1xBet bónuszok

Az 1xbet-et a széleskörű sportág választék, a meglepően magas odds-ok, és végül de nem utolsósorban, a megdöbbentően magas üdvözlő bónuszok miatt választják manapság igen sokan online szerencsejáték céljára.

1xbet bonuszok

A Promóciók fül előkelő helyet kapott a főoldalon és nem véletlenül. Számos remek lehetőség közül választhatunk attól függően, hogy sportfogadásban vagy kaszinózásban szeretnénk kipróbálni magunkat. Az 1xBet nyújt számunkra számos bónuszlehetőséget, melyeket kár lenne kihagyni első látásra, de azért menjünk bele kicsit a részletekbe, hogy valóban jól járunk-e a fellelhető bónuszokkal. 

1xBet Sportfogadás kezdőbónusz

1xBet Általános bónusz szinte minden fogadóirodánálbefizetési bónusz. Nincs ez másképp a 1xBet esetében sem. Ha újként regisztrálunk az oldalra az 1xBet alternatív linken keresztül, akkor egy olyan bónuszra számíthatunk, mellyel 100%-os jóváírást kapunk a maximum 30 500 Ft-os kezdő befizetésünkre Ez egészen jól hangzik egészen addig, amíg meg nem vizsgáljuk a részvételi feltételeket.

Azok szerint tehát legalább ötször kell megforgatnunk az összeget minimum 3-as kötésű gyűjtőfogadásokkal, melyeken egyik szorzó sem lehet kisebb, mint 1.40. Vagyis minimum 2,74-es szumma szorzóval kell szelvényeinket megfogadnunk. Viszont az esetleges kellemetlenségek megelőzés végett érdemes azért elolvasni a rávonatkozó aktuális kritériumokat (ez minden egyéb 1xBet bónusz, promóció esetében is erősen ajánlott). Ugyanis a bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek módosításának jogát a szolgáltató fenntartja.

1xbet bónusz

1xBet Kaszinó kezdőbónusz

Indulásnak választhatunk kaszinó bónuszt is, melyet legfeljebb 1500 Euro-ig igényelhetünk. A 1xbet kaszinós üdvözlő bónusza gyakorlatilag egy többlépcsős „welcome csomag”. Ennek a megfelelési feltételei már igen komplexek. Röviden a lényeg, hogy többször kell számlánkra befizetni és minden befizetésünk után csökken a százalékos jóváírásunk a befizetett összeghez képest.

Egyéb 1xBet bónusz és promóciós ajánlatok

Az online szerencsejáték szolgáltató platformján számos egyéb speciális ajánlat érhető el (egyebek mellett a pókerhez és az élő kaszinóhoz). Ugyanakkor a legtöbb promóció időszakos jellegű, ezért az éppen aktuális ajánlatokról, és a hozzájuk kapcsolódó felhasználási feltételekről az oldal „Promo” szekciójából szükséges tájékozódni.