22Bet regisztráció

Az 22bet-et a széleskörű sportág választék, a meglepően magas odds-ok, és végül de nem utolsósorban, a megdöbbentően magas üdvözlő bónuszok miatt választják manapság igen sokan online szerencsejáték céljára. Lássuk tehát a regisztráció folyamatát az egyik legkedveltebb sportfogadó irodához.

A 22bet magyar nyelvű főoldalát (22bet sportfogadás platform) jelenleg a hivatalos URL-ről is el lehet érni. Viszont ez semmiféle garanciát nem jelent arra nézve, hogy ez a jövőben is így lesz, mivel amint a magyar hatóságok kipécézik, seperc alatt elérhetetlenné teszik a szolgáltató webszájtját. Amennyiben ez változna, természetesen frissíteni fogjuk cikkünket.

22bet regisztráció

22bet regisztráció

A regisztrációs folyamatot a Belépés melletti „Regisztráció” gombra klikkelve lehet elindítani. Az oldalon mindössze két fajta regisztrációs mód közül választhatunk. A lépések pofonegyszerűk, akár egy 10 éves is könnyedén megcsinálja néhány perc leforgása alatt.

Megjegyeznénk, hogy természetesen regisztrálni, azaz felhasználó fiókot is lehet nyitni 22bet alternatív link használatával. Az egész procedúrát néhány perc alatt le lehet tudni.

Teljes-regisztrációs mód

Neved és e-mail címed megadásával, valamint egy jól kiválasztott jelszóval már pillanatok alatt bent is vagy a rendszerben. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt, melyben aktiválnod kell regisztrációdat. Erre 72 órát kapsz, úgyhogy, ha lehet ne felejtkezz el róla, mert törlődik a reg és kezdheted elölről.

Közösségi hálózatok

5 lehetséges opció közül választhatunk, de Magyarországon talán csak a Google regisztrációnak van létjogosultsága, a többi rendszer valószínűleg teljesen ismeretlen számodra is.

22bet regisztráció

22bet regisztráció összegzés

A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például az 22bet bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az 22bet belépés gombját használva.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a 22bet sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.