szinte minden fogadóirodánál a befizetési bónusz. Nincs ez másképp a BetWinner esetében sem, azonban itt több variációból is magunk választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

BetWinner fogadási paletta

A BetWinner sportfogadási piacait vizsgálva kiemelkedő színvonalú szolgáltatást tárul elénk. Egy-egy mérkőzésnél nem ritka az 1000 fölötti fogadható esemény, amely közel sem mondható kevésnek a többi iroda kínálatát ismerve.

BetWinner bónuszok

BetWinner fogadási paletta

Az első befizetésed után járó 100%-os sportfogadási bónuszt legfeljebb 100 EUR értékben válthatod ki. A minimum befizetés 1 EUR-nak megfelelő összeg. Ha azt választottad, hogy sportfogadáson kívánod felhasználni a bónuszt, akkor már nem küldheted át a kaszinó számládra. A feltételek pedig a következők. A befizetett összeget legalább ötször kell megforgatni olyan gyűjtőfogadásokkal, melyekben egyik esemény szorzója sem kisebb, mint 1,40. Ez nem veszélyes főleg, hogy 30 napod van a regisztráció után megforgatni az összeget.

A kaszinó bónusz is egészen kiemelkedőnek tekinthető a piac többi szereplőjéhez képest. Első befizetésed után akár 300 EUR-ig tornázza fel a befizetési bónuszodat az iroda. A megforgatási minimum limit 28-szoros, amihez szintén 30 napot kapsz. Ezen túl azonban nincs különösebb tiltás a játékokat, vagy téteket tekintve.

 

További bónuszok

Az oldalon számos további bónuszlehetőséget találunk, melyeket érdemes áttekinteni, mert sok fogadási szokáshoz illeszkedő ajánlatuk van. Ha éppen a Formula-1 vagy az élő fogadások szerelmesei vagyunk, vagy szeretnénk tárgyi nyereményeket, akkor mindenképp érdemes tájékozódni az aktuális ajánlatokat illetően.

betwinner 100% búnusz első befizetés

BetWinner regisztráció

Több regisztrációs lehetőségünk is van, melyek közül a számunkra megfelelőt választhatjuk ki.

Egy-kattintásos regisztráció

Ha gyors regisztrációra van szükségünk, akkor mindenképpen ajánlott ez a verzió, hiszen semmilyen személyes adatra nem kíváncsi a rendszer. Elég a regisztrációs gombra kattintani és a felület be is léptet minket. Generálnak nekünk egy belépési azonosítót és egy jelszót, melyet e-mailben kapunk. Ez adatbiztonság szempontjából nem túl szerencsés lépés, de ha az első belépésünk után rögtön megváltoztatjuk jelszavunkat, akkor már nem lesz gond a személyes adataink és fiókunk biztonságával.

Regisztrálj telefon segítségével

Ha a telefonos módot választjuk, akkor ugyancsak gyorsan és egyszerűen hozhatunk létre új fiókot. Kiküldhetünk SMS-ben egy megerősítő kódot telefonunkra, melynek beírását követően a regisztrációs űrlapon tovább is enged minket a rendszer. További személyes adataink megadásával tehetjük teljessé a regisztrációnkat, amely a befizetésekhez, fogadásokhoz és kifizetésekhez szükséges.

E-mailes verzió

Ha e-mailes megerősítéssel szeretnénk regisztrálni az oldalra, akkor kezdésnek több adatot is be kell pötyögnünk, amit a későbbiekben nem lesz már szükséges. A regisztráció elküldése után e-mailben fogunk kapni egy aktivációs linket, melyre kattintva tudjuk megerősíteni fiókunkat. A szükséges adatok többek között a keresztnév, vezetéknév, régió, e-mail cím, jelszó, telefonszám.

(Ne) Használj közösségi hálózatot

A BetWinner regisztráció felajánlja számunkra, hogy közösségi hálózatokon keresztül tudjunk belépni az oldalra. Ennek van előnye és hátránya is, a lényeg, hogy jelenleg Magyarországról csak kettőt nevezhetünk relevánsnak, a többi inkább orosz és más külföldi felhasználók számára ajánlott. A Google és Facebook regisztrációk viszonylag egyszerűnek tűnnek magyar oldalról is, azonban tesztelésünk során a Facebook regisztrációs folyamat hibába ütközött és nem sikerült végrehajtani a regisztrációt.

MELbet mobil nézet

A BetWinner magyar oldala nem érhető el jelenleg, de ettől függetlenül a belépés mobilos felületen is működik. A mobil felület hasonlóan jól felépített, mint az asztali nézet. Mobil alkalmazások is elérhetők az oldalon Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt.

Kiknek ajánljuk?

Kiemelkedően sok sportfogadási eseményt nyújt számunkra az iroda, ami talán egyedülálló a piacon. A legnépszerűbb piacok a végeredmény, félidő eredményei, hendikep fogadások, mindkét csapat szerez gólt, gólok alatt / fölött,  pontos eredmények. Számos kombinációs fogadási lehetőség is létezik, melyek ezeknek a kombinálásával jön létre, ezáltal sok újabb piacot létrehozva, jóval kedvezőbb szorzókkal.  A hosszútávú fogadások piacai szintén kimagaslóak. Számos sportágban fogadhatunk a végső győztesek kilétére, ami egyedi jellemzője lehet az oldalnak a sportfogadási piacot illetően.

A fogadható sportkínálat nem mondható rendkívül szélesnek. Ha közelebbről megnézzük, csak a legnépszerűbb sportágakat találjuk, viszont az E-Sportok kínálata egészen elképesztő. Szinte túlnő a hagyományos sportok mennyiségén, mind élőben, mind mérkőzés előtti fogadásokat tekintve. Az E-Sportok listáját nézve akár naponta 10-20 vagy még annál is több eseményre tudunk fogadni.

BetWinner be- és kifizetés lehetőségei

BetWinner befizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap, Perfect Money, Epay, Jeton Pénztárca, Sticpay
Fizetési rendszerek
Neteller, ecoPayz,Payeer
Pre-paid kártyák
PaySafeCard
Banki átutalás
Kriptovaluták
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, NEM, Bytecoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, USD Coin, TrueUSD, Paxos Standard Token, Tether, Chainlink, OmiseGO, Basic Attention Token, TRON, BitShares

BetWinner kifizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, Mastercard
E-pénztárca
Skrill, Perfect Money, Jeton Pénztárca, Sticpay
Fizetési rendszerek
Neteller, ecoPayz,Payeer
Banki átutalás
Kriptovaluták
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, NEM, Bytecoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, USD Coin, TrueUSD, Paxos Standard Token, Tether, Basic Attention Token, TRON, BitShares

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataink. Az oldalon fel van tüntetve a 0-24 élő chat, de nekünk egyszer sem sikerült felvennünk velük a kapcsolatot, hiba üzenet miatt. A kapcsolati űrlapon küldött üzenetre 24 órán belül választ kaptunk. Reméljük a hibát hamarosan javítják és működő képes lesz a chat funkció.

Összegzés

Többé-kevésbé elfogadható a sportágkínálat és a fogadási piacok mennyisége sem rossz. Ha szeretünk a népszerű sportágakra és eseményekre fogadni, akkor teljesen használható lesz számunkra az oldal. A fogadási piacok sok speciális lehetőséget nyújtanak, melyek a legnagyobb fogadóirodáknál nem feltétlenül találhatók meg. Az oldal biztonságossága alapfokon működik, amitől nem kell hasraesnünk, de adatlopástól sem kell tartanunk. Az ügyfélszolgálat jelenleg inkább csak e-mailes formában elérhető. Remélhetőleg a jövőben vagy akár már most is az élő-chat hiányosságnak a kiküszöbölésén tevékenykednek. Összegezve, egészen könnyen kezelhető és megjelenésében is tetszetős oldallal indultak neki az üzemeltetők. A kérdés a jövőre vonatkozóan, hogy a meglévő apróbb hiányosságokat mennyire lesznek képesek pótolni és rendbe tenni.