betwinner regisztráció

Az internetes szerencsejáték piacán csak nemrég jelent meg a BetWinner sportfogadó iroda. Ennek ellenére egy nagyon kevelt fogadóirodáról beszélhetünk a BetWinner esetén. Lássuk tehát a regisztráció folyamatát az egyik legújabb sportfogadó irodához.

A BetWinner magyar nyelvű főoldalát (BetWinner sportfogadás platform) jelenleg a hivatalos URL-ről is el lehet érni. Viszont ez semmiféle garanciát nem jelent arra nézve, hogy ez a jövőben is így lesz, mivel amint a magyar hatóságok kipécézik, seperc alatt elérhetetlenné teszik a szolgáltató webszájtját. Amennyiben ez változna, természetesen frissíteni fogjuk cikkünket.

Fontos! Az egy-kattintásos regisztrációval jelenleg is lehet regisztrálni Magyarországról! Teszteltük a befizetést és fogadtunk is!

BetWinner regisztráció

BetWinner regisztráció

Több regisztrációs lehetőségünk is van, melyek közül a számunkra megfelelőt választhatjuk ki.

Egy-kattintásos regisztráció

Ha gyors regisztrációra van szükségünk, akkor mindenképpen ajánlott ez a verzió, hiszen semmilyen személyes adatra nem kíváncsi a rendszer. Elég a regisztrációs gombra kattintani és a felület be is léptet minket. Generálnak nekünk egy belépési azonosítót és egy jelszót, melyet e-mailben kapunk. Ez adatbiztonság szempontjából nem túl szerencsés lépés, de ha az első belépésünk után rögtön megváltoztatjuk jelszavunkat, akkor már nem lesz gond a személyes adataink és fiókunk biztonságával.

Regisztrálj telefon segítségével

Ha a telefonos módot választjuk, akkor ugyancsak gyorsan és egyszerűen hozhatunk létre új fiókot. Kiküldhetünk SMS-ben egy megerősítő kódot telefonunkra, melynek beírását követően a regisztrációs űrlapon tovább is enged minket a rendszer. További személyes adataink megadásával tehetjük teljessé a regisztrációnkat, amely a befizetésekhez, fogadásokhoz és kifizetésekhez szükséges.

E-mailes verzió

Ha e-mailes megerősítéssel szeretnénk regisztrálni az oldalra, akkor kezdésnek több adatot is be kell pötyögnünk, amit a későbbiekben nem lesz már szükséges. A regisztráció elküldése után e-mailben fogunk kapni egy aktivációs linket, melyre kattintva tudjuk megerősíteni fiókunkat. A szükséges adatok többek között a keresztnév, vezetéknév, régió, e-mail cím, jelszó, telefonszám.

(Ne) Használj közösségi hálózatot

A BetWinner regisztráció felajánlja számunkra, hogy közösségi hálózatokon keresztül tudjunk belépni az oldalra. Ennek van előnye és hátránya is, a lényeg, hogy jelenleg Magyarországról csak kettőt nevezhetünk relevánsnak, a többi inkább orosz és más külföldi felhasználók számára ajánlott. A Google és Facebook regisztrációk viszonylag egyszerűnek tűnnek magyar oldalról is, azonban tesztelésünk során a Facebook regisztrációs folyamat hibába ütközött és nem sikerült végrehajtani a regisztrációt.

BetWinner regisztráció

BetWinner regisztráció összegzés

A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például a BetWinner bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az BetWinner belépés gombját használva.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a BetWinner sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.