Betwinner regisztráció

Ciprusi székhelyű irodáról van szó, amely nem olyan régen indult. Sajnos jelenleg még nem tudod magyarul elvégezni a Betwinner regisztráció folyamatát, mivel a honlapnak nincs magyar verziója, de reméljük, hogy ami késik az nem múlik. Megmutatjuk most röviden, hogy a regisztrációra mennyi időt kell rászánnod, hogy utána igénybe vehesd a felület által nyújtott szolgáltatásokat és nekikezdhess a sportfogadásnak.

A Betwinner bónusz tekintetében annyit érdemes kiemelni, hogy a jelenlegi magyar játékosoknak szóló ajánlat 30 000 HUF-ban valósul meg, ami nem számít kicsinek a piacon, ha megnézed a többi operátort. Ahhoz, hogy ezt ki is tudd használni egy pár lépéses gyors regisztrációt kell csak végrehajtanod.

betwinner regisztracio

Betwinner regisztráció

A regisztrációs folyamatot elég sokféleképpen végre tudod hajtani, amit most egyesével be is mutatunk számodra. Így azt a módot választhatod magadnak, amelyik szimpatikus számodra. Lássuk is, hogy melyek ezek a módok.

Egy kattintásos megoldás

Ha nagyon sietős a dolgod és nincs időd vagy kedved bepötyögni az adataid, akkor ez a mód, ami biztosan tetszeni fog. Ennél csakis az e-mail címed megadására kötelez a rendszer, ezután elég csupán a regisztráció gombra kattintani és már bent is vagy. Generálni fognak számodra egy belépési azonosítót és egy jelszót, amit e-mailben fognak kiküldeni. Ezt a jelszót azonnal változtasd meg, amint belépsz, hogy biztonságosan tudd a későbbiekben használni a fiókodat.

Használd a telefonod

Mivel már mindenki az okostelefonját bújja napi sok-sok órán keresztül, ezért a mobilos felhasználók gyorsan és egyszerűen csatlakozhatnak a felülethez. Telefonszámod beírásával kapni fogsz egy megerősítő kódot SMS-ben, melynek beírásával továbjutsz a regisztrációban. Ezután már csak pár személyes adatot kell megadnod, amit a későbbiekben is elintézhetsz. De mindeképp szükséges, ha befizetni, kifizetni vagy játszani szeretnél.

E-mailben csak a szokásos

Ennél a verziónál szinte minden adatot ki kell tölteni a regisztrációs űrlapon, így már egy fordulóval megoldod a teljes regisztrációt. Az e-mail címed azért kell, mert arra fogsz kapni egy megerősítő levelet, amiben véglegesítheted a regisztrációdat. Ebben lesz egy aktivációs link, amire rá kell kattintani, így leszel átirányítva az oldalra, amivel már végre is hajtottad a folyamatot.

Közösségi hálózatok, amik nem túl jók

Több lehetséges opció közül választhatsz, ha közösségi hálózatot szeretnél használni a regisztrációhoz. Viszont csak a Google és a Facebook jöhet szóba, mert a többit nem nagyon használjuk itt Magyarországon. Továbbá gond az is, hogy a Facebook reg nálunk nem működött, így csak a Google marad.

betwinner-regisztracio-es-bonusz

Betwinner regisztráció összefoglalás

A regisztrációs procedúra nem túl bonyolult és valószínűleg mindenki megtalálhatja a számára megfelelő módot. Ha sikerül kiválasztani, hogy melyikkel szeretnél csatlakozni, akkor gyorsan végére érhetsz a folyamatnak. A lényeg, hogy minden adatot tölts ki, amit kérnek tőled, mert csak így lesz teljes a reg és tudod elkezdeni a játékot. Ezután már igényelheted a bónuszokat és hozzáférhetsz minden szolgáltatáshoz, amit nyújt az oldal. Persze nem felejtsd el feltölteni az egyenleged, mert az is elengedhetetlen.

Amennyiben felkeltette az oldal az érdeklődésed, akkor ne habozz csatlakozni és kipróbálni a sportfogadó portál nyújtotta lehetőségeket.