A sportfogadás tenisz az egyik legkedveltebb fogadási piac

Néhány iroda, ahol a sportfogadás tenisz adott

A tenisz fogadást elkezdheted a 22bet-nél. Minden jelentősebb torna megtalálható az oldalon. Minden nagyobb név szerepel a kínálatban. De, ha nem csak a csúcsok csúcsát célzod meg, akkor kisebb ITF versenyekre is fogsz tudni fogadni. Az oldal induló bónusszal vár, ami 35 000 HUF-ban van meghatározva. De a megforgatási feltételeket mindeképpen nézd át mielőtt aktiválod. Nagy kínálat nincs fogadási piacok tekintetében a legegyszerűbbeket fogod megtalálni. Mérkőzés kimenetele, a pontos végeredmény vagy a game szám fölött vagy alatt.

A Rabona igen széles választékkal rendelkezik. Tenisz fogadásra az egyik legalkalmasabb. Magas oddsokkal rendelkezik az oldal. Speciális lehetőséget is találsz a fogadási piacokon, nem csak azt, hogy ki nyeri a meccset vagy hány játék alatt vagy fölött lesz. Lehet tippelni, hogy az adott szetten belül mennyi lesz a végeredmény, akár a game pontos eredményére, de arra is, hogy hány pont lesz az adott szettben. Itt is vár egy kezdő bónusz, ami 35 000 HUF fejében van megállapítva. De itt is fusd át a forgatási feltételeket, mert szükség lesz rá.

A Bet365 az egyik legismertebb a fogadóirodák között. A mérkőzés előtti és közbeni oddsok is egészen jók. Minden jelentősebb esemény ott szerepel az oldal kínálatában. Kezdve a Grand Slamektől az alacsonyabban rangsorolt ITF kupákig. Az adott játékokon belül lehet fogadni pontos eredményre, de akár arra is, hogy ki nyeri a következő pontot. A pontos végeredményt is megtippelheted, de ehhez nagy bátorságra lesz szükség. Itt is számolhatsz egy kis bónusszal, ami 15 000 HUF, de ennek a megforgatási kritériumai a legkedvezőbbek. Nem beszélve az élő streames lehetőségekről, amit nem minden oldal kínál. Van, ahol csak számokat fogsz látni, ezért érdemes jól átgondolnod melyik irodához csatlakozol.

22bet 35000 Ft Bónusz

Tenisz fogadás trükkök

Néhány egyszerű tenisz tipp, ahhoz, hogy biztos legyél a dolgodban. Az online világban is intézheted a fogadásaidat. Szerencsére ma már nem kell ott leragadni, hogy a meccs előtt megteszed a tipped és ki is merült a fogadás. Ma már tudsz a meccs közben is fogadni. Ez azoknak jó, akik szeretik nyomon követni a meccs történéseit és úgy reagálni. Néha itt már a bőség zavara léphet fel, mert a tenisz igen sokszínű és ezáltal talán nehezebb is megtippelni, hiszen egyéni sportól beszélünk a legtöbb esetben. Az online fogadásnak többek közt az az előnye, hogy az éjszaka során is lehet fogadni.

Főleg, akkor számít ez amikor egy Ausztrál Openről vagy egy US Openről van szó. Az egyik legnagyobb eseményt, a Roland Garros-t a legtöbb fogadóirodánál élő streamen keresztül is követheted. A fogadási piacok elég változók, minden iroda próbál valamivel másabb lenni mint társaik. Ezért az alapvető fogadások mint a végső nyertes, játékok száma fölött/alatt vagy a szett arány fogadást kihagyja a repertoárból. Ha élőben fogad az ember, egy egyszerű tenisz fogadás stratégiát jó, ha betart. Mivel egy igen gyors sportágról beszélünk, így igazán gyorsnak kell lenned, ha élőben akarsz fogadni. Minden esemény minden odds szinte másodpercenként változik.

Élő tenisz fogadás

Egy igen különleges sportág a tenisz az élő fogadás stratégia tekintetében. Ez egyrészről következhet abból, hogy egy egyéni sportról beszélünk, ami ugye nagyban befolyásoló tényező. Másrészt míg egy csapatsportnál, ha megsérül egy játékos, kellemetlen, de pótolható, addig a teniszben, ha megsérül a játékos vége a meccsnek. Ebből kiindulva, sose felejtsd el azt a lehetőséget, hogy élőben nyomon kövesd streamen keresztül az eseményeket. Ha nyitott és nem elfogult fejjel nézed a meccset, akkor nagyon jó lehetőségeket tudsz elcsípni igen magas oddsokkal. A játékos pillanatnyi formája sokat tud befolyásolni, ezért is jó, ha élőben követed, hiszen ezek a formák változhatnak pillanatok alatt. A tenisz élőben a legjobb fogadás ebben a tekintetben.

MELbet regisztráció

Jó, ha van stratégiád

Sosem hátrány, ha van egy stratégiád, ami alapján fogadsz. Mindig legyél tájékozott az adott játékossal kapcsolatban és a körülményekkel is. Hiszen a pálya talaja nagyban befolyásoló tényező lehet. Nem minden játékos szereti az összes borítást. Van akinek a kemény borítás a kedvence, itt akár egy gyengébb játékos is képes lehet egy nála sokkal előrébb bejegyzett játékost legyőzni. Ugyanez igaz a salakra, akinek nem fekszik az könnyen kieshet igen hamar, legyen szó bármilyen játékosról.

Mindig hiteles információkat nézz, hiszen a kamu infók nem visznek előrébb, sőt ennek az ellenkezője fog történni. Minden apró tényező befolyásoló lehet a mérkőzés tekintetében. Mindig hasonlítsd össze a két játékost, hiszen az egymás elleni mérleg is fontos. Hányszor játszott már egymással a két fél, minél nagyobb a szám annál könnyebb következtetni. A pálya talaját is kell nézni. hogy hol játszottak és, akkor ki nyert. Ha ezeket az adatokat egy nagy egészben tudod kezelni, akkor szinte biztos a sikered, de ennek idő kell, hogy kialakuljon.

A legfelkapottabb tenisz kupák

Évente több száz versenyt rendeznek. A Grand Slamek a legismertebbek, amit egy kezdő sportfogadó is ismerhet. A négy top versenyen túl az ATP és WTA versenyekre is lehet fogadni, de akár a Davis kupára is. A rengeteg eseménynek köszönhetően az egész éves fogadási piacot lefedi. Mivel mindenki játszhat mindenhol, ezért bárhol feltűnhetnek nagyobb nevek, persze azért ez nagyban függ a verseny díjazási rendszere alapján. Minden versenyen az adott ország versenyző képviseltetik magukat a nagyobb számban, de ez nem jelent semmit, főleg azt nem, hogy közülük kerül ki bárki is győztesen. Az ATP Masters vagy a világbajnokság talán a két legnagyobb esemény, ahol a top 10 játékos kerül össze és hatalmas csatákon keresztül közdenek meg egymással. Emelett ott az Olimpia, amit nem kell bemutatni senkinek.