22Bet bónuszok

A 22bet-et a széleskörű sportág választék, a meglepően magas odds-ok, és végül de nem utolsósorban, a megdöbbentően magas üdvözlő bónusz miatt választják manapság igen sokan online szerencsejáték céljára.

22bet bonuszok

A Promóciók fül előkelő helyet kapott a főoldalon és nem véletlenül. Jelenleg két 22bet bónusz (üdvözlő ajánlat) érhető el a 22bet magyar felhasználói számára: 22bet sportfogadás welcome bónusz, illetve kaszinós welcome bónusz. Kedvező lehetőségeket nyújt az iroda mind a kezdő játékosok, mind pedig a régi motorosok számára is.

22bet bónusz

Az iroda sportfogadási és kaszinó bónuszt is kínál friss játékosai számára, mégpedig nagyon kecsegtető összegekkel. Nézzük meg, hogy pontosan milyen feltételekkel juthatsz hozzá választott bónuszodhoz.

22bet sportfogadás üdvözlő (welcome) bónusz

Az Általános bónusz szinte minden fogadóirodánál a befizetési bónusz. Nincs ez másképp a 22bet esetében sem. Ha újként játékosként regisztrálsz, akkor egy 100%-os kezdőlökést ajánl az iroda legfeljebb 35 000 Ft értékhatárig. Ez igazán jól hangzik, viszont vedd figyelembe, hogy legalább ötször kell megjátszanod az összeget minimum hármas gyűjtőfogadásokon és erre hét nap áll rendelkezésre.

22bet kaszinó bónusz

Indulásnál választhatod a kaszinójátékokat megtámogató búnuszt, melyet 100 000 Ft-ig ad az iroda. Ez szinte hihetetlen mértékű, de vedd itt is figyelembe, hogy legalább 50-szer kell megforgatnod az első befizetésed összegét, amire ismételeten csak 7 nap áll rendelkezésre.

Ide kattintva elolvashatod a teljes cikkünk a 22bet sportfogadó irodáról.

Ha úgy érzed érdemes lehet kipróbálni élesben is, akkor csak kattints az alábbi gombra és pillanatok alatt megszerezheted kezdőbónuszod és indulhat a játék.