Biztosan számos stratégiáról hallottál már a sportfogadás világában, és bizony itt egy újabb, mégpedig a döntetlen stratégia. Ennek alkalmazásához nem árt pár tudnivalóval megismerkedned, mielőtt vakon belevágnál a döntetlenek eszetlen pakolásához. Cikkünk szeretne rövid betekintést adni ebbe a területbe, mert többféleképpen is félremehet a dolog, ha nem megfelelően használod. Szeretnénk megmutatni, hogy milyen ismereteket és tényezőket kell elsajátítanod és fontolóra venned ahhoz, hogy egy átlag sportfogadónál okosabb legyél. Ha napi vagy heti szinten szoktál mérkőzésekre fogadni, akkor tekintsd át velünk, hogy a döntetlen fogadás milyen gondolkodást és hozzáállást igényel, akár kezdőként, akár már tapasztaltként vágsz bele a sportfogadásba.

Tekintsd át a döntetlen stratégia alapjait

Ha megvizsgáljuk közelebbről a döntetlen fogadási szisztémát, akkor rájöhetünk, hogy miért is érdemes ezzel foglalkozni annak ellenére, hogy nagyon magasak a szorzói a döntetleneknek. Az egyik ok amiért megfontolandó, hogy viszonylag gyakran előfordulnak bizonyos bajnokságokban. A másik pedig, hogy általában a három kimeneteles sportágaknál alapjáraton 33,3% az esély ennek a kimenetelnek. Ezt a számot feljebb lehet tornázni például egy rangadó esetén, vagy olyan csapatok párharcánál, ahol kiegyenlítettek az erőviszonyok és nincs győzelmi kényszer egyik csapaton sem.
Érdekes, hogy még ilyenkor 3.00 feletti a szorzója a döntetlennek, ami egészen barátinak tekinthető. Természetesen a meccsek kiválasztásánál fontos a sportág és a bajnokság jellemzőit, statisztikáit tekintetbe venni, mert csak így kerülhetsz közelebb az igazsághoz. Minél több tényezőt veszel figyelembe, annál nehezebb lesz döntést hoznod, viszont annál megalapozottabb lesz a döntésed. Így viszont megadod magadnak azt az esélyt, hogy figyelembe vegyél minden olyan körülményt, melyek nagy mértékben befolyásolhatják az eredményt.

zulabet-regisztracio

Milyen döntetlen fogadás szisztémát alkalmazz?

Túllépve azon, hogy kiválasztod az általad gyanúsan remi szagú meccseket vagy félidőket számolnod kell azzal is, hogy milyen tétekkel nyomod az ipart. Ha már stratégia a kérdés, akkor valami olyan keretrendszert kell kialakítanod, ami mindig irányt mutat és szorosan meghatározza a sportfogadási tevékenységeket, hogy ne legyenek kisiklások és nagy bukások. Persze kiugró nyeremények sem lesznek, de nem is rövid távon kell gondolkozni.
Ha fix tétekkel teszed meg a márkőzéseket egyes kötésben, akkor tulajdonképpen azt a rendszert fogod követni, amit a professzionális sportfogadók is tesznek. Ez a döntetlen stratégia nem bonyolult a végrehajtás szempontjából, viszont a tippek kiválasztásakor már nagyon kreatív munka vár rád. Fontos, hogy hideg fejjel végezd a munkát és ne szállj el, ha 5 meccset találsz el zsinórban és akkor sem, ha 8-at buksz folyamatosan. Lényeg a konzekvens viselkedés. Ez a stratégia nem garantálja a sikert és a hosszú távó profitot, csakis akkor, ha jól választod meg a tippeket. Ha nem jók a meccseid, akkor nem fog megmenteni a matek sem és nem leszel sikeres.

Ha ez a módszer túl unalmas számodra, akkor megismerkedhetsz még a duplázásos stratégiával is, ami már egy kicsit mélyebb víz. Ezt csak rendkívül nagy tőkével rendelkező játékosoknak ajánljuk, amit ennek ellenére rendkívül kis téttel kell játszani. Lényege, hogy ezt az alaptétet fogod megjátszani az első mérkőzésen és ha bejön a tipp, akkor újra ezt a téted teszed fel a kövi meccsre is. Viszont, ha nem nyerő a tipped, akkor az előző tét dupláját kell megjátszani a következő meccsen. Tehát másodjára már 400 HUF a téted. Ezt a duplázást addig kell folytatni, amíg nem lesz egy nyerő fogadásod. Gondoljuk, most már megvillant előtted is, hogy mi a nagy hátránya ennek a szisztémának. Igen az. Mi van ha 5-10 meccsig csak buksz? Akkor bizony
csúfos téteket kell feltenned a meccsekre, amihez nagyon komoly tőke kell. Ráadásul nem kis nyomás nehezedik az emberre például egy többszázezres tétnél, amit egyetlen döntetlenre kell feltenni. Ezekkel számolnod kell, ha komolyan elgondokozol a stratégián.

melbet 100% első befizetés

Összegzés röviden

Azt, hogy melyik lenne a legjobb döntetlen stratégia, azt nehéz lenne objektíven meghatározni. Ez is, mint minden más stratégia egyén és tipp függő. Tehát csak te magad tudod eldönteni, hogy számodra mi az ami beválik, és, hogy melyik stratégiához tudsz konzekvensen jó tippeket kiválasztani. Ha a döntetlen fogadás számodra szimpatikusnak tűnik, akkor érdemes vele egy próbát tenni. Javasoljuk viszont, hogy csak kis tétekkel kezdj, és ha már belejöttél és sikeresnek érzed a folyamatot, akkor próbálkozhatsz a tétemeléssel, de csak mértékkel.