BetWinner bónuszok

Az internetes szerencsejáték piacán csak nemrég jelent meg a BetWinner sportfogadó iroda. Ennek ellenére egy nagyon kevelt fogadóirodáról beszélhetünk a BetWinner esetén. A BetWinner bónusz lehetőségeiről lesz szó ebben a cikkünkben, lássuk tehát mit kínál nekünk ez a fogadóiroda.

A BetWinner magyar nyelvű főoldalát (BetWinner sportfogadás platform) jelenleg a hivatalos URL-ről is el lehet érni. Viszont ez semmiféle garanciát nem jelent arra nézve, hogy ez a jövőben is így lesz, mivel amint a magyar hatóságok kipécézik, seperc alatt elérhetetlenné teszik a szolgáltató webszájtját. Amennyiben ez változna, természetesen frissíteni fogjuk cikkünket.

Fontos! Az egy-kattintásos regisztrációval jelenleg is lehet regisztrálni Magyarországról! Teszteltük a befizetést és fogadtunk is!

BetWinner bonuszok

BetWinner bónuszok

A BetWinner nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal. 

Sportfogadó befizetési bónusz

Az első befizetésed után járó 100%-os sportfogadási bónuszt legfeljebb 100 EUR értékben válthatod ki. A minimum befizetés 1 EUR-nak megfelelő összeg. Ha azt választottad, hogy sportfogadáson kívánod felhasználni a bónuszt, akkor már nem küldheted át a kaszinó számládra. A feltételek pedig a következők. A befizetett összeget legalább ötször kell megforgatni olyan gyűjtőfogadásokkal, melyekben egyik esemény szorzója sem kisebb, mint 1,40. Ez nem veszélyes főleg, hogy 30 napod van a regisztráció után megforgatni az összeget.

Kaszinó bónusz

A kaszinó bónusz is egészen kiemelkedőnek tekinthető a piac többi szereplőjéhez képest. Első befizetésed után akár 300 EUR-ig tornázza fel a befizetési bónuszodat az iroda. A megforgatási minimum limit 28-szoros, amihez szintén 30 napot kapsz. Ezen túl azonban nincs különösebb tiltás a játékokat, vagy téteket tekintve.

További bónuszok

Az oldalon számos további bónuszlehetőséget találunk, melyeket érdemes áttekinteni, mert sok fogadási szokáshoz illeszkedő ajánlatuk van. Ha éppen a Formula-1 vagy az élő fogadások szerelmesei vagyunk, vagy szeretnénk tárgyi nyereményeket, akkor mindenképp érdemes tájékozódni az aktuális ajánlatokat illetően.

BetWinner bónusz

BetWinner összegzés:

Ahhoz, hogy a BetWinner bónusz ajánlatai elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az BetWinner belépés gombját használva.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a BetWinner sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.