7signs kaszinó regisztráció

Egy játékos világ részese lehetsz, ha csatlakozol a 7signs kaszinó oldalához. A 7signs kaszinó regisztráció végrehajtása nem egy bonyolult folyamat, amit bizonyítani fog a cikkünk. Egészen friss operátorról van szó, melynek regisztrációja ahhoz szükséges, hogy játszani tudj a kaszinó játékokkal. Cikkünk rövid és tömör lesz azért, hogy gyorsan megismerkedhess a tényleges felülettel.

7signs-kaszino-regisztracio-1

7signs regisztráció

A regisztrációs folyamatot egy figura kiválasztásával kell indítanod, amelyet a felső menüben található Csatlakozz most gombra kattintva érhetsz el. Ez a figura határozza meg, hogy milyen kezdőbónuszod lesz. Ez egy egészen egyedi opció, ami nem nagyon látható más online kaszinóknál. Sokaknál csak egy bónuszt találsz, itt pedig hét közül választhatsz. Most akár egy 300 000 HUF értékű első befizetésest is választhatsz, amit több részletben lehet igényelni. Ha az ingyen pörgetésekben utazol, akkor olyat is tudsz választani. Van még cashback, és VIP nyerőgépes bónusz is.

A bónusz kiválasztása után konkrét regisztrációs adatokat kell megadnod, mint például e-mail cím, telefonszám, belépéshez felhasználónév és jelszó. Ha ezeket bepötyögöd és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót, akkor tulajdonképpen meg is vagy az űrlap kitöltésével. Pluszban még bejelölheted, hogy szeretnél-e infomrációkat és értesítéseket kapni arról, hogy milyen friss promóciók és lehetőségek, versenyek jelennek meg a felületen. 

7signs-kaszino-regisztracio-2
7signs-kaszino-regisztracio-3
7signs-kaszino-regisztracio-4

A harmadik lépés arról szól, hogy még néhány további személyes adatot írj be, amivel azonosíthatnak a kaszinó részéről. Ez azért szükséges, hogy biztosan tudják, hogy te kezeled a fiókodat és így megvédhetnek bizonyos visszaélésektől. Születési dátum, nem és pénznem megadásával már végére is érsz a regisztrációnak. Ezt követi a befizetési képernyő, ahol kiválaszthatod, hogy milyen fizetési rendszerrel szeretnél befizetni. Ezt úgy válaszd meg, hogy a kifizetésedhez i smegfelelő legyen az a mód, ahogy befizeted az első összeget. Választhatsz bankkártyás, e-pénztárcás, de akár banki átutalásos fizetést is, így akár pillanatok alatt feltöltheted az egyenleged.

7signs regisztráció összegzés

A regisztráció tulajdonképpen 3 kis lépésből áll, melynél csak azt kell észben tartanod, hogy pontosan írd be az adataidat, mert a későbbiekben ebből probléma lehet. Ha sikeres a regisztráció, akkor már csak egy befizetési lépés választ el attól, hogy a remek 7signs nyerőgépes és élő kaszinós játékaival játszhass.