1xBet bemutatása, bónuszok, regisztráció. Az 1xBet alternatív link használata, be- és kifizetési folyamata.

1xbet ajándék fogadási kredit

Az 1xBet egy ciprusi székhellyel rendelkező iroda, mely 2007 óta működik sportfogadó és kaszinó oldalként. Azóta folyamatosan fejlesztik funkcióikat és egyre nagyobb térnyerésre tesznek szert ezáltal az európai piacon. Egyértelműen a top fogadóirodák csoportjába tartozik és a következő bekezdésekben látni fogjuk, hogy milyen stratégiával és marketing fogásokkal sikerült ehhez a VIP körhöz felzárkózni, valamint, hogy hogyan működik az 1xBet regisztráció.

Fontos! Az iroda honlapja jelenleg csak 1xBet alternatív linken érhető el!

1xbet főoldal

A kék és zöld egyvelege kellemes megjelenést nyújt. Az 1xBet belépés után egységes harmonikus oldalfelépítés fogad, a menükezelése magától értetődő, és a számos bónusz és promóció is azonnal elérhető.

1xbet promóciók

A Promóciók fül előkelő helyet kapott a főoldalon és nem véletlenül. Számos remek lehetőség közül választhatunk attól függően, hogy sportfogadásban vagy kaszinózásban szeretnénk kipróbálni magunkat.

1xbet bónuszok

Széles a fogadási paletta, és szinte mindent megtalálunk, amiről halandó ember információval rendelkezhet. Az 1xBet teljes mértékben kielégíti a sportfogadók igényeit.

1xBet bónuszok

1xbet bónuszok

Természetesen az 1xBet nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal.

Sportfogadás kezdőbónusz

Ha újként regisztrálunk az oldalra az 1xBet alternatív linken keresztül, akkor egy olyan bónuszra számíthatunk, mellyel 100%-os jóváírást kapunk a  maximum 30 500 Ft-os kezdő befizetésünkre Ez egészen jól hangzik egészen addig, amíg meg nem vizsgáljuk a részvételi feltételeket.

Azok szerint tehát legalább ötször kell megforgatnunk az összeget minimum 3-as kötésű gyűjtőfogadásokkal, melyeken egyik szorzó sem lehet kisebb, mint 1.40. Vagyis minimum 2,74-es szumma szorzóval kell szelvényeinket megfogadnunk.

1xBet Kaszinó kezdőbónusz

Indulásnak választhatunk kaszinó bónuszt is, melyet legfeljebb 1500 Euro-ig igényelhetünk. Ennek a megfelelési feltételei már igen komplexek. Röviden a lényeg, hogy többször kell számlánkra befizetni és minden befizetésünk után csökken a százalékos jóváírásunk a befizetett összeghez képest.

1xbet bónusz

1xBet regisztráció

Az oldalon többfajta regisztrációs lehetőség közül is választhatunk attól függően, hogy milyen formában szeretnénk megerősíteni regisztrációnkat. Lássuk, hogy melyek ezek a megoldások.

Egy-kattintás

Hipergyors regisztráció, csak egy gombra kattintással már bent is vagyunk, semmilyen adatot nem kér tőlünk a rendszer előzetesen. Azonban a teljes funkcionalitáshoz később meg kell adnunk mindent, de addig is gyorsan működik az 1xBet bejelentkezés.

Telefon

Telefonos formában is regisztrálhatunk. Ehhez csak egy gyors SMS-en kapott kód szükséges és annak megadásával már regisztráltunk is a rendszerbe. Természetesen később meg kell adnunk további személyes adatokat, ahhoz hogy a be- és kifizetések problémamentesen működjenek.

E-mail

Az ismert regisztráció néhány alapadat megadásával, mint például név, telefonszám, e-mail cím, régió. 

Közösségi hálózatok

6 lehetséges opció közül választhatunk, de Magyarországon talán csak a Google regisztrációnak van létjogosultsága, a többi rendszer valószínűleg teljesen ismeretlen a te számodra is.

1xBet mobil nézet

Az oldal hibátlan megjelenést biztosít mind asztali nézetben, mind mobilon. Telefonon kétféle alkalmazhatóság közül választhatunk, ugyanis Android, iOS és Windows phone applikációval is rendelkezik az oldal, valamint mobilos böngészőben is teljesen reszponzív formában jelenik meg. Ma már alapkövetelménynek számít az, hogy egy alkalmazás mobilon is elérhető legyen főleg, ha sportfogadási portálról beszélünk, hiszen a mérkőzések nem várják meg, hogy nyugodt környezetben otthon leüljünk laptopunk elé és megtegyünk tippjeinket. Ha éppen úton vagyunk, vagy munkában kis szünethez jutottunk, akkor a kedvenc irodánkat azonnal el kell tudnunk érni és ebben megfelelő partner az 1xBet mobil felülete is.

Kiknek ajánljuk?

Az oldal azoknak ajánlott, akik komolyabb oddsokra vágynak, mint a Tippmix vagy a TippmixPro kínálatában találhatók. A sportfogadás szerelmesei és igénylik a rendkívül széles kínálatot, a profin tálalt élő fogadásokat vagy szeretik kihasználni a promóciók és bónuszok által ajánlott plusz lehetőségeket.

1xbet be- és kifizetés lehetőségei

1xbet befizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, MasterCard
E-pénztárca
Skrill, Skril 1-Tap, Perfect Money, Epay, Jeton Pénztárca, Sticpay
Fizetési rendszerek
Neteller, ecoPayz,Payeer
Pre-paid kártyák
PaySafeCard
Banki átutalás
Kriptovaluták
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, NEM, Bytecoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, USD Coin, TrueUSD, Paxos Standard Token, Tether, Chainlink, OmiseGO, Basic Attention Token, TRON, BitShares

1xbet kifizetés lehetőségei

Bankkártya
Visa, MasterCard
E-pénztárca
Skrill, Perfect Money, Jeton Pénztárca, Sticpay
Fizetési rendszerek
Neteller, ecoPayz,Payeer
Pre-paid kártyák
PaySafeCard
Banki átutalás
Kriptovaluták
Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Monero, ZCash, NEM, Bytecoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, USD Coin, TrueUSD, Paxos Standard Token, Tether, Basic Attention Token, TRON, BitShares

Ügyfélszolgálat

Az 1xBet ügyfélszolgálat több kapcsolatfelvételi opciót is a felhasználók rendelkezésére bocsájt. Az elérhetőségek aloldalon küldhetünk közvetlenül üzenetet vagy a megfelelő e-mail cím kiválasztásával specifikus kérdésünkkel fordulhatunk az iroda felé. 24 órás rendelkezésre állással hozza a minőségi szintet és tesztelésünkre az élő chat és a kapcsolati űrlap funkciók is maradéktalanul helyt álltak. A chat-en azonnal válaszoltak kérdéseinkre, a kapcsolati űrlapon feltett kérdésünkre pedig 1 órán belül szintén reagáltak.

Összegzés

Az 1xBet megismerésével már körvonalazódhatott számodra is, hogy milyen képességekkel van felvértezve ez az iroda. Viszonylag nagy múltra tekint vissza, elég stabil a piacon és funkcióiban messze a profi irodák képességeit hozza. A magas oddsok, a széles választék és gyors be- és kifizetések rendkívüli előnyt jelentenek ezen a piacon, melyet ügyesen ki is használ az online felület.