1xBet regisztráció

Az 1xbet-et a széleskörű sportág választék, a meglepően magas odds-ok, és végül de nem utolsósorban, a megdöbbentően magas üdvözlő bónuszok miatt választják manapság igen sokan online szerencsejáték céljára. Lássuk tehát a regisztráció folyamatát az egyik legnagyobb múltal rendelkező sportfogadó irodához.

1xbet regisztráció

1xBet regisztráció

A regisztrációs folyamatot az 1xBet belépés gombja melletti „Regisztráció” gombra klikkelve lehet elindítani. Az oldalon többfajta regisztrációs lehetőség közül is választhatunk attól függően, hogy milyen formában szeretnénk megerősíteni regisztrációnkat. Lássuk, hogy melyek ezek a megoldások.

Megjegyeznénk, hogy természetesen regisztrálni, azaz felhasználó fiókot is lehet nyitni 1xBet alternatív link használatával. Az egész procedúrát néhány perc alatt le lehet tudni.

Egy-kattintás

Ha gyors regisztrációra van szükségünk, akkor mindenképpen ajánlott ez a verzió, hiszen semmilyen személyes adatra nem kíváncsi a rendszer. Elég a regisztrációs gombra kattintani és a felület be is léptet minket. Generálnak nekünk egy belépési azonosítót és egy jelszót, melyet e-mailben kapunk. Ez adatbiztonság szempontjából nem túl szerencsés lépés, de ha az első belépésünk után rögtön megváltoztatjuk jelszavunkat, akkor már nem lesz gond a személyes adataink és fiókunk biztonságával.

Regisztráció telefon segítségével

Telefonos formában is regisztrálhatunk. Ehhez csak egy gyors SMS-en kapott kód szükséges és annak megadásával már regisztráltunk is a rendszerbe. Természetesen később meg kell adnunk további személyes adatokat, ahhoz hogy a be- és kifizetések problémamentesen működjenek.

1xBet E-mailes regisztráció

Ha e-mailes megerősítéssel szeretnénk regisztrálni az oldalra, akkor kezdésnek több adatot is be kell pötyögnünk, amit a későbbiekben nem lesz már szükséges. A regisztráció elküldése után e-mailben fogunk kapni egy aktivációs linket, melyre kattintva tudjuk megerősíteni fiókunkat. A szükséges adatok többek között a keresztnév, vezetéknév, régió, e-mail cím, jelszó, telefonszám.

Közösségi hálózatok

6 lehetséges opció közül választhatunk, de Magyarországon talán csak a Google regisztrációnak van létjogosultsága, a többi rendszer valószínűleg teljesen ismeretlen a te számodra is.

1xbet regisztráció

1xBet regisztráció összegzés

A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például az 1xBet bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az 1xBet belépés gombját használva.