A foci fogadás az egyik legnépszerűbb szerencsejáték.

A foci fogadás az egyik legnépszerűbb szerencsejáték.

Az egyik legismertebb sport a világon. Mind az online és az offline világban is kimagasló a sportfogadások között. Évente akár több milliárd dollár is átfolyik a fogadásokon keresztül. Mint minden szerencsejátéknál a szerencsének itt is nagy a faktora, de hát pont ez benne az izgalmas. Megfelelő stratégia nem is igazán létezik, hiszen, mint a legtöbb sportfogadás kiszámíthatatlan, talán hatványozottan igaz ez a focira. Az legnépszerűbb fogadási típusok igen egyszerűek. A legelterjedtebb az 1×2-es fogadás, tehát ki kell választanod a mérkőzés végkimenetelét. Az 1-es a hazai csapatot jelöli, az x a döntetlent, míg a kettes a vendég csapatot. Meg kell jelölni mekkora összeget szeretnél feltenni a mérkőzésre és ezután kész is a fogadás. Ennek a tovább gondolása a dupla esély, ahol 1x, 12, x2 opciók lehetnek. Itt az előbb elmondottak alapján kell megtippelned milyen végimenetelek lehetnek a legvalószínűbbek. Itt az oddsok alacsonyabbak, hiszen kisebb a rizikó. Példaként az egyik legnépszerűbb piac a foci vb fogadás, mondjuk fogadsz az Argentina-Honduras meccsre ahol nyernek az Argentínok 2-0-ra. Ha itt azt fogadtad, hogy 1x vagy 12 akkor nyertél, abban az esetben nem nyersz, ha Honduras legjobb tizenegye nyerte a meccset.

A fogadási repertoárban vannak az úgynevezett gólpiacok, ezeken az eseményeken a gólokra tudsz fogadni. Kezdve a sort a csapat gólokkal. Itt a hazai vagy a vendég csapat góljait tudod megtippelni. A mindkét csapat szerez gólt is népszerű a fogadások között. Hiszen a két gólerős csapat játszik, elég valószínű, hogy születni fog gól. Itt egyszerűen két opció között választhatunk, igen vagy nem. A gólok felett vagy alatt is igen népszerű. Itt azt tudod megtippelni, hogy az adott mérkőzésen hány gól születik. Látni fogsz egy számot, pl. 3,5 alatt vagy felett. Ha a meccsen 3 gól vagy az alatt születik, és arra fogadtál, hogy alatt akkor nyertél. Ha 4 vagy annál több gól lesz, akkor vesztettél. Pontos gól szerint is lehet fogadni, itt meg kell tippelned mi lesz a meccs pontos kimenetele, erre elég magas szorzók szoktak lenni, de ez értelemszerű, hiszen ezt elég nehéz megtippelni.

unibet-bonusz-fooldal

Online foci fogadás néhány platformon

A Bet365 az egyik legnagyobb kínálattal rendelkezik, emelett perceken belül megtörténnek a be- és kifizetések. A foci mellett minden ismert sportra van lehetőségünk fogadni. Ha regisztrált felhasználó vagy akár élőben is tudod nézni a mérkőzéseket stream-en keresztül. A Bet365 rendszere rendkívül egyszerű és gyorsan megszokható.
A másik platform az Unibet. Az egyik legnagyobb online sportfogadó oldal. Széles repertoárja mellett bónuszokkal is kecsegtetnek. A szorzók magasak, néha a legmagasabbak ezekben a körökben, főként igaz ez a skandináv bajnokságokra. A stream ezen az oldalon is adott, ha regisztrált felhasználó vagy. Szintén egy könnyen és jól használható rendszerrel van dolgod. Tehát ha online fogadás fociban gondolkozol, akkor e kettő közül célszerű választanod.

Élő foci fogadás tippek

Élőben is van lehetőség mérkőzésekre fogadni. Ez már a kezdő sípszó után történik. Sok lehetőséget rejt magában ez az opció, az oddsok is folyamatosan változnak. Ezek a változások nyilván az élő események történései alapján változnak. Ezek az oddsok tíz, de akár öt másodpercenként is történhetnek. De akár egy eseményt le is tilthatnak, ha olyan esemény történik az adott mérkőzésen. Például egy büntetőrúgásnál le fogja tiltani a legtöbb lehetőséget mivel, ez nagyban befolyásolhatja az egész mérkőzést. Minden statisztikát megtalálhatunk a meccsről, sárga lapok, piros lapok, szögletek, labdabirtoklás és így tovább. Ezér mindenképp érdemes folyamatosan nézni a mérkőzés alakulását, amit akár online streamen is lehet követni. Szinte minden sportfogadó irodánál elérhető ez a lehetőség. Ezeknek néha lehetnek kritériumai mint, hogy legyen pénz a számlán vagy egy sikeres fogadás megtétele. Értelemszerűen minden ilyen funkció elérhető mobilon is. A kommentátorok a legtöbb esetben angol nyelven beszélnek. Sose legyél elfogult a saját csapatoddal szemben, mert ez a legtöbb esetben súlyos bukásokat okozhat. Mindig hideg fejjel gondold át a meccs kimenetelét és csak azután fogadj. Ez általánosságban igaz minden fogadásra, de, ha a kedvenc csapatodról van szó, akkor hatványozottan. A foci fogadás játék, de ha nem vigyázol könnyen nagy mínuszokat hozhat.

MELbet regisztráció

Kezdők gyakori hibái

A barátságos mérkőzéseket kerüljük, hiszen itt nem lehet tudni milyen taktikát találnak ki az edzők, próbálkoznak e valami újjal. A kezdő tizenegy sem lehet biztos, de sűrűn cserélgethet is. Egyszóval kiszámíthatatlan. Nem mellesleg egy edzőmeccsen senki sem fogja a maximumot adni, hiszen nem akarnak megsérülni a téttel bíró meccsekre.

Ne csüggedj, ha nem nyersz elsőre vagy akár sok próbálkozás után. Minden olyan ember, aki nagy összegeket nyer bukik is. Ők már rutinosan fogadnak és odafigyelnek, hogy a számlájuk a végén pluszba legyen. Ez a foci fogadás stratégia mindenkinél kialakul idővel.

Összegzés

A mai világban elengedhetetlen, hogy a sportfogadás is az online térben történjen. Ez egy igen gyorsan növekvő piac. A meccs előtti fogadások mellett elengedhetetlen az élő fogadás. Van aki az élőben követett meccsekre jobban tud fogadni, mint úgymond vakon jóval a meccse előtt. Minden esetben az a legfontosabb, hogy legyen egy stratégiád, amit ne engedj el. Ha kockáztatsz az mindig kétesélyes, de aki mer az nyer alapon néha bejöhet. Az élőben fogadó játékosok számára szoktak bónuszokat ajánlani az irodák. Ez minden irodánál más és más. Minden esetben olvasd el a szabályzatot, nehogy valami kellemetlen meglepetés várjon rád egy bónusz használata után. Ha szereted a focit és szereted a szerencsédet megjátszani, akkor válassz egy neked szimpatikus irodát és kezdj is bele a fogadások világába.