A Betfair iroda elérése a saját URL címén akár mobilról is

A Betfair mint online sportfogadó oldal elég régóta a piacon van. Az oldalt nem kell különféle alternatív útvonalakat használni, ahhoz, hogy elérd az oldalt. Egyszerűen a saját URL címét beírva valamelyik böngészőbe el tudod érni az oldalt. Betfair mobil is elérhető, de az applikációt csak az androidos felhasználók tudják használni. Az oldalon a mai módszereknek megfelelően a legmagasabb a biztonság. Az oldal egyszerű, de nagyszerű. Mind kinézetében, mind felhasználhatóság szempontjából.

betfair-bonusz-fooldal

Letisztult és egyszerű a navigáció. Mindenki el tud rajta igazodni.

betfair-bonusz-elo-sportfogadas

Friss regisztráltként üdvözlő bónusz vár. Ha már régebbi felhasználó vagy, akkor is bónusz lehetőséghez juthatsz.

betfair-bonusz-kaszino

A játék repertoár nem túl széles, de a népszerű sportok elérhetőek.

Betfair bónusz

Minden frissen regisztrált felhasználó számára jár az üdvözlő bónusz. Betfair belépéssel kaphatsz 100 euró értékben bónuszt. Ezt free betek formájában kaphatod meg, ezt úgy kaphatod meg, ha 5×10 eurót kockáztatsz a saját pénzedből. Ez után kapsz egy 20 eurós ingyen fogadást. Ezt összesen ötször lehet megismételni és így jön ki a 100 eurós bónusz. Itt is érdemes elolvasni az oldalon található szabályzatot ezzel kapcsolatban. Öt eurós bónusz elérhető kosárlabda sportra. Akár bajnokságok promócióit is élvezheted, ami lehet 10 eurós fogadásért cserébe kaphatsz 5 eurót. Free bet promó is elérhető, amelyet, akkor kaphatsz meg, ha ugyanazon a mérkőzésen belül több opciót is megfogadsz egy szelvényen és ennek nyernie kell. Oda kell arra figyelni, hogy az adott sporfogadási bónusz, nem vihető át az oldal által kínált egyéb nyerési lehetőségekre. Tehát csak az adott szekción belül tudod érvényesíteni a bónuszokat. Egyébként az oldalon ezen a bónuszok viszonylag megfelelő számban elérhetőek és helyt állnak a többi iroda által kínált lehetőségekhez képest is.

betfair-bonusz-exhange

Betfair regisztráció nem csak profiknak

Betfair regisztráció egyszerűen egy lépésben letudható. Meg kell adnod a keresztneved, vezetékneved, születési dátumodat és az országodat. Majd meg kell adnod a pontos címedet, mobiltelefonszámodat. Ezek után jönnek a legfontosabb adatok az oldal szempontjából. A neved, jelszavad, a titkos kérdés és erre a válasz, valamint a pénznemed. Itt forintot nem lehet választani, de mondjuk eurót már igen. Ha van promóciós kódod, akkor azt itt tudod megadni. Majd egy befejező gombbal véglegesítheted a regisztrációdat. Más oldalakhoz képest itt egészen kevés információt kell megadnunk. Miután beléptél a saját fiókodnál érdemes igazolni a személyazonosságodat. A befizetést el tudod kezdeni e nélkül is, de, ha meg szeretnéd kapni azt a pénzt, amit nyertél, akkor mindenképp szükség lesz erre a lépésre. Az azonosságod igazolásához használhatod az útleveled, személyi igazolványod vagy akár a jogosítványodat. Ezt be scannelve vagy magán az oldalon keresztül is eljuttathatod. Mobilon keresztül fotóval is meg lehet csinálni, ami mindenképpen egy előnyös opció. Miután regisztráltál olvasd el az oldal feltételeit. Akár a bónuszokkal kapcsolatban, akár a megforgatási követelményekkel kapcsolatban. A lényeg, hogy mielőtt belevágsz valamibe mindenképp tudj meg minél több információt.

betfair-bonusz-kaszino

Betfair a mobilodon is

A Betfair mobil már applikáción keresztül is elérhető. Sajnos a szabályozások miatt ez csak androidos telefonra elérhető. Az appon keresztül ugyanaz a látvány fogad mintha asztali számítógépen végeznéd el a fogadásaidat. Értelemszerűen kisebb kijelző fogad, de sokkal mobilabb a online fogadásod. Letisztult és az oldal alján található menüvel egyszerűen tudsz váltogatni az alpontok között. Minden el tudsz intézni mobilon keresztül is, akár már kezdve a regisztrációval, de a be- és kifizetéseket is. A kényelem tehát garantált az oldal által, ami a mai világban már elengedhetetlen. Ha már mindent el lehet intézni mobilon keresztül, akkor miért az online sportfogadás maradna le.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak akik szeretnének gyorsan, egyszerűen és kényelmesen fogadni. Minden lehetőség adott az oldal által. A nevesebb sportok elérhetők, ennek számát remélhetőleg majd bővítik. Betfair regisztráció után rengeteg bónusz vár rád, nem mellesleg az üdvözlő bónuszról. Az oldal a legmagasabb biztonsági előírásokkal működik, így nem kell attól tartanod, hogy kiszivárog bármiféle információ is. Az ügyfélszolgálat segítőkész, de mindenképp kell tudnod angolul, hiszen csak ezen a nyelven tudsz velük majd kommunikálni.

FEZbet be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard, Revolut

Fizetési rendszerek

Neteller, EcoPayz, Payeer

E-pénztárca

Skrill

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

E-pénztárca

Skrill

Ügyfélszolgálat

Betfair belépéssel egy rendkívül segítőkész és kedves ügyfélszolgálatot kapsz. Mivel magyar nyelven nem tudod őket elérni, így mindenképpen szükséged lesz némi angol tudásra. Az oldalon található help gomb segítségével tudod felvenni velük a kapcsolatot. Akár hivatalosan, vagy valamelyik közösségi médián keresztül. Az oldalnak saját chat-je van, így azt is tudod használni, amire egyébkén viszonylag hamar érkezik is válasz. Ha telefonon szeretnéd őket elérni, arra is van lehetőség 7:30-00:30-ig.

Összegezzük a Betfair tudnivalóit

Az oldalra belépve egy teljesen letisztult forma világot kapsz. Betfair bónusz, ami teljesen megfelel az igényeknek. Elegendő variáció van és a kínálatuk is egészen elfogadható. Ezek megforgatási követelményei is kedvezőbbek mint más irodánál. Ingyenes fogadásokra is lehet kapni, amit kínál az oldal, de, ha szép szorzókkal játszunk, akkor még ennek növelésével is lehet számolni. Az iroda külön ajánlatokat is kínál amiknek elég magas a szorzója. Ami hiánynak felróható az az élő közvetítések hiánya, és a fogadási kínálat még nem a legszélesebb.