Az online kaszinók világában magyarországi belépésével, megismerheted az 1xSlots kaszinó világát. Ahol minden feltétel és 1xSlots bónusz adott, hogy könnyen és kényelmesen tudj nyerni.

Mint manapság már mindent el tudunk intézni az interneten keresztül, nem lehetett ez alól kivétel a kaszinók világa sem. Hiszen ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. Az elmúlt évek alatt rengeteg online kaszinó jelent meg, ez alól nem maradt kivétel az 1xSlots kaszinó sem. A kaszinónál nem kell aggódni amiatt, hogy kitudódnak az adataid, hiszen a legmagasabb biztonsági előírásoknak felelnek meg. Ha esetleg nem tudnál sokat egy helyben maradni, akkor értelemszerűen használhatod az 1xSlots mobil opciót is. Rengeteg nyerőgép és izgalom vár rád. Nem kell semmiféle alternatív útvonalat használnod, egyszerűen csak az oldal URL címét.

1xslots-fooldal

Egyszerű, könnyen használható. Letisztult elrendezés.

unibet-jatekok

Rengeteg bónusz lehetőség. Mindenki megtalálja a számára legjobb választást.

1xslots-kaszino-lobby

Számos játék vár rád, így nem maradhat senki játék nélkül, legyen bármilyen is az ízlésed. Az élő kaszinózás élménye is vár rád.

1xSlots bónusz

A frissen regisztráltak nagyszerű üdvözlő bónuszokat kaphatnak. Az első befizetés után 100% bónusz és 35 ingyen pörgetést kapsz. Ennek a minimum befizetése 3400 HUF, a maximuma 102 000 HUF. A második befizetés után 50%-os bónusz és szintén 35 ingyen pörgetés jár, itt a minimum 5100 HUF, a max 119 000 HUF. A harmadik befizetés után 25%-os bónusz és 40 ingyen pörgetést kapsz. Ahol a minimum összeget 5100 HUF-ban, a maximumot 136 000 HUF-ban határozták meg. A negyedik befizetés után a bónusz a harmadik befizetés után járó bónusszal egyezik meg, de itt 45 ingyen pörgetést kapsz. 5100 HUF a minimum és 153 000 HUF a maximum. A saját számlám menüpont alatt pipáld ki  a részt veszek a bónuszajálnatokban című sort. Az első befizetésed mindenképp haladja meg a 3400 HUF-ot. Sok más egyéb bónusz vár rád még az oldalon, minden információt megtalálsz a honlapon. Cashback bónuszok, extra pörgetések, napi bónuszok és születésnapi ajándék vár rád.

1xslots-fooldal

Egyszerű és gyors 1xSlots regisztráció

A regisztráció elég egyszerű bármelyik módot is választod. A lehetséges módok közül három opció van. A telefonos: meg kell adnod a vezetékneved, keresztneved, telefonszámodat és a pénznemet amiben játszol. Ha van promóciós kódod, akkor meg kell adnod azt is. El kell fogadnod az oldal szabályzatait majd az sms küldésére kattinta kapsz egy sms-t, amit be kell írnod az adott helyre majd a regisztrációra lépsz és kész is. Az e-mail-es regisztrációs is hasonló, csak itt még meg kell adnod az országod,városod, értelemszerűen az e-mail címed és a jelszavad. Erre a címre kapni fogsz egy megerősítő e-mailt és, ha ezt megerősíted már készen is vagy. Akár közösségi hálón keresztül is végezheted az 1xSlots regisztrációt. Ha ezt a módot választod, akkor a későbbiekben a közösségi hálós fiókoddal is be tudsz lépni. Meg kell adnod az országod, pénznemed és, ha van a promóciós kódod. Ha ezzel meg vagy kattinthatsz a regisztráció gombra. Mindegyik mód, legyen az bármelyik is elég gyors, nem tart tovább pár percnél.

1xslots-kaszino-bonuszok

1xSlots mobil nézet

Az 1xSlots kaszinó nem csak asztali számítógépen érhető el, hanem laptopon és még mobilon is. 1xlsots mobil a könnyű és kényelmes használatért. Az oldalhoz tartozik mobil applikáció, de meg tudod nyitni egyszerűen a böngésződből is, csak az URL címet kell bepötyögnöd. Az alkalmazást csak androidra lehet letölteni. Sok előnye van a mobil applikációnak 1xSlots belépéssel ezeket mind eléred. Többek között utazás közben is tudod használni az online kaszinó adta lehetőségeket vagy akár a fotelből ülve is. Az oldal használata ugyanúgy működik mint számítógépről csak kisebb a méret. A mai világban már elengedhetetlen, hogy az online kaszinódat is a zsebedben tudhasd, úgy mint sok egyéb mást.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki szereti a kaszinók világát. Minden nyerőgép és az online kaszinózás együttese nagyon nagy élményt biztosít. Az élő kaszinózás is biztosított az oldalon, ami kifejezetten egy különleges formája az online kaszinózásnak. 1xSlots regisztráció és minden feltétel adott, hogy egy biztonságos környezetben tudd megforgatni a pénzed. Az oldalon a legmagasabb biztonsági intézkedések vannak érvényben, így nem kell félned attól, hogy kiszivárognak az adataid.

1xSlots be- és kifizetés lehetőségei

Befizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard, Revolut

Fizetési rendszerek

Neteller, EcoPayz, Payeer

Banki átutalás
Kriptovaluták

BitCoin, LiteCoin, Dash…

E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap, Webmoney, Qiwi, Bpay, Perfect Money

Pre-paid kártyák

PaySafeCard

Mobil fizetések

Siru Mobile, Ligdi Cash

Kifizetési lehetőségek:

Bankkártya

Visa, MasterCard

Fizetési rendszerek

Neteller

Banki átutalás
E-pénztárca

Skrill, Skrill-1-Tap

Kriptovaluták

BitCoin, LiteCoin, Dash…

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálatnál segítőkészek. Háromféleképpen érheted el őket. E-mail-en keresztül, telefonon vagy az élő chat által. Mivel egy elég nagy játékos repertoárral rendelkezik a kaszinó ezért nem mindig lehet őket egyből elérni, de max öt perc várakozási idő után válaszolnak. Az élő chat-hez hozzátartozik, hogy magyar nyelven nem tudsz kommunikálni a munkatárssal. De általában egyből reagálnak. Opció az is, hogy kérés esetén visszahív a szolgáltató. Számos nyelven elérhető az ügyfélszolgálat, a magyar nincs közöttük.

Összegzés az 1xSlots regisztráció kapcsán

1xSlots belépéssel egy viszonylag új kaszinó világába léphetsz be. Kifejezetten csábító üdvözlő csomag fogadja a frissen regisztráltak, ami értelemszerűen azért van, hogy minél több embert magába szippantson a kaszinó. Az 1xSlots bónuszok között mindenki megtalálja a legjobb ajánlatot. Az oldal használata egyszerű és letisztult. Az ügyfélszolgálat munkatársai segítőkészek és minden kérdésedre próbálnak válaszolni a legjobb tudásuk szerint.