AmunRa kaszinó bónuszok

Az AmunRa kaszinó bónusz lehetőségeivel bizonyítja, hogy egy olyan operátor, mely nem fél felvenni a versenyt akár a legjobb online kaszinókkal sem. Az AmunRa egy olyan versenyelőnyt tesz le az asztalra a bónusz kínálatával, melyet nem könnyű utánozni, így egy valóban egyedi kaszinó szolgáltatót ismerhetsz meg. Az egyiptomi varázslatos kalandok csak téged várnak, melyek kiegészülnek egészen észbontó promóciós lehetőségekkel, melyekből szinte sosem tud kifogyni a felület. Nézzük is melyek ezek!

1xbet regisztráció

AmunRa kaszinó bónuszok

A frissen regisztrált játékosoknak egy egészen elképesztő komplett üdvözlő csomaggal készült be az AmunRa. Ennek lényege, hogy ha még nincs számlád a kaszinónál és most regisztrálsz életedbe először, akkor egy 344 000 Forint értékig terjedő bónusz csomagra pályázhatsz. Az első befizetési körben egy 100%-os jóváírást kaphatsz, melyet legfeljebb 103 000 Forintig egészítenek ki a kaszinó részéről. Tehát, ha első alkalommal 103 000 Forintot fizetsz be, akkor ezt megduplázva 206 000 Forintra turbózzák fel a számlaegyenleged.

A második befizetésed alkalmával már csak 75%-ban járulnak hozzá a befizetésedhez, amelyet szintén 103 000 Forintig tudnak kiegészíteni. A harmadik kör 50% és legfeljebb 69 000 HUF, míg a negyedik kör szintén 50% és max 69 000 HUF. Ehhez persze tartoznak egyéb feltételek, mint például a megforgatási küszöb, amit az Általános Szerződési Feltételekben tudsz megnézni és amit mi is ajánlunk erőteljesen.

Egyéb Amunra bónusz lehetőségek

Heti befizetési bónusz opciót is igénybe vehetsz, mely minden heti első befizetésedhez 30%-ban járul hozzá legfeljebb 100 EUR-ig terjedő forint értékben. Ennek a bónusznak is vannak bizonyos feltételei, például, hogy melyik játékokat lehet igénybe venni a megforgatáshoz, amiről szintén érdemes tájékozódni.

Szülinapi bónusz. Bizony van ilyen is. Ennek lényege, hogy ha a születésnapod hetében felveszed a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akkor kiszámolják, hogy az adott évben mekkora összeget forgattál is meg náluk és ennek fényében fognak neked kiajánlani egy bónuszt a szülinapodon. Ezt kár lenne kihagyni!

A heti készpénzvisszafizetés egy olyan bónusz, melyet hetente tudsz igénybe venni, az adott héten elbukott pénzed arányában. Annyit kell csak tenned, hogy az adott héten legalább egy befizetést eszközölsz, ami legalább 100 EUR. Ennek fényében egy 10%-os visszafizetést tud ajánlani az operátor legfeljebb 20 650 HUF értékben. 

A fentieken túl van még egy jó kis opció, mely a Ra szintek promóció nevet viseli. Ennek lényege, hogy egy hűségprogramot ajánl neked a felület, melyben szinteket léphetsz az általad megforgatott összegeknek megfelelően, ami további kezdvezményeket és ajándékokat jelent.

AmunRa bónusz összefoglalás

A bónuszok igénybevételéhez mindenképp szükséges, hogy már regisztrált tagja legyél a felületnek és tudj befizetést végrehajtani. Ha elolvastad a felhasználási feltételeket a bónuszokról, akkor igényeld a számodra szimpatikusat, illetve a kezdőbónuszt semmiképp se hagyd ki, ha elsőként regisztrálsz az oldalon, mert talán az egyik legbrutálisabb az egész piacon. Hajrá!