Arbitrázs Stratégia a Sportfogadáshoz

Arbitrázs, a biztonságos sportfogadási stratégia

A sportfogadás kedvelői számára éppúgy motiváló maga a játékélmény, mint a nyereményszerzés. Ez utóbbi hosszú távon megfelelő stratégiával érhető csak el. Sok stratégia közül lehet kiválasztani a személyiségedhez legközelebb állót. Mérlegelendő, hogy bírod-e az izgalmakat, a kockázatvállalást, vagy inkább nyugodt természeteddel a biztos nyereményszerzésre törekszel. Cikkünkben ez utóbbi körbe tartozó stratégiát, az arbitrázs sportfogadást mutatjuk be. 

Az Arbitrázs fogalmát sokan ismerhetik a tőzsdéről. Nem jelent mást, mint a piac szereplői által az árkülönbözetek kihasználását. Vagyis vesznek valamit olcsón az egyik helyen, s ugyanazzal a lendülettel el is adják drágábban egy másik helyen. Hogy vihető ez át a sportfogadás világába? Nagyon egyszerűen. Ugyanaz történik, csak itt nem termékeket vásárolsz, hanem fogadási esélyeket a különféle fogadási irodáknál a legjobb lehetőséget kihasználva. Tudvalevő, hogy a bukmékerirodák más-más módon vélekednek a csapatokról, játékosokról, így eltérő nyereményszorzókat társítanak hozzájuk. A teendőd az arbitrázs fogadással annyi, hogy ezeket nyomon követve előveszed matematikai tudásodat, fogadásokat kötsz több bukmékerirodánál egy időben, s várod a garantált nyereményt. Ez azért lehetséges, mert ez egy olyan stratégia, amely számol az események valamennyi várható kimenetelével.

Szerezz profitot az Arbitrázs módszerével!

Ahhoz, hogy az Arbitrázs módszerével nyereményt szerezz, az odds-ok közötti különbségeket kell kihasználnod. Ehhez sokat kell tájékozódnod a fogadóirodák weboldalain, latolgatnod sok-sok esemény esélyeit, ezeket összehasonlítanod. Ez nagy energia lenne, de szerencsére találsz olyan internetes oldalakat, amelyek segítenek megtalálni az arbitrázs lehetőségeket. Pontosságod és gyorsaságot hozhat profitot. Ez a kettő elengedhetetlen, hisz egy-egy arbitrázs lehetőség rövid ideig, néhány percig, de jellemzően maximum 20 percig él, s hamar le kell csapnod rá, valamint oda kell figyelni arra is, hogy a szorzók változhatnak.

zulabet-regisztracio

Egy példa talán segíti az Arbitrázs módszer megértését:

Egy teniszmeccsen – mivel két játékos játssza (A és B) – két eredmény lehetséges: vagy az egyik, vagy a másik játékos nyer. Más-más fogadóirodánál fogadsz az egyik és a másik játékosra. Értelemszerűen az A-ra ott, ahol arra a játékosra kínálnak nagyobb szorzót, a B-re ott, ahol arra. Például az egyik fogadóirodánál az A játékos szorzója 2,1, a B játékosé 1,8. A másiknál fordítva: A: 1,8, B: 2,1. Egyiknél az A-t rakod meg 2,1-es szorzóval, a másiknál a B-t ugyanennyivel. Befektetésed 2X (1X az egyiknél, 1X a másiknál). Semmi izgalom, mert mindenképp nyersz 2,1-szer X-et, mindegy, melyik játékos nyer. Minél többször és minél nagyobb téttel játszol, annál nagyobb a profit.

Nagy nyeremények – a lehető legkisebb veszteség az Arbitrázs fogadás során:

Az kicsit mesébe illő, hogy az Arbitrázs mindig nyereséges. Ha így lenne, mindenki mellőzne minden mást, s csak ezzel foglalkozna. Van itt is kockázat, számolni kell veszteséggel, de a tapasztalatszerzéssel ennek csökken az esélye. 

Számolnod kell például azzal, hogy a fogadóirodák törlik a fogadást. Nagyon oda kell erre figyelni, mert, ha megtetted a két fogadóirodánál tétjeidet, s ezek közül az egyik iroda töröl, előfordulhat, hogy veszítesz, mivel ennél bár visszakapod a fogadásod összegét, de nem biztos, hogy a másiknál megtett téted nyer. Ha a fogadás törlését időben észreveszed, inkább vond vissza a fogadást, mert így kisebb veszteség ér, mintha elbuknád a fogadást.

A fogadóirodák meg is változtathatják a szorzókat. Élnek is ezzel a lehetőséggel elég gyakran. Erre is oda kell figyelni, de nem lehet ellene tenni. Számolni kell azzal, hogy ez jól és rosszul is elsülhet: hozhat az előre kiszámolt összegtől nagyobb nyereséget, de veszteséget is. 

Annak érdekében, hogy minimalizáld a veszteség esélyét, fontos továbbá, hogy légy higgadt, s kellőképpen informált. Mindig ellenőrizd le a fogadásod, nehogy elkapkodd. Ha az esemény kezdetéig csak pár perc van, inkább engedd el, törődj bele, hogy erről lemaradtál, minthogy elsietve hibát ejts.

Jó tanács, hogy ne hívd fel magadra a fogadóirodák figyelmét! Ha egymás után többször nyersz magas összegeket, inkább ne vedd ki a pénzt minden egyes fogadás után. Ha feltűnővé válsz, előfordulhat, hogy limitálják a fiókodat, sőt zárolhatják is azt indoklás nélkül. Ha mégis így jársz, ez csak egy fogadóiroda a sok közül, vár téged a többi. 

22bet promóció

Összegzés:

Az Arbitrázs a nyugodt, körültekintő, biztos nyereményre vágyó emberek sportfogadási stratégiája. A két kulcsszó: pontosság és nyugodtság. Nem árt egy kis matematikai tudás sem. A hosszú távú nyereség eléréséhez sok tapasztalat szükséges. Folyamatosan nyomon kell követni rengeteg sporteseményt, kalkulálni a nyereményszorzókkal, a rendelkezésre álló néhány perc alatt kiválasztani a legmegfelelőbb arbitrázs lehetőségeket. Eleinte nehéznek, bonyolultnak tűnhet ez a módszer, de érdemes rá időt szánni, mert meghozza gyümölcsét. Remélhetőleg a cikk nyújtott segítséget a megértéséhez, s ahhoz, hogy kedved legyen kipróbálni.