A sportfogadás jégkorongra egy nagyon izgalmas sportfogadási mód

A jégkorong fogadás stratégiája néhány fogadóportálon

A Bet365 az egyik legnagyobb fogadó portál, így nem maradhat ki ebből a felsorolásból. Ezen az oldalon megtalálható természetesen a jégkorong. Meccs előtti fogadásokra is van lehetőség, de az élő fogadás is adott az oldalon. Az oldalon egész nagy a kínálat és még nézheted a meccsről az élő streamet is sokszor. A legtöbb esetben európai ligák és egyéb kupasorozatok találhatók, de az NHL nagyobb meccsei is ott vannak. Ezeken felül jégkorong gól fogadás is lehetséges az oldalon, ez annyit tesz, hogy meg tudod tippelni a meccsen hány gól fog születni. De a harmad gólra fogadás is egy remek lehetőség. Az oddsok viszonylag magasak, emellé kaphatsz kezdő bónuszt, amivel szépen el tudod indítani a karriered.

A második oldal az Unibet. Ez az oldal sok éve képviselteti magát, és ráadásul magyar nyelvű. Magas a választék jégkorong tekintetében is. A gólok alatt vagy fölött is opció, hendikep, ázsiai hendikep fogadások, dupla kimenetel, pontos eredmény, gólok egy adott percig, de akár az is, hogy melyik csapat éri el a kiválasztott gólszámot előbb. Itt is kapnak a kezdő játékosok egy kezdő bónuszt, ami 20 000 Forint értékű kockázatmentes fogadást jelent.

A Rabona egy szintén kiemelkedő operátor, ha a fogadás jégkorongra gondolat megfordul a fejedben. Rengeteg mérkőzés áll a rendelkezésedre, mind a top ligákból mind az alsóbb osztályokból. A meccs előtti oddsok is magasak, de az élő oddsok is elég szépek szoktak lenni. Ezen felül nagy a választék a különböző fogadás formák között is. Dupla esély, hendikepen túl fogadhatsz adott golkülönbségekre, de akár a részeredményt is megtippelheted.

unibet-bonusz-fooldal

Jégkorong fogadás szabályai

A sikerhez nem kell különösebb dolog, csak sok jó tipp :). Persze nem árt tisztában lenni a játék szabályaival és a piacok struktúrájával. Mint minden egyéb más sportágnál, kiválasztod a neked megfelelő meccset, azon belül azt az eseményt, amire szeretnél fogadni és az odds már hozzá is rendelődik a szelvényedhez. Ezután, ha nem akarsz más eseményt hozzáadni, véglegesítheted is a szelvényt. Természetesen kombinált és egyszeri szelvényeket is tudsz összeállítani. Az élő fogadás jégkorongra is egy jó lehetőség a profitszerzése. Itt minden irodánál változóak a szabályok. Az alapvető szabályok azonban szinte minden irodánál ugyanazok. Ha kiszemelted a neked tetsző szorzót és rákattintasz, akkor ez a szorzó felíródik a szelvényedre. Egy szelvényre akár 10-15 eseményt is fel lehet tenni, és ehhez nem kell kombinált szelvény, egyszerűen egyszeri eseményekkel is megjátszható. Ez minden sportfogadó irodánál alap.

A jégkorong mint élő fogadás

Ahol lehet fogadni jégkorong meccsekre ott nagy valószínűséggel elérhető élő fogadás is. Ha jobban szereted látni a történéseket és úgy reagálni a meccs szituációkra, akkor az élő fogadás lesz a neked való. Ezek a fogadások megtörténhetnek perceken belül, ami annyit tesz, hogy, ha mondjuk arra fogadtál, hogy öt percen belül nem születik gól, akkor az maximum öt perc alatt ki is derül, ha hamarabb, akkor az nem túl szerencsés. Egyértelművé válik az is ezzel az opcióval, hogy nagyon hamar lehetsz gazdag, de szegény is mint a templom egere. Ha élőben fogadsz valamivel kisebbek lesznek a lehetőségek a fogadásra. De a választék így sem kicsi, ezeket a meccseket általában követni is tudod az oldalon streamen keresztül. Ezt irodája válogatja, ha szereted élőben követni és nem csak számokat látni magad előtt, akkor mindenképpen olyan oldalt válassz, ahol van stream lehetőség. Az Unibet pont ilyen oldal.

MELbet regisztráció

Íratlan jégkorong fogadási szabályok

Minden sportágnál a nagyobb eseményekre jóval nagyobb kínálat is van. Nagyban függ a fogadási stratégiád, attól, hogy mennyire vagy képben a jégkorong világával. Minden eredmény vagy hír befolyásoló lehet a következő mérkőzésre. Főként európai eseményekre lehet fogadni, de mint minden ezt is irodája válogatja. Azért nagy a valószínűsége, hogy minden irodnál elérhető lesz a híres NHL is. Az alsóbb ligák viszont már nagy valószínűséggel európából fognak kikerülni. Az előbb említett tájékozottság nagyon fontos. Jó, ha tisztában vagy a hírekkel, eseményekkel. Ezeket az interneten megtalálod, de nagyon fontos, hogy naprakész legyél. Átigazolási hírek, sérülések, eltiltások ez mind olyan dolog, ami meghatározó lehet egy meccsre nézve. Amikor ezekkel már tisztában vagy, egy kis előnnyel indulsz, hiszen tudod a háttér infókat. Nem árt megismerned a szabályokat, mert az élő fogadásnál nagy szükség lesz rá, de hát pókerezni sem ül le úgy valaki, hogy nem tudja a szabályokat. Ha ezeket a dolgokat elsajátítod, ami nem lesz kis idő, akkor már nagy meglepetés nem érhet. Az sem lehet hátrány, ha specializálódsz. Itt arra kell gondolni, hogy kinézel egy neked tetsző ligát és csak arra koncentrálsz. Egy adott taktika, amit felépítesz nem biztos, hogy működni fog más ligákban is. Mindig kis összeggel kezdj meg egy ismeretlen ligát, ha úgy érzed már elsajátítottad a szükséges tudást, akkor kezdj el nagyobb tétben játszani.

Jégkorong fogadás összegzés

A jégkorong mint minden sportág, sok jó fogadási lehetőség biztosít, de mindenképpen ismerkedj meg a körítéssel is. Ne ugorj bele egyből a közepébe. Ha az egyszerű íratlan szabályokat betartod, akkor nem érhet komolyabb meglepetés. Persze az elején valószínűleg nem leszel gazdag, de ez ne tántorítson el, mindenki bukik, csak azt nem szeretik hangoztatni. Minden új típusnál tesztelj mielőtt nagyobb összeget tennél fel. Ha szereted a jégkorongot és szereted az adrenalint, amit a sportfogadás biztosít, akkor válaszd ki a neked legszimpatikusabb oldalt és regisztrálj. Minden bónusz előtt olvasd el az oldalon található szabályokat, nehogy meglepetés érjen miután használtad az egyiket. A kitartás nagyon fontos a sportfogadásban, de, ha egy idő után nem működik a taktika, amit kitaláltál, akkor próbálj ki valami újat.