Valószínűleg azért kerültél oldalunkra, mert szeretsz sportfogadó portálokat látogatni és fogadásokat tenni kedvenc csapataid mérkőzéseire. Ezért a cikkünkben készültünk számodra egy olyan stratégiával, amivel érdekes kombinációs fogadásokat tehetsz. Ez pedig a Trixie fogadás, amely egy jól kombinálható fogadás. A cikkünkben összegyűjtöttük ehhez a típushoz kapcsolódó fontos ismereteket, melyek elsajátításával már te is fölénőhetsz az átlag sportfogadóknak. Ha szereted a sporteseményeket napi szinten böngészni és fogadni is, akkor egy olyan leírást kapsz most a kezedbe, mellyel megalapozott keretet kapsz a fogadásaid rendszerbe tételéhez. Tarts velünk, hátha segítségedre lesz néhány információ.

Nézzük át a Trixie stratégia alapjait

A Trixie fogadás lehetőségét nagyon sok sportfogadó portál kínálatában megtalálod a fogadószelvények szekciónál, ahol hozzáadhatod az egyes sporteseményeket a szelvényedhez. Azt kell elsődlegesen megjegyezned, hogy 3 mérkőzést kell kiválasztanod. Ezekből össze fog állítani az online bukméker 4 alszelvényt, amelyeket majd meg fogsz tenni. Ebben a 4 szelvényben van egy hármas kötés, három kettes kötés. Ezek az alszelvények a kiválasztott mérkőzéseid minden kombinációját tartalmazzák. A hármas kötésen a három meccset találod, a kettes kötésekbe pedig minden párosítás belekerül.

Ha nettó profitot szeretnél elszámolni, akkor 2 tippednek helyesnek kell lennie. Ha csak 1 meccset találsz el, akkor a teljes felrakott összeget elbukod. A kezdéshez kell egy alaptétet választanod, aminek a négyszeresét fogod megkockáztatni. Tehát összesen 4 szelvényeden fogod az alaptétedet megtenni. Azt még fontos meggondolni, hogy olyan szorzójú eseményeket válassz, melyek a tuti fogadásoktól kicsit messzebb vannak. Tehát ne a tuti Barcelona győzelmet válaszd 1.20-ért, hanem a kicsit rizikósabb meccseket például a 2.00-ás szorzók környékén.

zulabet-regisztracio

Trixie fogadás példával

Most, hogy közelebb kerültél az alapokhoz, már tudod, hogy összesen 4 fogadást fogsz megtenni, amennyiben a Trixie fogadást választod. Ennek nagy előnye, hogy tökmindegy milyen meccseket vagy eseményeket választasz, illetve azokon belül milyen piacokról szeded a tippeket. Az online irodáknál valószínűleg nem lesz megkötés abban a tekintetben, hogy milyen meccseket választhatsz a szelvényedre, de mindenképp érdemes próbákat tenni, hogy mi az ami mehet és mi az ami nem.

Most pedig jöjjön egy könnyű számolósdi, ami be fogja mutatni, hogy hogyan tudsz összerakni egy Trixie szelvényt, amelyhez három meccset választunk bizonyos szorzókkal és ez ki fog domborítani egy olyan konkstrukciót, ami profitot eredményezhet számodra. Vegyük a három eseményt A,B,C jelöléssel és a következő szorzókkal: 2.00, 2.50, 3.30.

Vegyük az alaptétet 1000 Forintnak, így összességében 4000 Forintot fogsz kockáztatni.

A következő alszelvények lesznek megfogadva:

  • Három darab kettes kötés: AB, BC, AC
  • Egy darab hármas kötés ABC

Most pedig nézzük meg, hogy az egyes kimenetelekkel milyen profit várható.

Kettes kötések:

AB 2.00 x 2.50 x 1000 = 5 000 Ft

BC 2.50 x 3.30 x 1000 =  8 250 Ft

AC 2.00 x 3.30 x 1000 =  6 600 Ft

 

Hármas kötés:

ABC 2.00 x 2.50 x 3.30 x 1000 = 16 500 Ft

Amennyire követhető a számítás, úgy látható, hogy, ha csak egy nyertes tipped van, akkor elbukod a teljes téted 4000 Forintot. Tovább menve, ha már 2 nyertes tipped van akkor az egyik szelvényed nyerő és már fogsz visszanyerni pénzt. Ahhoz, hogy 2 tippel is valamilyen profitod legyen úgy kell megválasztanod a szorzókat, hogy legalább 4.00-ás odds felett legyen az eredő szorzó. Ha pont ekkora a szorzó akkor már pénzednél vagy és játszottál egy jót tulajdonképpen ingyern, viszont ha ennél nagyobb lesz, akkor már profitod is lesz. Ha olyan pro vagy, hogy mind a három tipp bejön, akkor a tétednek és eredő szorzódnak arányában számolhatod a profitod.

melbet 100% első befizetés

Összegzés röviden

A cikkünk összefoglalásaként azt ajánljuk a Trixie fogadás kapcsán, hogy kezdetben tegyél néhány teszt fogadást tegyél a stratégia betanulásához. Hogy jó oddsokat találj a szelvényekhez tutira sok időd fog elmenni vele, de a pepecselős munka megéri, hogy a stratégiát helyesen alkalmazd. Az elején semmiképpen se vállalj nagy kockázatot, ezért a pénztárcádhoz mérten csak minimális alaptéteket válassz magadnak.  Annak fényében válassz alaptétet, hogy a rendszer mennyire működik számodra. Ha már jól nyomod akár hónapok elteltével, akkor emelheted a tétet, hogy kicsit felturbózhasd a profitod.